PDA

View Full Version : Pratite li serije?

LAMPASH
12-10-2014, 09:36 PM
Pozdrav!

Koji je vas odgovor na pitanje iz naslova:) ?
Sta trenutno pratite i sta biste nam preporucili?

Evo moje situacije::grin:

Trenutno pratim par serija i to:
Falling Skies (sci-fi akcija, cekam prolece i zadnju sezonu)
Helix (sci-fi)
South Park (svaki komentar je suvisan)
I pre par dana dohvatih se "Mucki", da malo obnovim gradivo:grin:

Filip_
12-10-2014, 11:24 PM
Ja sam iskreno na Dosije-u X i dalje...bez osvrtanja na radnju, da li je za neciji ukus ili ne, vanvremenska serija po produkciji, prici, likovima...

Dexter je poslednje sto mi je privuklo paznju...i Sleepy Hollow serija (ima old school smek, dobra gluma, drzi paznju i zanimljivo mesa istoriju i ono sto je dodato u nju kroz scenario...)

Prelistah brdo drugih serija, malo neko predlozi neku iz okruzenja, malo bacim pogled na Fox-u i slicnim kanalima (mada nemam bas vremena za bacanje u toku nedelje), manje vise 90% su smece koje sluze za ubijanje vremena...

spartakus
13-10-2014, 09:35 AM
Ja trenutno gledam true blood,supernatural,seilam i naravno californication,(ceka se game of trons jbg)..dosije x bih mogao ponovo da odgledam..

LAMPASH
13-10-2014, 12:17 PM
Ja trenutno gledam true blood,supernatural,seilam i naravno californication,(ceka se game of trons jbg)..dosije x bih mogao ponovo da odgledam..

X Files je cale i keva:grin: Tu seriju i Twin Peaks mogu gledati bezbroj puta.

spartakus
14-10-2014, 11:47 PM
Nije mi jasno gledali ste dosije x a ne gledate califonicatio,to je jako slicno u x molder juri vanzemaljce a u califonicationu ribe i to bash opasne ribice..topla preporuka.

LAMPASH
15-10-2014, 04:10 PM
Nije mi jasno gledali ste dosije x a ne gledate califonicatio,to je jako slicno u x molder juri vanzemaljce a u califonicationu ribe i to bash opasne ribice..topla preporuka.

Pa sto bih ja kao ljubitelj naucne fantastike pratio i "californication" pored malog miliona serija:confused:
Ne znam sta ti tu nije jasno ili si samo hteo da ispadnes ironican?

spartakus
15-10-2014, 05:38 PM
Nije mi namera bila da bude ironican,vec sam hteo toplo da preporucim.inace ja sam ljubitelj horora i fantastike(ali bash ljubitelj).ne pratim gotovo nista ako nema nekih paranormalnih deshavanja ili vanzemljaka,ali sam poceo da gledam doticnu seriju sa molderom..jbg sory ako sam te na neki nachin isprovocirao ili shta vec..krenuo je novi serijal wolking dead-a.

branoy
15-10-2014, 05:45 PM
pratim seriju Majstori domaca, i crno belog perioda, i to kako ja pratim nesto, legnem u krevet posle 4h ujutro kako kad, upalim mobilni arc s fin ekran za gledanje, ukucam u youtube domace serije i sta izbaci listam samo da me uspava, i tako naletim sad zadnjih par dana serija majstori RTS radio stara, zika dinastija glumi , predobra haha, i kad to pregledam opet cu sta tako slucajno naletim, uglavnom udjem da vidim sta je malo prelistam ako ne valja idem dalje, i brzo nesto se nadje.

imam skystar hd 2, placam usluge svih satelita, motorizovan sam i ne gledam bukvalno nista iako imam sve cak hd kanale hahahha. od svih tih famozni serija, nemam vremena za prave termine.
samo YOUTUBE!!

necu da pricam sta sam sve gledao, nema sta nisam haha

LAMPASH
15-10-2014, 07:31 PM
Nije mi namera bila da bude ironican,vec sam hteo toplo da preporucim.inace ja sam ljubitelj horora i fantastike(ali bash ljubitelj).ne pratim gotovo nista ako nema nekih paranormalnih deshavanja ili vanzemljaka,ali sam poceo da gledam doticnu seriju sa molderom..jbg sory ako sam te na neki nachin isprovocirao ili shta vec..krenuo je novi serijal wolking dead-a.
Ma sve je ok, nisam te bio skontao sta si mislio:wink:
Ziv bio!

