PDA

View Full Version : Test jedan dva jen jen :)

VladaNS
19-06-2014, 09:20 PM
Evo da ne crkne forum jedne nove pesme upravo okacen na youtube. Moj bend je u pitanju tj. novi singl sa treceg studijskog albuma. Mixano u pro tools-u, master radjen pretezno analogno (hand made valve driver i api 2500). Mislim da je slejtov fg-x limiter na vrhu lanca. Studijski je snimano ali je dobar deo odsviran na jen-dva-tri, posebno ritam i bas sekcija, tako da je polu-live. Odlucili smo da snimak ne prosvetljavamo tako da najbolje izlazi kad se pojaca.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Cpjue2Hd8Q8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Bitch
20-06-2014, 03:16 PM
veri najs :) samo napred koleze

awacs
20-06-2014, 05:47 PM
Odlucili smo da snimak ne prosvetljavamo tako da najbolje izlazi kad se pojaca.

OK je ?to ste hteli da vam snimak bude tamniji, ali mi se čini da ste malo preterali. Valjalo bi da je ipak malo manje blatnjavog low-mid ?karaktera? u celom događaju (ili makar u pojedinim instrumentima, da ne zalazim u detalje). Ali je dobro: čuje se ?ta ste hteli, a to se računa :thumbsup: Ja bih samo voleo da to čujem i na maloj snazi, a da me ne boli kad pojačam. Jebi ga, to je te?ko postići. Znam iz iskustva, po?lo mi je za rukom samo par puta u ?ivotu :( Samo napred :thumbsup:

Pozdrav,

Vasa

AudioStorm
22-06-2014, 10:15 PM
Necu ulaziti dublje u tehnicku analizu,spomenucu onako samo par nekih brzih zapazanja :)

Prvo sto mi 'fali - bas kik na bubnju.Jako je blijed,skoro da ga i nema,kao da moram da ga zamislim kad udari ;)

Vokal je malcice naglasen preko cijele orkestracije,ali to je samo moj ukus mozda.

Bas je virtuozo,djelovi gitare su tako sa ukusom odradjene na pojedinim mjestima,arazman,tekst,kompletna slika,sve 5,cak me vokal na brejkovima malo podsjetio na Milana Mladenovica :)

Sve u svemu,bravo momci,svaka vam dala :da:

:thumbsup: