Log in

View Full Version : Spot Mina SUB-SUD

grada27
15-11-2014, 12:39 PM
Prvi spot grupe Subjektivni sud, svaka kritika spota i pesme bi nam pomogla u nekom daljem radu. Ovde je i Arthur umesao svoje usi i koliko je mogao popravio stvar nas amatera muzicara, zato sva kritika nama, nikako njemu :wink:

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/XsEIKsBUkkI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

NIelectroy
22-11-2014, 08:33 PM
Basista je trebao malo lezernije odsvirati svoju deonicu, ima dosta nepotrebnih tonova na strofama i kad idu gitare solo, na refrenu je ok, tu i moze malo da ga zakomplikuje. :D Sve u svemu lepo, samo napred, Pozdrav.

grada27
23-11-2014, 01:41 AM
Sad ne znam, ako je losa bass linija, jedini razlog tome je sto je napravljena na akusticnoj gitari, ustvari sve sto sam radio bilo je na akustici i to je zvucalo ok, priznjem da nemam iskustva sa pravim bassom, dosta tih bass linija u nekim pesmama su u stvari linije duvaca, moracu ozbiljno da razmislim o tome. U svakom slucaju veliko hvala sto si mi skrenuo paznju na taj problem :wink:

Bockie
23-11-2014, 08:52 AM
Pesma odlična!

Zvuk...korektan!

Za moj ukus zvuči pomalo kao da je live iz nekoliko razloga:

- Zbog moderne "verbo-fobije".
- Delom zbog..."labave" svirke.
- Kada se radi ovako..."na suvo"...mora preciznija svirka...ili 2 noći više editinga...:wink:
- Produkciono...joooš upeglavanja! Ima zvuk "postavljenog miksa" - onaj na kome se tek kreće u finalan "fini" rad...

No, stvari nisu crno bele, verovatno su uslovi takvi i to je to, rad je svakako dobar!
:thumbsup:

Spot je odlično slikan!

Svaka pohvala za autorski rad!

grada27
08-12-2014, 01:01 AM
Na zadati tekst nesto uradili, to jeste malo nezahvalno, ali dobro sta je tu je. Ako imate neki komentar slobodno streljajte znaci ce mi puno da se sagnem sledeci put :wink:
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/t_eLGBmC2u0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ProkDu
08-12-2014, 11:36 AM
Mina - Prvo slu?anje... klik... to je to... my heart goes boom refren... vizuelno spot veoma prijemčljiv (fotografija).
Kritike? Da imam malo vi?e iskustva pa da kritikujem... ovako... odlična pesma!!! Keep them coming! :D