View Full Version : PreSonus Eris E5
Francuz
09-09-2014, 04:59 PM
PreSonus Eris E5 dobio sam informaciju da ove kupije izuzetno rade za taj novac normalno.Da u poredjenju sa JBL 305 da su bolji . E pa sad me bas zanima posto ja nisam imao priliku da cujem ni jedne ni druge, dal je ko imao mogucnosti da cuje obe ili baram PreSonus Eris E5.
Vlada Radisic
10-09-2014, 10:24 AM
Poslusacu ih ja kroz 10 dana pa ti javljam i ESI Aktiv 05, meni iz mitrosa svi preporucuju RCF Ayra 5-ce, a u Player-u svi ESI Aktiv 05 e sad poslusacu ja sve to pa ti javljam.Ne cuje svako isto, sta meni bude odgovaralo uzimam :)
Francuz
10-09-2014, 10:00 PM
Svakako , najbolje bi bilo da covek moze da uradi projekat pa da vidi dal lazu ili ne . Kad budes slusao vidi koji monitor je tvrdji sa zvukom a ko meksi .Poslusaj i Tanoy ako ima .
Vlada Radisic
10-09-2014, 11:17 PM
Hocu poslusacu svo to ludilo, mislim koje god da uzmes evo i ja koje god budem uzeo moras vremenom da naucis tako i ja.Kako monitore tako i svoju sobu.I sacuvaj koje god sad imas zvucnike, kapiram da je neki 2.1 ili 5.1 hi-fi da uvek preslusavas mix i na njima i kroz vreme kupi i neke studijske sluske da i na njima slusas sta je u redu a sta ne.Takodje i u autu preslusavaj na plejeru ili sta vec imas svoje trake tako vremenom znas sta treba ispravljati a sta ne u mix-u gde si tanak gde si previse jak itd.I zapisuj sve sta nije u redu u mix-u i sve sto jeste, jer vremenom imaces puno vise vremena i za neke druge stvari a ne samo za studio.
Francuz
11-09-2014, 01:28 PM
Imam ja i monitore i sluske nego me uvek zanimale nove spravice .:)
mischel
02-06-2016, 04:05 PM
extra su prva liga. kupljeni su u maiamiju. poredio sam ih sa svim skupljim zvucnicima. ubedljivo najrealniji zvuk. jeftiniji od svih iole kvalitetnih monitora. nova tehnologija, bas zvuci neverovatno stabilno, moderno i referentno. ...###... zelim da kupim krka...
Arthur
03-06-2016, 03:33 AM
extra su prva liga. kupljeni su u maiamiju. poredio sam ih sa svim skupljim zvucnicima. ubedljivo najrealniji zvuk. jeftiniji od svih iole kvalitetnih monitora. nova tehnologija, bas zvuci neverovatno stabilno, moderno i referentno. ...###... zelim da kupim krka...
reko si više nego dovoljno :twisted:
spartakus
06-06-2016, 05:57 PM
Nisam imao priliku da poslusham eris e5,ali sam slushao Tanoy blagi uzash(dok su se drugaru svideli kako zvuce,08 verzija)a vec godinu dana sam vlasnik esi 05 i shta znam privikao sam se meni su ok.Dok jbl 305 ima harmanovo pojacalo u sebi pa verujem da su dobri ali treba poslushati bez obzira.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.