LAMPASH
15-10-2014, 07:37 PM
imam skystar hd 2, placam usluge svih satelita, motorizovan sam i ne gledam bukvalno nista iako imam sve cak hd kanale hahahha. od svih tih famozni serija, nemam vremena za prave termine.

Brano druze, pa sta ce ti onda skystar karta. ja sam je imao pre desetak godina, nisam placao nista (ubacivao sam one piratske kljuceve redovno) i imao sam hiljade kanala i mogu ti reci da me je bas to ubedacilo! Dok ti sine pregledas sta sve ima po omiljenim kanalima dodje jutro:D

Pogotovu sad je nepotrebna u eri brzog neta, gde postoje sajtovi sa prevedenim filmovima i serijama, torrenti, online gledanje kablovskih kanala i ostala cuda-muda:grin:
pozdrav!

branoy
22-10-2014, 10:33 PM
pa nije to vise ta obicna karta od pre 10 godina i vise. prvi sam je uneo u Bosnu iz Hr. i poceo sa raznim emulatorima. i pre par godina kad je ured svega malo ostalo na tome , tim famoznim emulatorima softcam ,vplug itd , resim se ja toga svega i uzmem orginal sve da imam i placam. znamo preko kojeg famoznog sistema. al slabo gledam, mada znam nekad i previse ono nisam dugo pa zazelim se. ipak sad je sistem HD skystar , i imas S2 tjuner gde najvise sad dolazi kanala, plus najvise msm visoke rezolucije , ja sam covek multimedija. ja bez tog ne mogu, volim preskenirati svaki satelit kad mi dodje, i da prelistam sta ima novo od kanala, pa ih pofavoritujem. i snimam dosta spotova muzike iz svih krajeva sveta, snimam dobre bbc hd emisije, i tako tog tipa. XXX najmanje, toga bas ima na svakom koraku hahaha. tih serija mi je dodijalo iako su sad u HD haha. kad bi ti rekao koliko imam torbi sa DVD snimcima , msm snimcima sa DVB pa prebacujem na dvd-e da praznim harddisk, upao bi sa stolice, a jedna torba preko 80dvd. materijala imam to je haos.

i tako unazad dve godine i ne gledam kanale na kojima ne pise kraj naziva HD, desi se da obidjem neke. a bas radi i te ere filmova i titlova , to mi je najveca praksa. odlicni riperi i posle noci kad mi padne volja za muzikom gledam film , dva.

DaBear
23-10-2014, 09:22 AM
ja sam krenuo da odgledam Dexter-a (od pocetka, svih 6-7 sezona, koliko ih vec ima...) Imam Amazon Prime streaming, pa je banja !!!
Ima tu jos par serija koje sam u potpunosti propustio a imam i drugu polovinu od Lost da zavrsim...:D

BlasterMaster
23-10-2014, 03:54 PM
za sve koji vole da prate serije, kanale, radio, lajvprograme, najnovije filmove mogu samo da preporucim - XBMC :wink:
to je program za win i mac koji radi kao kompletan media centar, sortirano sve, izgleda kao neki media power dvd skin, ili kao meni nekog ultra televizora, hoces serije, udjes u serije kucas u search i nadje ti od zikine dinastije do prave dinastije :D i to sve u hd ili full hd... zatim preko 5000 tv satelitskih programa, radio stanica, ogromna baza sa full hd najnovijim filmovima sa prevodima (i za divno cudo skoro svi imaju domace prevode), jednostavno sve sto zelis da gledas ima u extra rezoluciji i imas mogucnost rekordinga... svi tv show programi, emisije, dokumentarci, audio albumi, i sve to sa art coverima, ogromna baza, jednostavno za svakog kog mrzi da pali tv, ili da skida serije, ili da gleda online i te gluposti, nadjite XBMC i izbacite te hd karte i satelitske antene... sve radi preko neta po principu striminga, brdo podesavanja, videcete i sami...
ima ga na torentima, na ju tjubu cekirajte kako se podesava jer je instalacija malo netipicna i to je to... mrzi me da uploadujem celu instalaciju sa uputstvom, ali verujte bolje od toga nema :wink:

