PDA

View Full Version : Proba, test, jen, dva, jen, dva, S, S

awacs
16-06-2014, 01:10 PM
Ni?ta, ni?ta, samo da proverim da li mo?e da se postuje jo? ponegde osim u sekciji Kupujem/Prodajem :)

Pozdrav,

Vasa

yaix
16-06-2014, 02:14 PM
Na tu temu zahvaljujem svim onim starim članovima foruma koji su svojim svepametnim, bahatim i isključivim stavom istjerali sve nove i potencijalno nove članove, uni?tili ?elju za znanjem i učenjem te zakopali ovaj forum u kupujem/prodajem varijantu!

awacs
16-06-2014, 03:11 PM
Na tu temu zahvaljujem svim onim starim članovima foruma koji su svojim svepametnim, bahatim i isključivim stavom istjerali sve nove i potencijalno nove članove, uni?tili ?elju za znanjem i učenjem te zakopali ovaj forum u kupujem/prodajem varijantu!

Kolega, u pravu ste. Jedino ne razumem za?to se tim starcima niste suprotstavili vlastitim agrumentima. Upravo sam prelistao va?e dosada?nje postove i na?alost nisam uspeo da pronađem ni?ta osim podsmeha i vajkanja. Iskreno bih voleo da je drugačije i da sam čuo makar par taktova u čijoj izradi ste učestvovali.

Pozdrav,

Vasa

Znak
17-06-2014, 12:14 AM
Test... Test...
Ne?to krči...

Bockie
17-06-2014, 02:04 AM
:thumbsup:

yaix
17-06-2014, 09:21 AM
Izgleda da vam je prilično zabavno kenjat jedan s drugim, ali činjenica je da ste sjebali forum.

Bockie
17-06-2014, 09:45 AM
:thumbsup:

Tnx!

Aj sad odmori malo...

spartakus
17-06-2014, 10:07 AM
Kada nema tema znaci da ljudi prave muziku ili decu..

nikolaivanic
19-06-2014, 05:28 PM
u pravu je Yaix..
al pamet nije ravnomerno raporedjena.. kao ni dobra volja.
Na "profesionalnim" forumima je cesta pojava da se eksponira odredjena doza sociopatije stecene verovatno u dugotrajnom i usamljenickom brusenju sopstvenog znanja :wink:
Sta se da uraditi?
Prvo, vise sisa.. :rotfl:
Kada drustvo malo iskulira, onda vise druzenja i saradnje, napr otvoreni konkurs za kompozicije koje ce besplatno biti mixane/masterovane od clanova foruma. To bi mogla biti interesantna praksa narocito sto bi se pojacalo druzenje i sa autorima... i medjusobno...

ps. Nije tacno da nije bilo upozorenja, vec godinama unazad...
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=43877
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=37976&page=6
konstatujem da je i pored svadja cesto bilo uzbudljivije za citanje.. sto jeste bitno -
nije sve u nauci :)
ps2. Predlazem da se Yaix odbanuje i da mu se izvini za banovanje. Upotrebio jeste malo teze reci ali se njegova emotivnost moze shvatiti kao dobronamerna.

hvala,
nikola

spartakus
20-06-2014, 08:38 AM
ipak nije u redu da vredja stare clanove,realno njih da nema pa sta bi citali..
postoji gomila stvari jako komplikovanih a objashnjenih zahvaljujuci staroj ekipi..
jbg kao i u zivotu postoji nepisano pravilo poshtovanja prema starijima.:mase

sira
20-06-2014, 09:36 AM
HNS pederi, nogomet ste sjebali, ups, krivi forum :D

VladaNS
20-06-2014, 09:51 AM
Problem je ?to starci umeju biti d?angrizave prdonje a mlađi su razma?eni do bola i misle da ako ih je majka mazila da treba svi ostali da ih hvale i da im za sve izlaze u susret. Ne umeju se izboriti ni za ?ta. Tako da ja ovde ipak stajem na stranu starije ekipe jer, iako umeju da ti ga "?uknu" povremeno, na kraju te nikad ne uskrate za odgovor. Sećam se kad sam ja počinjao na rumskom, isto sam cmizdrio i dolazio u sukob sa drugima. A onda sam naučio da je većina tih starijih (od kojih većinu sad znam lično) zapravo dobar svet. Oni su se kroz naporan rad izborili za mesto na kojem se sada nalaze a mladji, malo im podvikne? i odma su demoralisani.

awacs
20-06-2014, 01:48 PM
Ne sećam da se neko nekome podsmevao samo zbog njegovog neznanja. Obično se to de?ava kada ljudi nastupe sa prevelikom dozom neosnovane samouverenosti ili bez argumenata za svoje tvrdnje.

E, da ? matorci ponekad neće da daju konkretne odgovore na konkretna pitanja zato ?to iz vlastitog iskustva znaju da konkretni odgovori na mnoga od njih ni ne postoje, a ne zato ?to kriju nekakve mračne tajne.

Pozdrav,

Vasa

P.S. Sad vidim da je @yaix banovan :shock: Čovek nikoga nije vređao, samo je izneo svoj stav. Sama odluka administracije da ga banuje je zapravo potvrda onoga ?to je napisao.

darkstar
20-06-2014, 02:26 PM
Realno, sirio je paniku.

awacs
20-06-2014, 02:45 PM
Realno, sirio je paniku.:):)

:) :thumbsup:

Pozdrav,

Vasa

nikolaivanic
20-06-2014, 03:00 PM
P.S. Sad vidim da je @yaix banovan :shock: Čovek nikoga nije vređao, samo je izneo svoj stav. Sama odluka administracije da ga banuje je zapravo potvrda onoga ?to je napisao.

