View Full Version : Rizikujem da me neko ismeje ali ...
Postavio bi nesto cime se zadnje vreme bavim malo aktivnije
a to je live usnimak.
Na ovom forumu sam mnogo korisnog naucio pa mislim da ce i
ovaj "experiment" biti od koristi :banghead:
Na stranu zanr (jer vecini se nece dopasti) ali zanima me misljenje
sa strane muzike.
STA VALJA, STA NE, NA CEMU PORADITI ...
KAO I KOMPLETAN LIVE SNIMAK ...
https://www.dropbox.com/sh/0tdtfh53lyvbq3u/AAAU_0P9Om3seJGa28hX1HdVa?dl=0
Svaki komentar je dobro dosao ...
a ako bude potrebno napisaću ?ta je sve kori?ćeno od opreme...
pozz
Francuz
26-10-2014, 08:26 PM
A sta te zanima ?:wink:
A sta te zanima ?:wink:
malo sam pojasnio u prvobitnom postu...
interesuje me misljenje o live zvuku,
da li zadovoljava standarde...
kako uvek moze bolje, na sta treba obracati paznju
u smislu mixa kao i svirke ...
Francuz
26-10-2014, 10:41 PM
Ma lako cete za standarde poradite prvo na svirci bez uvrede ali ima puno falseva od pevanja do svirke klavijaturista je najbolji . Izvor mora prvo biti zdrav a oprema i miksanje je u drugom planu, zdrav tom izlazi iz prstiju i vokala a masine su ti samo to da prenese na jacu snagu .Ma super je da ne mislis da ne zelim pomoci ali mora se na svirci dosta da se proradi simpaticno zvucite samo napred ali mora da se jos radi .Ne preskacite prvo muzika lako je miksati kad imas dobar ton .
Ma lako cete za standarde poradite prvo na svirci bez uvrede ali ima puno falseva od pevanja do svirke klavijaturista je najbolji . Izvor mora prvo biti zdrav a oprema i miksanje je u drugom planu, zdrav tom izlazi iz prstiju i vokala a masine su ti samo to da prenese na jacu snagu .Ma super je da ne mislis da ne zelim pomoci ali mora se na svirci dosta da se proradi simpaticno zvucite samo napred ali mora da se jos radi .Ne preskacite prvo muzika lako je miksati kad imas dobar ton .
Hvala na dobromernom komentaru :)
ja i dalje ucim ...
ako zeli neko da prekomentarise (nema bas puno toga) kako mu zvuci,
https://www.dropbox.com/s/7dhz5rnvjfhr62p/citanje.mp3?dl=0
AKG 4500B-BC
Scarlet 2/2
hvala
awacs
21-12-2015, 01:27 PM
Odličan ti je snimak, a i čovek odlično čita. ++
Pozdrav,
Vasa
Bockie
21-12-2015, 02:17 PM
Ovako:
- Muzički deo, već je spomenuto falširanje i raspadanje itd, što nije tvoj problem, ako si bio zadužen za zvuk. Tvoje je da eventualno posavetuješ da se to mora uvežbati i u smislu tačnosti izvedbe i po pitanju preciznije ritmike.Klavir je glasniji od bubnja. Odnosno, u planu ispred bubnja.
Sve "farbe" su čak u redu, sve je dobro, samo ti planovi...
- Govor... Snimljen je odlično, sve je odlično. Imam možda malu zamerku na sam način govora, mislim da je malo "aukcijski", malo je temperamentniji, s obzirom na tematiku, koja je čini mi se verska, pa bi moglo da se malo "spusti lopta". Ovo kažem kao i spiker na državnom radiju. Dakle mirnije, malo nižim tonom, čak i malkice sporije i mislim da će tada biti veoma dobro.
awacs
21-12-2015, 02:42 PM
Imam možda malu zamerku na sam način govora, mislim da je malo "aukcijski", malo je temperamentniji, s obzirom na tematiku, koja je čini mi se verska, pa bi moglo da se malo "spusti lopta". Ovo kažem kao i spiker na državnom radiju. Dakle mirnije, malo nižim tonom, čak i malkice sporije i mislim da će tada biti veoma dobro.
Pa početak teksta je iz Biblije (Postanje). Ti ćeš joj (zmiji) na glavu gaziti, a onaće te za petu ujedati. Pošto to Bog kaže Adamu, ima smisla da ton bude malko povišen :)
Pozdrav,
Vasa
Bockie
21-12-2015, 02:50 PM
Ostaću pri onome što rekoh. Još sigurniji u to. :wink:
awacs
21-12-2015, 04:18 PM
Korigujem svoj pređašnji post: ne obraća se Bog Adamu, nego Evi :)
Pozdrav,
Vasa
P.S. Mnogo davno sam se zatekao u Stefansdomu u Beču za vreme propovedi. Ne govorim nemački, pa sam slušao samo intonaciju govora. Prilično autoritativno je bilo to obraćanje (aukcijsko, što bi ti rekao), bez obzira na to što je katedrala bila ozvučena i što sveštenik nije imao razloga da podiže glas :)
Hvala na komentarima...
Ovo sa citanjem mi daje motivaciju da i dalje radim i ucim...
Ovo jeste text iz Biblije, spremam svoj doprinos Bozicu.
Kad bude gotov projekt, postavicu na YT :cool:
Hvala na komentarima...
Ovo sa citanjem mi daje motivaciju da i dalje radim i ucim...
Ovo jeste text iz Biblije, spremam svoj doprinos Bozicu.
Kad bude gotov projekt, postavicu na YT :cool:
Projekat gotov !!
https://www.youtube.com/watch?v=1WOEnVGNEB0
Srećan Božić
Vama je 1:43 slušanja i još 30sec kuckanja komentara
a meni će puno značiti ...
hvala
https://www.dropbox.com/s/swqxku56hemnb03/chor%20x4%20-%20oz001.mp3?dl=0
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.