PDA

View Full Version : PHILIPS - Golden Ears

lakistrike
30-09-2014, 06:09 PM
Pozdrav svima, nov sam ovde pa sam po?eo malo da istra?ujem forum, ?ini mi se da ima i vi?e nego dosta materijala, za svakog po ne?to i sva?ta za sve :grin:

Ne znam da li postoji ovo na forumu, probao sam da na?em ali nisam uspeo, pa sam hteo da podelim sa vama.

Philips "Golden Ears" je trening program dizajniran da testira i razvije ?to osteljiviji sluh korisnika, ?to je jedna od najva?nijih karakteristika audio in?enjera.

Ja sam tek po?eo da ga koristim i stigao sam do silver ear-a, vide?u dokle mogu da stignem sa integrisanom zvu?nom ili ?e me mo?da i sluh pre toga izdati :)

Philips - Golden Ears (http://www.goldenears.philips.com/en/index.html)

Filip_
02-10-2014, 12:02 AM
Philips "Golden Ears" je trening program dizajniran da testira i razvije ?to osteljiviji sluh korisnika, ?to je jedna od najva?nijih karakteristika audio in?enjera.

Ja sam tek po?eo da ga koristim i stigao sam do silver ear-a, vide?u dokle mogu da stignem sa integrisanom zvu?nom ili ?e me mo?da i sluh pre toga izdati :)

Probacu kad nadjem popodne da prostudiram stvar natenane i malo se zabavim :).

Ne znam, kontam da kod audio inzenjera ima nesto vise od same "osetljivosti sluha" na papiru sto moraju imati :rolleyes:.

P.S.- Mojih 5 centi...

lakistrike
02-10-2014, 08:58 AM
Pogresno sam srocio :D. Audio inzenjere obicno karakterise i velika osetljivost sluha.

Test i i nije toliko tezak, kako se ispostavilo na kraju... Sem par zadataka kod kojih sam se zadrzao dosta vremena.