PDA

View Full Version : FL studio licenca

Wolf_Machine
15-07-2014, 10:45 PM
Pozdrav ljudi. Zanima me, da li je neko od vas kupio Fl studio preko Image-Line sajta, kakva su iskustva (mislim na registraciju, placanje i licencu, Srbiju kao banana drzavu)? I posto bi u slucaju kupovine npr. Fl Studio Signature Bundle + all plugins ( kosta oko 900$) kupac posedovao legalan i licenciran softver, da li bi to znacilo ..da svaki projekat koji bi bio napravljen na takvom legalnom softveru, i naravno samo sa legalnim semplovima i alatima koji bi dosli uz Fl Studio i plugin-ove, da li bi u pravnom smislu to bilo dovoljno da se taj projekat deklarise kao legalan sto se tice same sadrzine projekta? Naravno posle toga dolaze autorska prava, lebel..itd..ali pre toga.. milsim na prjekat u tehnickom smislu..da li bih kupovinom Fl studio ..dobio slobodu da sta god napravio preko Fl studio..mogu da koristim u komercijalne svrhe..ili je za to potrebna neka posebna licenca ? Hvala u napred, izvinite na malo opsirnijem i mozda konfuznom threadu .

Mika Technika
16-07-2014, 05:23 PM
Za koga ti to izdajes, kada te pita na cemu radis? I naravno da bi imao slobodu da kada kupis softver dokazes da imas legalno.

Tapa Tapa Tapa Talk

Wolf_Machine
16-07-2014, 08:10 PM
Hvala na odgovoru. Ne izdajem ni za koga, vec se samo interesujem . Inace.. svidjaju mi se tvoje stvari na soundcloud-u, pogotovu ambijantalne..poz :)

Mika Technika
17-07-2014, 01:24 AM
Hvala na odgovoru. Ne izdajem ni za koga, vec se samo interesujem . Inace.. svidjaju mi se tvoje stvari na soundcloud-u, pogotovu ambijantalne..poz :)
Nema na cemu, i drago mi je da ti se dopada moja mjuza ;)

Tapa Tapa Tapa Talk