View Full Version : Cubase-Hypersonic "save project" failed
dexy1970
13-11-2014, 05:34 AM
Pozdrav,
Evo kao sto naslov kaze.Prilikom zatvaranja projekta u Cubasu 5 tj. prilikom kasnijeg otvaranja istog , nisu sacuvani vst-i sa kojima sam prethodno radio!?Tj. u ucitavanju prethodnog projekta , ucitava i Hypersonic , ali u svim trakama isti inicijalni "Welcome to the matrix".Ovo se desava samo sa hypersonicom , sve ostalo sto koristim od masina radi valjano.Jel neko imao ovakav problem?
Koristim Win7-64 bit
Evo sta prijavljuje kada otvorim Hypersonic.Sta god da se izabere "Ok" ili "Cancel", dozvoljava dalji rad i "export" na kraju , samo ne zatvranje -odlaganje zapocetog projekta.
spartakus
13-11-2014, 06:43 AM
e cao ima sam isti problem i nisam uspeo da nadjem reshenje(jedino uninstal hipersonica).jedino ako nije pirat poshalji maill ovima iz steinberga i naduvaj ih k+++++.ja sam zbog ovoga batalio hipersonic(a bash mi nedostaje)..jbg:banghead:
Rhino
13-11-2014, 12:50 PM
Postoji neka verzija hypersonica koja funkcionise normalno.. Sjecam se da mi je bilo bitno da uspijem da 'ozivim' jedan projekat i uspio sam..
Verzija je bila spakovana kao ISO fajl, to je sve sto mogu da kazem jer ne mogu da se prisjetim pojedinosti....
Sent from my iPhone using Tapatalk
dexy1970
15-11-2014, 11:36 PM
Zaista se trudim maksimalno da postujem pravila foruma i ovde pisem , tek onda kada utvrdim da na googlu ili na samom forumu nemogu pronaci odgovor dovoljno konkretan i jasan.Razumem i to ljudi koji imaju konkretno saznanje i eventulano resenje odustaju od pisanja kada procene da je pitanje previse laicko :wink:...
Da skratim , posto ne videh resenje i kraj mojim mukama odlucih da se pozdravim ...sa voljenim hypersonic-om...:cry:..te izabrah Kontakt 5 kao primarni Plugin....I taman pocnem da skupljam i formiram datoteke , ukapiram da je "Free" verzija sa oficijelnog site, limitirana na 15 min "demo time out"..:banghead:..
Mislim , sta reci.!?
Dodjem ovde na forum i nadjem post iz 2010 , koji spominje ovu problematiku.
Dakle , prica o "Air" opciji ostaje jedina kao dostupna.Odem "tamo" da potrazim torrent , ali ne uspevam:mad:...nema !?
Sve ovo se desava u poslednjih mesec dana.
Muzika je moja velika ljubav...evo tek sada u 40 i nekoj , imam vremena da joj se posvetim neoptereceno i za svoju dusu...ali nikako da usnimim nesto od silnog downloada i set up-a... instalacija i pretrazivanja.....stvarno je frustrirajuce.:cry:..
Pre nego definitivno izgubim zelju za muziciranjem odlucio sam se za sledece.
Epilog i pitanje:
Ima li neko na ovom forumu , ko bi se pozabavio jednim Externim HD (1Tb), i napakovao mi svega i svacega (dogovoili bi se ) na njega.Naravno uz odgovarajucu finansijisku nadoknadu za ulozeno vreme i trud :)
Ako ima zainteresovanih , neka mi se jave na P.P , pa cu rado objasniti kave su mi namere i krativne ambicije s tim u vezi.
Trenutno nisam u Srbiji , dolazim pred kraj sledeceg meseca , tako da vreme nije ogranicavajuci faktor.
Pozdrav
branoy
16-11-2014, 01:36 AM
samo hipersonic h20. ja sam morao instalirati XP win. i cubase sx3 samo radi njega. i samo tako ta verzija sa h20 emulatorom radi perfekt. ostalo laz, zabluda. ne moze sve ipsitao. provereno ..zz
elmirh
16-11-2014, 10:08 AM
Kod mene na Win 7 64 bita i na Cubase 7.5 Hypersonic(narodni) radi bez problema.Jedino da bi snimio njegove postavke instrumenata u projektu, ne bacam instrumente na 1 kanal, nego 2, 3 ili sl, i onda otvori i učita zadani instrument.Znači nikakvih problema.Pozz:wink:
Ad Fines
16-11-2014, 10:32 AM
Ja ga ne koristim ?esto, ali i kod mene Win7 64bit Cubase 7.5 radi bez gre?ke.
Rhino
17-11-2014, 10:02 PM
Yep... Isto kao kod elmira.. Od drugog kanala na nize.. Win7 64, Cubase 5.
branoy
17-11-2014, 10:08 PM
a sta cete npr kad ucitate COMBI? ili otvorite ih 3 komada sa tri razlicita combi njegova i snimite projekat? jedna od "sitnica" .. od divnih onoliko combi?!! zajebi, rekao sam ti sta jedino radi 100 posto ostalo . ..
Rhino
18-11-2014, 12:01 AM
A i ti Branoy bogami kao da je hajpersonik ultimativni vst iz svemira pa treba da potjeramo po 447 instanci istog i pojedemo po 66gb rama s njim :)
Radi, probaj...
spartakus
18-11-2014, 05:38 PM
ehej pa ajde i ja da se ukljucim.meni je zakucaovao hipersonic(sa istom greshkom koju navodi pokretac teme) kada ugasim projekat i pokrenem ga ponovo jednostavno attack koji je automatizovan,rezonanca cutoff,regler za volum svih slotova(hipersonic 1 ima ja mislim 8 a 2jka 16 slotova).sve u svemu on moze da radi ako nishta ne automatizujem ali ja tako ne radim i tu mi se gubi svaki smisao multitimbralnog hipersonica.to se meni dogadja(meni lichno)dok vidim da ima clanova kojima to sve radi..:banghead:
elmirh
21-11-2014, 09:06 PM
A i ti Branoy bogami kao da je hajpersonik ultimativni vst iz svemira pa treba da potjeramo po 447 instanci istog i pojedemo po 66gb rama s njim :)
Radi, probaj...
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::) :grin:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.