PDA

View Full Version : Kako da vidim sve kanale u Audiomix down dialogu (Cubase 7)?

NewProducer
26-06-2014, 07:58 PM
Pozdrav svima!

Imam mozda jedno laicko pitanje, ali bi mi puno znacilo kada bi ste mi pomogli da ga resim.

Imam problem da kada spustam mix, nemam sa leve strane u AudioMix down dialogu, spisak svih kanala, pa samim tim nemam ni mogucnost za Channel Batch export.

Radim u Halion Sonic-u, i tamo sam aktivirao za svaki instrument izlaze, i aktivirao sam takodje u VST instrument delu "Activate all outputs"...

Mislim dakle da sam sve uradio kako treba, ali ja nikako ne mogu videti svaki kanal posebno u AudioMix down delu, vec imam samo jedan izlaz, sto me malo zbunjuje.

Ja sam pronasao neke tutorijale na youtube-u, gde se jasno vide sa leve strane izlazi u AudioMix down-u:

https://www.youtube.com/watch?v=-dVATS2quc0

Mislim da sam ispustio neki korak sigurno, posto imam odlican zvuk kada slusam pesmu, izgleda da me zezaju izlazi.

Da li molim vas imate neko resenje, jako mi je vazno, a pocetnik sam?

Hvala puno unapred! :confused:

psionic
02-07-2014, 01:54 AM
..

psionic
02-07-2014, 01:56 AM
Ta opcija postoji samo u full verzijama Cubasea, ne i u ELEMENTS, AI i tome slicno. Pretpostavljam da imas C7 - Elements ?

NewProducer
13-07-2014, 05:08 PM
@psionic

Hvala na odgovoru. Tako je, imam Cubase Elements 7, tako da tu opciju nemam.

To puno stvari objasnjava.

Pozdrav!

psionic
13-07-2014, 10:34 PM
Elements je za dosta stvari osakaćen u odnosu na full verziju, eto - samo obrati pa?nju ?ta koristi u tutorijalima taj koji obja?njava i uzmi u obzir nedostajuće opcije (mo?e? da uporedi? opcije za full i elements na steinbergovom sajtu)