ugljesa
13-10-2014, 01:27 PM
M audio profire 610 ili focusrite scarlett 2i2 ?
Citao sam od jednog clana kako se napatio ovde sa 2i2 dok je drugi hvale za te pare dok je m audio dosta skuplja od nje i ide preko firewire mada da li vredi toliko para ?
Treba mi karta za usnimavanje vokala, izlaz za sluske i da ima knob (externa karta) i izlaz za monitore ..
BlasterMaster
13-10-2014, 04:36 PM
obe sam imao , 2i2 nesto krace...
obe vrlo solidne mada nije ista klasa, focusrite je manja, portabilnija, manje i/o, po meni to je najbolja karta za nekog ko ne zeli mnogo da se potrosi, a ko ne radi zahtevne muzicke stvari, npr multirekording, ili povezivanje puno uredjaja, vec mu treba za recimo video obradu, ili beatmaking ili nesto cisto da usnimi vokal za voice over itd...znaci entry level profesionalnog zvuka, veoma veoma dobra karta u okviru te cene...
medjutim, ako imas novca, definitivno izbor na profire, sad da li vredi nova toliko, mislim da za te pare moze da se nadje i neka polovna druga karta sa vise i/o, ali definitivno bolja od focusritea, i po latenciji, i po preampu, i po konverziji, mixeru, definitivno bolja... ako je nadjes negde polovnu ili neki hot deal rasprodaju obavezno, best buy...preampi su stvarno super, moze da potera jake zvucnike, nikad nije pravila problem meni na vise konfiguracija, imao sam je 2 godine ni jednom nije zakucala (bar kod mene)
imas i recenziju ovde na forumu pa procitaj.
nadam se da sam pomogo
pozdrav ;)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.