Log in

View Full Version : Odlican clanak ! (zasto su velike disko kuce dobre za muziku)

DaBear
26-09-2014, 08:27 PM
Clanak je inace napisao poznati muzicki advokat..

http://www.digitalmusicnews.com/permalink/2014/09/19/major-labels-best-thing-happened-artists

Dushan_S
27-09-2014, 04:18 PM
Pazi, ne mogu a da te ne upitam ne?to :) Za?to ti se taj ?lanak dopada a kad sam ja napisao to isto, nisi se slo?io? :)

DaBear
27-09-2014, 04:58 PM
pa ti si to predstavio iz malo drugacijeg ugla..i nije imalo isti ton.
Glavni krivac sto je muzika "propala" (nije jos uvek) je to sto narod vise ne vrednuje muziku i ne placa i samim tim manje je novca u obrtaju i zbog toga se ne bacaju pare (kao pre) nego se pokusava targetovati ono sto ce kako tako doneti neku zaradu i omoguciti disko kucama da opstanu koliko jos mogu...

Dushan_S
27-09-2014, 05:01 PM
Aaaaaaaa... :wink:

awacs
27-09-2014, 05:56 PM
Pazi, ne mogu a da te ne upitam nešto :) Zašto ti se taj ?lanak dopada a kad sam ja napisao to isto, nisi se složio? :)

Istina, pitanje nisi postavio meni, ali...

1) Čovek govori o biznisu u kome i sam direktno učestvuje, to mu daje kredibilitet. Ti bi imao isti kredibilitet kada bi pričao o Croatia Records, PGP RTS, City Records... štatijaznam...

2) Tekst je jako kratak i dobro prelomljen — može dijagonalno da se preleti jednim pogledom, a da poenta ipak bude razgovetna.

Pozdrav,

Vasa

P.S. <iframe width="480" height="360" src="//www.youtube.com/embed/q7ZZVJ120A4?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>