View Full Version : Smart sat
silicon science
10-09-2014, 07:42 PM
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/oorOZnBhFtg?list=UUzr9bpOlVyjxBjKEb30aPNQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
DaBear
11-09-2014, 06:35 AM
objasnili...(kao i svaki put)
awacs
11-09-2014, 08:04 AM
Heh
BlasterMaster
11-09-2014, 04:43 PM
iskreno ne znam sta su to toliko objasnili, jedino sta bi mogao da priznam da su objasnili konkretno je sto su uzeli par (povise) ideja od drugih proizvodjaca i malkice lepse urednije i estetski privlacnije ucinili... to vec mogu da se slozim da kazem da su objasnili... dizajnerski i nisu nesto ali te sama reklama i njihov nemilosrdan marketing ubede da je to to , da je prelep itd, ovo svaka im cast za customizovanje, izgleda su shvatili da je to prednost androida, ali realno o ukusima dal je lep ili nije ne treba raspravljati, ovo je vise za siroke mase i pojedince koji zele da budu drugaciji od drugih...meni konkretno nije lep, ja ko kolekcionar satova ovo ne bi nosio, ali ove duge scene prikazivanja sata, shadowplay, okretanje, brazletne na magnet, kao one reklame za sladoled prosto covek gleda otvorenih usta :rotfl:za to im svaka cast ko i uvek
a sto se tice funkcija, 6 minuta totalnog zavlacenja, recenice prepune nekih prideva, sto se kaze dusu na pamuk vade :) ja ne znam dal ste do sad ispratili ostale satove na trzistu pocev od pebblea i moto 360 i lg i samsung satova itd, ali jedinu tehnicku inovaciju koju su izveli je ovo no-pin-point punjenje preko indukcije, po funkcijama sve ostalo ko sto je i kod drugih cak i mnogo gore... interfejs uopste nije finger-friendly pa su zbog toga dodali ovaj wheel, ali pitanje kako ce da radi, i kako ce ljudi koji nose sat na desnoj ruci to da koriste... a cena za most basic sa manjim ekranom od 350$ je paprena... i te brazletne sigurno nisu po 5$ pa ono menjas kako ti se cefne :D i veliki downside je sto nigde nisu napomenuli batery time, a to je za smart satove najveca stavka... videcemo koje ce finalne verzije softwera izaci, jer jos developuju neke stvari, nadam se da ce uneti jos neke novine softwerski do datuma izlaska kao sto su najavili, inace po meni nista novo, sem izgleda
silicon science
11-09-2014, 07:07 PM
iskreno ne znam sta su to toliko objasnili, jedino sta bi mogao da priznam da su objasnili konkretno je sto su uzeli par (povise) ideja od drugih proizvodjaca i malkice lepse urednije i estetski privlacnije ucinili... to vec mogu da se slozim da kazem da su objasnili... dizajnerski i nisu nesto ali te sama reklama i njihov nemilosrdan marketing ubede da je to to , da je prelep itd, ovo svaka im cast za customizovanje, izgleda su shvatili da je to prednost androida, ali realno o ukusima dal je lep ili nije ne treba raspravljati, ovo je vise za siroke mase i pojedince koji zele da budu drugaciji od drugih...meni konkretno nije lep, ja ko kolekcionar satova ovo ne bi nosio, ali ove duge scene prikazivanja sata, shadowplay, okretanje, brazletne na magnet, kao one reklame za sladoled prosto covek gleda otvorenih usta :rotfl:za to im svaka cast ko i uvek
a sto se tice funkcija, 6 minuta totalnog zavlacenja, recenice prepune nekih prideva, sto se kaze dusu na pamuk vade :) ja ne znam dal ste do sad ispratili ostale satove na trzistu pocev od pebblea i moto 360 i lg i samsung satova itd, ali jedinu tehnicku inovaciju koju su izveli je ovo no-pin-point punjenje preko indukcije, po funkcijama sve ostalo ko sto je i kod drugih cak i mnogo gore... interfejs uopste nije finger-friendly pa su zbog toga dodali ovaj wheel, ali pitanje kako ce da radi, i kako ce ljudi koji nose sat na desnoj ruci to da koriste... a cena za most basic sa manjim ekranom od 350$ je paprena... i te brazletne sigurno nisu po 5$ pa ono menjas kako ti se cefne :D i veliki downside je sto nigde nisu napomenuli batery time, a to je za smart satove najveca stavka... videcemo koje ce finalne verzije softwera izaci, jer jos developuju neke stvari, nadam se da ce uneti jos neke novine softwerski do datuma izlaska kao sto su najavili, inace po meni nista novo, sem izgleda
