PDA

View Full Version : Davor Lazic - Znaj

rovad8
23-07-2014, 03:19 PM
Skorasnji autorski rad...

https://www.youtube.com/watch?v=tnYEOMjDbEM

Filip_
23-07-2014, 04:38 PM
Sad poslusah...ovo produzeno "a" u pevanju mi ne lezi...malo i tvoj glas za ovu pesmu...kada bi drugu strofu pevao zenski vokal mislim da bi se razbila neka monotonija u pevanju. Malo su mi previse one crash cinele kod refrena i potom onog prelaza da se vratis na strofe (na par mesta su mi jake i iako ne ispadaju iz tempa ne leze mi)...

Ovo je samo moje misljenje, stvari koje su mi upale u oko/uvo...muzika mi je btw sasvim ok, kao i reverb koji je po meni dobro doziran za neki Yu rock fazon... (mozda samo mrrrvicu manje kasnijih refleksija kod reverba na pojedinim elementima).

rovad8
24-07-2014, 02:17 AM
Filipe, hvala na zapazanju. Obzirom da se radi o demo zapisu, u nekoj eventualnoj CD verziji i ja bih je vec na slicnim mestima izmenio. Sto se pevanja tice, otpevao sam je tek toliko da je prezentujem nekome ko bi ozbiljno bio zainteresovan da je kupi. Dok se takav neko ne pojavi, dugujem svojim pesmama da se dese makar ih i ja pevao i udahnuo im zivot na taj nacin. Jos jednom ti se iskreno zahvaljujem i na slusanju i na odvojenom vremenu za detaljan komentar i sugestiju. Koristice, sigurno.

Filip_
24-07-2014, 03:26 AM
Sto se pevanja tice, otpevao sam je tek toliko da je prezentujem nekome ko bi ozbiljno bio zainteresovan da je kupi. Dok se takav neko ne pojavi, dugujem svojim pesmama da se dese makar ih i ja pevao i udahnuo im zivot na taj nacin.

Naravno, to stoji sto kazes, ovo sam komentarisao vise sa komercijalne strane, ako bi ovakav proizvod kao gotov bio izdat.

Jos jednom ti se iskreno zahvaljujem i na slusanju i na odvojenom vremenu za detaljan komentar i sugestiju. Koristice, sigurno.

Nema na cemu. Smena kise i sunca, kao i visak vremena ovih dana su ucinili svoje, pa malo "odmaram" za kompom uz muziku.