Log in

View Full Version : Neznanje ljudi koji postavljaju oglase po popularnim sajtovima za prodaju-2

Filip_
05-10-2014, 10:31 PM
Vec sam postavio bio slicnu temu pre godinu dana...evo oglasa koji me je nasmejao od muke (u svakom smislu), link namerno nisam postavio mada mogu i to...

Prodavac inace prodaje Pro Tools 10 i ima dosta pozitivnih ocena, odnosno predstavljen je kao ozbiljan trgovac...

"jedan od najboljih profesionalnih softvera za digitalnu produkciju. ovaj program
ima i mogucnosti za / digital audio workstations /daw / system. / NAPOMENA/ ovaj
program moze da radi samo ako imate obicnu zvucnu karticu t. j. sound blaster/na primer zvucnu karticu 5.1. itd. i druge obicne zvucne kartice.
u vasem komjuteru zato sto koristi/ASIO4ALL/ univerzalni muzicki driver da bih
ste dobili zvuk t. j. culi zvuk u ovom programu/ ako imate neki drugi ozbiljniji
/sound blaster/ ovaj program vam nemoze raditi. / sve sto vam nije jasno
posaljite mi poruku ili me pozovite na mob/ "

Inace na poslu gde radim trenutno nesto oko podataka i racunara (prinudno skupljanje novca za opremu :() redovno u kancelariji i pusionici cujem razgovore oko audio tema, postavljanja zvucnika, modela raznih, uredjaja...samo cutim...svako daje za pravo da prica o svemu bez imalo stida, svako je cuo od nekog nesto i svako je strucnjak...:banghead:

NIelectroy
06-10-2014, 03:08 AM
Sto je najgore ovakvi polupusmeni idioti i prodaju na kraju, takodje sam primetio da ce pre ovakavom idiotu sve da podje za rukom i da uspe u svom poslu/zivotu nego nekom coveku koji ce prvo da nauci i da zna o cemu prica.
Cini mi se da skoro ceo zivot slusam ljude kojima je fetis da se uhvate za temu o kojoj zaprvo ne znaju sta pricaju. Ti ljudi su opasni jer obrnuto proporcijonalno njihovom znanju je neverovatno ogromna kolicina samopouzdanja.

Bockie
06-10-2014, 09:33 AM
Upravo ste dotakli suštinu savremenog društvenog ponora. Nije ovo slučaj samo u ovoj oblasti kojom se ovaj forum bavi i nije to samo slučaj ovde na ovim prostorima, mada se čini znatno izraženijim, valjda zato što smo manji...Ustvari, mislim da jeste izraženiji...

Generalna formula uspeha danas je: glasno!, marketing!, još glasnije! , još demagogije i laktanja!

Imao sam izvesne prilike da pročitam neke CV-je nekih ljudi koje poznajem.
Jbt, ono "pas s maslom" ne bi pojeo...! Oni bi Kvinsi Džonsa slali po sendviče.

A mikrofonska pecaljka je i dalje enigma za njih!

A ostale oblasti...:rolleyes: U čoveče ...gde početi... Od ministra vojnog koji je keramičar...ne, ne smemo to, ovo nije forum za to...

Svašta sam doživeo. Ali krajnji vrhunac je kada mi je jedan vlasnik trgovine rekao da mu ipak "treba neko ko ima manje iskustva i koga može da "oblikuje"..."...!?!?!?

Dakle, ako imaš obrazovanje i iskustvo, onda si "opasnost" po novi "poredak"!

Sve za šta si se pripremao u životu, je sada upravo sve ono što ne smeš da imaš.

Želite uspeh?! Ostavite obraz u čekaonici molim!

Živimo u vremenima iz one kineske poslovice...

VladaNS
06-10-2014, 12:34 PM
Najbolje je kad papci nabiju cenu za uređaj koji je rabljen 5 godina, 70-80% u odnosu na potupno novo. Ili su pali s Marsa ili su neverovatno bezobrazni....

Era
07-10-2014, 08:45 AM
Na jednom predavanju pre par meseci je jedan eminentan strucnjak iz audio produkcije pricao o tome kako postajemo planeta glupaka,relevantne cinjenice se uzimaju zdravo za gotovo sa neta,Wikipedija je glavni izvor informacija,tonemo sve dublje u neznanje,tako da je trend zaglupljivanja cele nacije neizbezan...Onda je potpuno normalno da se za neke eksperte uzimaju ljudi koji imaju vocarsko kalemarske kurseve...:banghead:

Bitch
07-10-2014, 09:49 PM
Upravo ste dotakli su?tinu savremenog dru?tvenog ponora. Nije ovo slučaj samo u ovoj oblasti kojom se ovaj forum bavi i nije to samo slučaj ovde na ovim prostorima, mada se čini znatno izra?enijim, valjda zato ?to smo manji...Ustvari, mislim da jeste izra?eniji...

Generalna formula uspeha danas je: glasno!, marketing!, jo? glasnije! , jo? demagogije i laktanja!

Imao sam izvesne prilike da pročitam neke CV-je nekih ljudi koje poznajem.
Jbt, ono "pas s maslom" ne bi pojeo...! Oni bi Kvinsi D?onsa slali po sendviče.

A mikrofonska pecaljka je i dalje enigma za njih!

...

I ja sam igrom slucaja citao te neke CV-e i slatko se smejao :) ali od srca :) slazem se potpuno sa svim napisanim.

darkstar
08-10-2014, 12:49 AM
Ja sam svojim ocima gledao cv u kome covek kaze da je organizacione sposobnosti stekao igrajucu massive multiplayer online igre :)

alek019
08-10-2014, 07:05 AM
Merila vrednosti su poremećena...do imbecilnosti.

Na ?alost i kradja 5-6 kg čokolade (na MILKICE mislim) je za?tićena zakonom...dodu?e kao sitna kradja ali je ipak...

Ukradite visoki dru?tveni status, visoko akademsko zvanje...naučnu doktorsku titulu...dovedite ljude u zabludu...budete uhvaćeni, javno prozvani i...NI?TA.

Dakle, nemojte samo da kraducnete čokoladu, mo?ete te?ko da nadrljate...
sud,blama?a...vaspitne mere pa i ćorka.

A ovo drugo...zvanja,sertifikati,doktorati...to nije zakonom za?tićeno...
nema se pojma ko je za to nadle?an.

Kad ove visoke te?ke la?i i obmane nisu sankcionisane, nemojte da vas čude
ove...sitne...tu mu ove igruce dodju ko fakultet...za finansije...tri nivoa,semestar a sajtovi za ogla?avanje...bara,puno krokodila...
nisu mnogo pametni...ali su jaki...i ima ih mnogo...

Rhino
08-10-2014, 07:52 AM
Generalna formula uspeha danas je: glasno!, marketing!, jo? glasnije! , jo? demagogije i laktanja!

Fuckin loudness war in person. Mass mind rape..

Sent from my iPhone using Tapatalk

hofmann
08-10-2014, 10:05 AM
ovo bi pomoglo malo :)

http://www.youtube.com/watch?v=q4-xdrdRdGo