Vidis da ulazu u razvoj audio-hipnoze. Iz aviona je jasno da ovaj lik sto pricha se tooliko trudi da deluje na podsvest, svaka njegova rech je izgovorena na posebno propisanim tajmingom i dikcijski adekvatno je naglasio ono sto treba da bude naglaseno.. :rotfl::rotfl: Isto ko sto i nas premijer pocheo da nosi naochare chim je uzjahao magarca :wink:
BlasterMaster
11-09-2014, 08:29 PM
to za premijera ne znam :rotfl:nemoj da i nas uhapsi ovde bolje da ne mesamo politiku :D
silicon science
12-09-2014, 07:38 AM
to za premijera ne znam :rotfl:nemoj da i nas uhapsi ovde bolje da ne mesamo politiku :D
Coward :rotfl:
STUDIOTON
12-09-2014, 08:04 AM
Oni samo prate trend umesto da ga stvaraju , sramota
Rhino
12-09-2014, 08:18 AM
Od kad nema cika Steve-a je to tako.. Do skoro su se i nekako provlacili, sad sve teze
Sent from my iPhone using Tapatalk
awacs
12-09-2014, 01:12 PM
downside je sto nigde nisu napomenuli batery time, a to je za smart satove najveca stavka...
Kako se priča po internetu, baterija izdrži skoro ceo dan.
Vidis da ulazu u razvoj audio-hipnoze. Iz aviona je jasno da ovaj lik sto pricha se tooliko trudi da deluje na podsvest, svaka njegova rech je izgovorena na posebno propisanim tajmingom i dikcijski adekvatno je naglasio ono sto treba da bude naglaseno...
Malo je falilo da me ubedi da je scroll wheel stvarno "a whole new interface". Jbt, malo me blam da slušam Džonatana Ajvija (koji je stvarno veliki dizajner) kako prodaje carevo novo odelo.
Pozdrav,
Vasa
budali mo? i govno prodat ako si dovoljno pametan
BlasterMaster
12-09-2014, 06:24 PM
Malo je falilo da me ubedi da je scroll wheel stvarno "a whole new interface". Jbt, malo me blam da slu?am D?onatana Ajvija (koji je stvarno veliki dizajner) kako prodaje carevo novo odelo.
:rotfl:vala bas
jel ste provalili koliko ovaj prezentejshn podseca na Slejtove :D
enivej, sad kad se prasina slegla, i kad su izasle prve impresije, definitivno se vidi da su ljudi, kompanije, i tech magazini uglavnom blago receno ne-impresionirani. Mnogi, cak i hard core apple fanatici su rekli da na satu i telefonu ne stoji jabuka nego neko drugo ime, samsung, htc, lg, huawei itd, da bi ustali sa konferencije i otisli. To je ozbiljna kritika, gde je izgleda inovativnost zaista otisla sa stiv jobsom, kad je njima najveca senzacija placanje preko nfc-a, kao nema veze sto su sa clouda procurele vase gole slike, bitno da je vas novac siguran kod nas...
ja sam siguran da ce ljudi ovo kupovati, da ce se milijarde potrositi u marketing i forsiranje poznatih da nose i koriste najnovije iz epla, ali ovog puta definitivno kaskaju za konkurencijom...
awacs
13-09-2014, 11:10 AM
jel ste provalili koliko ovaj prezentejshn podseca na Slejtove :D
U tome i jeste blam. Slejt je Amer, od njega i ne očekujem ništa osim seljane, ali ovaj je brate Englez :) Ali jebiga, čovek svoj deo posla uradio savršeno (po običaju), pa mu uvalili da vadi kestenje iz vatre... Inače sam sklon klasičnim mehaničkim satovima, ali ovo mnogo dobro izgleda.
Pozdrav,
Vasa
Mika Technika
13-09-2014, 12:31 PM
Motorolin sat mnogo dobro izgleda(samo steta zbog os-a, koji koci, tj njihove lose implementacije), a ovaj bas i ne lici na nesta novo.
talk tapa
awacs
14-09-2014, 10:20 AM
Jes! Dvaput dnevno apsolutno tačan :thumbsup:
Pozdrav,
Vasa
Je l' Epl? Jeste.
Je l' Watch? Jeste.
Je l' ne radi? Jeste.
Je l' čekamo čika Slobu da nam se javi sa novim argumentima? Čekamo.
:grin:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.