spartakus
19-01-2015, 07:45 PM
e ko nije gledao True Blood preporuka ili Being Human(horor sf):rotfl:

ProkDu
20-01-2015, 03:08 PM
The George Lopez Show :D

https://www.youtube.com/channel/UC55SkffyWLe1dTkOMxcLj2w/videos

Igor
26-01-2015, 10:19 AM
Blaster, daj, kada bude? imao vremena, objasni ti nama kako tačno funkcioni?e XBMC, jer nije ba? da samo ukuca? u search, već mora da se instaliraju neki add-onsi, da se tu sva?ta ne?to pode?ava...

Skinuo sam ga ali previ?e sam vremena izgubio, a nisam ba? do?ao do onoga ?to si rekao da mo?e...

Ili preusmeri brate na neki vid-tut ako zna? za isti da je jednostavan i dobar. Ovo ?to sam ja na?ao sve neki, d'izvine? bolidi mantraju.

BlasterMaster
26-01-2015, 05:39 PM
auu brate, najbolje da se tu obratimo nasem saborcu ovde Lampashu, chini mi se da je on uspeo da nadje pravu verziju i da je namestio, bar kako mi je javio na kraju...
ja iskren da budem sam totalno i zaboravio na to ne secam se nacina za namestanje, program sam dobio od ortaka na usbu, sa nekim appleTv dodatkom, i znam da je instalacija trajala skoro pola sata, mozda i vise... koliko sam video na netu taj program sad izgleda mnogo drugacije zbog updateova itd, tako da ne bi mogao da ubodem pravi tutorijal, ili torent...ja sam imao samo dva fajla koja se instaliraju bez ikakvih krekovanja itd i to je to... sve sam sredi, a sad vidim po tutorijalima te raspakuj ovo ubacio ovo ovde pa mi se smuci iskreno...sve te dodatne baze treba sacekati da se dopune, jer time i prosirujes search engine...
zato kazem, odavno nisam koristio taj program, zato bolje lampash da nam pojasni...

spartakus
27-01-2015, 01:06 AM
Hteo bih da predlozim i seriju Boardwalk Empire.

LAMPASH
27-01-2015, 11:03 AM
auu brate, najbolje da se tu obratimo nasem saborcu ovde Lampashu, chini mi se da je on uspeo da nadje pravu verziju i da je namestio, bar kako mi je javio na kraju...
ja iskren da budem sam totalno i zaboravio na to ne secam se nacina za namestanje, program sam dobio od ortaka na usbu, sa nekim appleTv dodatkom, i znam da je instalacija trajala skoro pola sata, mozda i vise... koliko sam video na netu taj program sad izgleda mnogo drugacije zbog updateova itd, tako da ne bi mogao da ubodem pravi tutorijal, ili torent...ja sam imao samo dva fajla koja se instaliraju bez ikakvih krekovanja itd i to je to... sve sam sredi, a sad vidim po tutorijalima te raspakuj ovo ubacio ovo ovde pa mi se smuci iskreno...sve te dodatne baze treba sacekati da se dopune, jer time i prosirujes search engine...
zato kazem, odavno nisam koristio taj program, zato bolje lampash da nam pojasni...

