View Full Version : Sample Collection tipa Costi Forza, bulgaria itd
Nemania
21-08-2014, 10:48 PM
Postoji li neki cd sa semplovima (construction kits) tipa Bulgaria, onda Costi Forza i sl.. Konkretno mi trebaju solaze (ili ti forspili) ovog tipa, koji su u tom bugarskom i rumunskom melosu..
NIelectroy
21-08-2014, 11:06 PM
Ne znam koliko si sviracki dobar za te stvari (ne shvati ovo kao uvredu) ali to su ti sve ciganski forspili preko house ritma. Ono sto hocu da kazem je slusaj bugarske i rumunske cigane i to ti je 99 posto posla. Ne verujem da postoje gotovi semplovi i melodijski deonice, iskreno nisam ni trazio, posto znam te romske forice i solaze.
branoy
22-08-2014, 12:23 AM
joj ajj nasao toga moree na speddyshare njegovom, sve bez sifre, forspila, demosa, boja za vsti, setovi za moss. loops odradjeni sve modernjaci jedno 6gb, sve costi, i blugaria. sve pise brzine, temposi, loops. intonacije. boje iz kontakta ubise. samo otvoris cubase i poslazes, i ako ti padne sta na pamet sviras stim bojama kojim je on, i forspila milon.. najvise mi se svdja lups kolekcija, ko zna ko to njemu radi. 95 posto smixana. a imaju sve i udaraljke.
Nemania
22-08-2014, 12:31 AM
joj ajj nasao toga moree na speddyshare njegovom, sve bez sifre, forspila, demosa, boja za vsti, setovi za moss. loops odradjeni sve modernjaci jedno 6gb, sve costi, i blugaria. sve pise brzine, temposi, loops. intonacije. boje iz kontakta ubise. samo otvoris cubase i poslazes, i ako ti padne sta na pamet sviras stim bojama kojim je on, i forspila milon.. najvise mi se svdja lups kolekcija, ko zna ko to njemu radi. 95 posto smixana. a imaju sve i udaraljke.
Pa posalji link na pm
branoy
22-08-2014, 12:32 AM
nema to nigde, al fino čuti !! priznaj?!! ha ha ha
Nemania
22-08-2014, 12:33 AM
Ne znam koliko si sviracki dobar za te stvari (ne shvati ovo kao uvredu) ali to su ti sve ciganski forspili preko house ritma. Ono sto hocu da kazem je slusaj bugarske i rumunske cigane i to ti je 99 posto posla. Ne verujem da postoje gotovi semplovi i melodijski deonice, iskreno nisam ni trazio, posto znam te romske forice i solaze.
Ne sviram ja taj zanr..pa zbog toga i trazim..
E jbg kad sam bio mali umesto da sam upisao nizu harmonike ja upisao klavir..
Usrecio sam se sa Sopenom i Mozartom, vidim donese mi kintu:banghead:
LA-2A
22-08-2014, 12:36 AM
znao sam, shopen je za sveeeee kriv :)
Nemania
22-08-2014, 12:40 AM
radim jednom liku neku pesmicu...Covek hoce taj stil, izgleda da cu morati nekog da pozovem da odsvira solaze..
nego btw hoce tekst tipa
Milioni, Bmw, Christian Dior itd...
Treba mi tekst za refren...mogao bi biti neki peterac u 4 stiha.
Ajd ko ima ideju
nek lupi neku rimu na ovu temu :D
Znaci bmw, versace, coco channel ..sta bi moglo josh...hmmm :rotfl:
Jes glupo i smesno ali stvarno mi treba..
P.S. mozete prebaciti thread u Pricaonicu
NIelectroy
22-08-2014, 01:36 PM
Ako ti trebaju solo deonice tu sam za tekst ti ne mogu pomoci, koji je ritam u pitanju, kao rumba neka?
Nemania
22-08-2014, 08:38 PM
Hvala unapred druze, trebace mi. Sporija rumba oko 90bpm..tipa azis.
NIelectroy
22-08-2014, 09:05 PM
ako hoces poslacu ti par forspila samo da odradim, a za ritam snadji se sam, uglavnom su elektronski bubnjevi tu.
Nemania
22-08-2014, 10:01 PM
ako hoces poslacu ti par forspila samo da odradim, a za ritam snadji se sam, uglavnom su elektronski bubnjevi tu.
Pusticu ti ja par linkova sutra u kom fazonu.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.