View Full Version : Program za lock windowsa
LAMPASH
19-10-2014, 06:32 PM
Hitno mi je potreban neki jednostavan i po mogucstvu free program kojim bi zakljucao windows 7. Razlog tome je sto mi burazer stalno ide na neke warez sajtove dok ja nisam prisutan i poskida svakavo smece:banghead: .
Znam da nije pametno da DAw masina ima net, ali sta je tu je sad:banghead:
Hvala unapred!
branoy
19-10-2014, 06:57 PM
zasto ti treba neki free program? pa zar ti od Win 7 nije dovoljna ako si je postavio? nikad niko mi nije usao u win7 niti u bilo koji gde na pocetku trazi pasword . sto bi se zezao sa nekim drugim programima kad imas orginal od win7, e sad nece ti covek srusiti win7 pa instalirat novi da bi usao u njega free hahah
LAMPASH
19-10-2014, 07:03 PM
Ma Brano druze, treba mi da zakljucam dok komp radi, da ne bih gasio komp!
dadson
19-10-2014, 07:21 PM
A zasto ne moze CTRL+ALT+DELETE Lock this computer?
LAMPASH
19-10-2014, 07:31 PM
A zasto ne moze CTRL+ALT+DELETE Lock this computer?
EJ, ladno nisam znao za ovo,hahahahaha! Eto, covek se uci dok je ziv:grin:
Hvala puno dasone!
branoy
19-10-2014, 07:46 PM
hahah a to si hteo , to ja radim malo malo. da ne gasim komp. i onda kad lockujes , ceka pasword haha , jess, nisam skontao onda sta zelis. mada vecinom gasim, zdravije je. jest da se harddiskovi kao pogase, tako nastimano nakon nekog vremena. al vise ja volim za sat upalit opet komp nego ga ostavit na prometu
LAMPASH
19-10-2014, 08:42 PM
hahah a to si hteo , to ja radim malo malo. da ne gasim komp. i onda kad lockujes , ceka pasword haha , jess, nisam skontao onda sta zelis. mada vecinom gasim, zdravije je. jest da se harddiskovi kao pogase, tako nastimano nakon nekog vremena. al vise ja volim za sat upalit opet komp nego ga ostavit na prometu
Brano, hahaha, druze jos se i ja smejem:rotfl: Jos sam uzeo i da guglam i trazim programe i ima ih dosta, sad mi nije jasno cemu ti programi kad moze ctrl+alt+del i lock:confused::shock::confused:
Druga stvar, NEMOJ tako cesto da palis i gasis komp, to ti kazem kao elektrotehnicar! Znaci bolje ostavi komp da radi pola sata i ako nisi prisutan nego da ga strakas stalno jer svako ukljucivanje predstavlja "shok" za elektronske komponente u racunaru i time im skracujes vek trajanja, jes da ce HDD duze da se vrti dzaba ali to nije toliki problem. Namestis u winu da se posle izvesnog vremena HDD iskljuci i resen problem.
Pozdrav!
treba stedit struju! komp ces ionako bacit za 5 godina
LAMPASH
21-10-2014, 12:21 AM
treba stedit struju! komp ces ionako bacit za 5 godina
Pa da:D
I to ne monofaznu, ebes mono:D samo trofaznu:rotfl:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.