Rekao sam ti da sam delimicno uspeo jer nisam uspeo da dodjem do domacih TV kanala i strimovanih filmova sa prevodom. Zezao sam se jedno popodne i digao ruke od njega tj. odradio uninstall:D

porcupine1
27-01-2015, 07:56 PM
slicno xbmc al puno jednostavnije http://popcorntime.io/ filmovi i serije s titlovima.

spartakus
25-09-2015, 02:31 AM
Preporuka za seriju Narcos

BlasterMaster
25-09-2015, 02:40 AM
+1
a i za Mr.Robot vrlo vrlo cudna psiho prica

LAMPASH
25-09-2015, 06:25 AM
Ja sam iskreno na Dosije-u X i dalje...bez osvrtanja na radnju, da li je za neciji ukus ili ne, vanvremenska serija po produkciji, prici, likovima...

Ja odgledah po ko zna koji put svih 9 sezona cisto da se ponovo podsetim i da spreman docekam ovo novo sto snimaju:grin:

E sad bi bilo super kad bi mi neko predlozio serij(e)u sa sto slicnijom tematikom kao X-Files, ako uopste postoji tako nesto a da nije Fringe(ta serija mi je odvratna):)
E, da, pocela nova sezona South Parka:D

phil.milmax
25-09-2015, 07:09 AM
The Blacklist - odlicna serija
Better Call Saul - nova serija, glavni lik je advokat iz Breaking Bad
House of Cards - moja omiljena, glavna uloga Kevin Spacey (briljira)
The Brink - isto nova serija, komedija, igraju Jack Black i Im Robbins

s obzirom na to da ne gledam tv, serije prozdirem :)

Haxli
25-09-2015, 09:17 AM
Imao sam dve serije na reperoaru, Mr.Robot i The Blacklist, a sad se sve to promenio...
Preporuka za seriju Narcos
Na ovo sam totalno zaboravio, thx

Fringe jeste najslichniji, mada se meni uopshte nije svidela serija...
South Park je krenu kako i dolikuje, zestoko :) !!!!

Better Call Saul hmm ovo sam palnirao da preskochim...

Evo jedan brutalna srtana serija: Monkey Dust
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5H6pSNA854g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

BlasterMaster
25-09-2015, 06:52 PM
better call saul je dobar spinoff samo nova sezona tek sledece godine (?)
house of cards uvek krenem da gledam i iznerviraju me titlovi na popcornu i prekinem...
pre par dana krenula druga sezona "empire"-a, definitivno luda serija, muzicko carstvo, industrija, spletke, malo prebucano ali brdo poznatih faca i muzika mega giga...

LAMPASH
25-09-2015, 07:33 PM
Jel prati neko fear the walking dead? Kakva je?

spartakus
26-09-2015, 01:13 AM
Lampash ja se pripremam da pocnem da gledam nego su me smorili prvo su trebali da zavrshe walking dead pa tek onda da pocnu sa ovom novom koja se odvija pre svega..

Haxli
26-09-2015, 01:33 PM
Znam da je jedan ortak bio zagrejan za pochetak te serije, i to je sve...
Ja sam napustio i Walking Dead... ;)

Mozda ovo nekome bude zanimljivo: http://www.couchtuner.la
sorry ako je vec bilo...

lesha
29-09-2015, 12:04 AM
Hvala Bogu, nemam TV.

Igor
29-09-2015, 04:58 PM
True Detective.

Ne?to, vi?e nego izuzetno.

LAMPASH
26-01-2016, 12:03 AM
od juce je krenuo novi x files na foxu. Ima ga na pijaci. :wink:

spartakus
28-01-2016, 12:11 AM
The Big Bang Theory

Haxli
29-01-2016, 10:11 AM
^ +1 mada ih mnogo ljudi ne gotivi... jel gotova hmm deveta sezona?!
Ne mogu da gledam jednu po jednu epizodu xe xe

Heroes Reborn (trebalo bi da se batalim ovoga, al nikako! Mnogo je dobro pochelo,
u prvoj sezoni Heroja a onda su sve lagano krenulo nizbrdo...)

LAMPASH
29-01-2016, 07:51 PM
Od tih humoristickih serija meni je omiljena ova:

http://www.imdb.com/title/tt0184135/?ref_=nv_sr_2

:D

Samo su Englezi u stanju da snime takvu crnohumoristicku bolestinu. To je jedna od onih serija koju cete ili obozavati ili mrzeti :)
Ja je obozavam :D

porcupine1
01-05-2016, 11:58 AM
Vinyl (http://www.imdb.com/title/tt3186130/?ref_=fn_al_tt_1)

Dexxy
01-05-2016, 12:59 PM
vinyl (http://www.imdb.com/title/tt3186130/?ref_=fn_al_tt_1)
+1

spartakus
02-09-2016, 07:04 PM
American Horror Story odlicna horor serija svaki serijal za sebe.

LAMPASH
02-09-2016, 08:18 PM
American Horror Story odlicna horor serija svaki serijal za sebe.

Da, da!!! Meni je posebno zanimljiv segment sa klovnovima jer su mi oduvek ulivali strah u kosti:grin: Kada se samo setim kad sam kao klinac gledao premijeru Kingovog "It" ciji btw rimejk izlazi dogodine.

A jos koji mesec i sledi nastavak nenadjebivog Twin Peaks-a:

http://www.imdb.com/title/tt4093826/?ref_=nv_sr_2
8-)8-)8-)8-)
Nadam se da Lynch zna sta radi i da nece usrati motku, mada je praksa pokazala suprotno:banghead:

Arthur
03-09-2016, 05:11 AM
Mr.Robot

za sve nas geekove :da:

spartakus
03-09-2016, 04:36 PM
Tog Mr.Robot se spremam da gledam,znaci it izlazi au pa lepo.Ja sam se tog filma bash plashio(kao dete)sad sam to prevazishao sad se samo plashim politicara.

alavuk
03-09-2016, 09:49 PM
the blacklist & stranger things ...

zaboravih da napisem i the vinyl , steta sto je ugasena ... :/

kokakolije
04-09-2016, 01:02 PM
Najbolji The wire, odlicni Peaky blinders, velicanstveni Wolf hall, legendarni Firefly, za svakodnevno gledanje stari 2&1/2 man.
Treme...puno cemera i dobre mjuze.
Ima ih jos...:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

vasko
05-09-2016, 10:41 AM
porodicno blago uglavnom

Bockie
24-09-2016, 11:37 PM
Harley and the Davidsons

Jako, jako dobro...!

Ima na pijaci... Ne mogu na Discovery, reklame na svakih 3 minuta prekidaju trejlerom o tome što upravo gledam...pa još praškovi i ulošci...jbg...

DuciNS
03-10-2016, 07:55 PM
Narcos
topla preporuka

alavuk
07-10-2016, 11:22 PM
westworld ? gledao neko ?

LAMPASH
08-10-2016, 12:05 PM
westworld ? gledao neko ?

Ja nisam ali moram jer je film bio vrh!:) A vidim i da je bata Nolan reziser i scenarista tako da trteba baciti pogled:wink: A i ocena od 9.38-) Sacekacu da izadje cela sezona pa da je bindzujem:D

Hvala ti i pozdrav!

alavuk
08-10-2016, 02:30 PM
:)

silicon science
08-10-2016, 03:28 PM
Ja nisam ali moram jer je film bio vrh!:) A vidim i da je bata Nolan reziser i scenarista tako da trteba baciti pogled:wink: A i ocena od 9.38-) Sacekacu da izadje cela sezona pa da je bindzujem:D

Hvala ti i pozdrav!

I meni je Westworld jedan od retko dobrih filmova, ali kad uporedim trejlere za novi i stari zapadni svet , znam zasto mi je stari super, i zasto mislim da ce ovaj novi da bude shit. :( JJ Abrams radi na novom, i to je sranje... :cry:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/EjyOfTEeNHA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/IuS5huqOND4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

awacs
02-06-2017, 02:47 PM
Mislim... jelda.

http://www.imdb.com/title/tt4093826/

Pozdrav,

Vasa

alavuk
04-06-2017, 02:59 PM
covfefe !

spartakus
16-08-2017, 11:55 PM
http://www.hbo.com/game-of-thrones

awacs
23-12-2017, 03:29 PM
Izbindžovao sve tri sezone Farga samo tako.

http://www.imdb.com/title/tt2802850/

Pozdrav,

Vasa