Tako je Vaso, ban nije bio potreban.
iz diskusije i lajkova vidim da vecini bas i nije jasno sta ne valja... Ne radi se samo o pocetnicima, ocigledno je bilo pristrasno grupasenje "starih kajli" protiv svih koji se nisu uklapali u odredjeni, uzak sablon.
Ukoliko je cilj foruma da okuplja samo "vasu" ekipu, onda je cilj maltene postignut....
:)

Bockie
20-06-2014, 03:56 PM
Momci, slobodni ste da konkurišete za moderatora ili uložite žalbu na rad istih.

Ja smatram da jeste bilo vređanja , makar i sam (jedan od) član koji je bio vređan to ne oseća, smatram da nije dobro da se tim rečima ophode članovi jedni prema drugima i reagovao sam potpuno u skladu sa Pravilnikom (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14001) i u skladu sa onim što se od mene očekuje. Ovo nije štajga i podrum pića već audio forum.

awacs
20-06-2014, 04:07 PM
Ukoliko je cilj foruma da okuplja samo "vasu" ekipu, onda je cilj maltene postignut....
:)

Iskreno, nemam pojma šta je cilj foruma, a ni koja je to „naša” ekipa :) Ja sam ovde samo da bih se dopisivao sa onima koji dele moja interesovanja, a ne moje stavove. I smatram da je banovanje zlo.

Pozdrav,

Vasa

nikolaivanic
20-06-2014, 04:44 PM

Izgleda da vam je prilično zabavno kenjat jedan s drugim, ali činjenica je da ste sjebali forum.

Boki, ti si pravi entuzijasta i ok ali ti je situacija u srbiji utanjila nerve :)
Dobar si moderator, ne treba te menjati... samo malo vise tolerancije. Ne resava se sve pistoljima?
Vaso, ti otvori temu? Valjda znas zasto... ?
Bilo je na forumu raznih interesantnih tipova, manje ili vise strucnih, ludih i pametnih, bilo je diskusija a to se cita.. forum je bas funkcionisao kao forum a ne ko liturgija...
pogledajte banove i zalbe novih clanova - linkove na mom prvom komentu, pa ce vam biti jasno o cemu se radi..
Dogovorite se, svako moze da pogresi, odbanujte yaixa, nece pasti kruna?
inace, covek samo rece da vam je prilicno zabavno kenjati.... jedan sa drugim, mozda tu ima istine?

awacs
20-06-2014, 05:09 PM
pogledajte banove i zalbe novih clanova - linkove na mom prvom komentu, pa ce vam biti jasno o cemu se radi...

Mislim da Bokiju ne mora? da persira? :)

Ja smatram da jeste bilo vređanja , makar i sam član koji je bio vređan to ne oseća

Boki, ne ?elim da imam ikakve (pa makar ni posredne) veze sa @yaix-ovim prinudnim odmorom. Uostalom, da ga nisi udaljio mo?da bismo se dogovorili, ko zna? Ovako svakako nećemo saznati.

Pozdrav,

Vasa

Bockie
20-06-2014, 06:58 PM
Seen.

silicon science
20-06-2014, 11:36 PM
Ne sećam da se neko nekome podsmevao samo zbog njegovog neznanja. Obično se to dešava kada ljudi nastupe sa prevelikom dozom neosnovane samouverenosti ili bez argumenata za svoje tvrdnje.

Aman sta pricash, pa ja sam se bas tako ophodio prema Branoyu...Kako zasto??, to je druga stvar...

Ogi
20-06-2014, 11:37 PM
Mrzi me da vrtim ceo thread i ne znam da li je neko već rekao (ovde), ali

Ti?ina tamo! I jednu reč vi?e da nisam čuo, je l' jasno?!
:D

LAMPASH
21-06-2014, 02:08 AM
Posto je tema pokrenuta zbog navodnog "odumiranja" foruma i pretvaranja u "kupujem-prodajem" stranicu, ja mislim da sam nasao resenje, a to je vracanje(debanovanje) clana "Google-a" :D:D:D
Ubedjen sam da bi nakon toga forum "oziveo" :rotfl:
pozzzzz

spartakus
22-06-2014, 10:12 AM
Kad smo krenuli u tom smeru vratite i kravadinku..

yaix
24-06-2014, 10:02 AM
Eto?sedam dana pro?lo!
Zahvaljujem se moderatoru na banu i dodatnom ismijavanju na koje nisam bio u mogučnosti odgovoriti.
Vrlo civilizirano i po?teno, zar ne?!
Ne znam zbog čega ban, mo?da zbog mi?ljenja?
Vrlo američki, zar ne?!
Ili zbog bolne istine?
Vrlo balkanski, zar ne?!

Uglavnom, činjenice stoje, a vi me banajte koliko hočete.
Ujebali ste forum, otjerali večinu foruma?a i jo? sprdate one koji su ostali i slučajno imaju mi?ljenje.

P.S.
Posao moderatora nije da provodi strahovladu i ma?e svojim največim, nego da MODERIRA forum, upozori i samo u najgorem slučaju?ban.
Kompleksi se ne rije?avaju bananjem neistomi?ljnika, nego priznanjem svojih nedostataka.

Da smo se vodili tim pravilima, tko zna gdje bi nam bio kraj na ovom suludom Balkanu!

@awacs?po?tovni kolega, svoje argumente sam izlo?io nekoliko puta, ali nakon vrlo burnih reakcija sam iste izbrisao.
Mo?da nije pametno, ali u datom momentu mi se činilo kao jedino.

U?ivajte u sebi i va?em forumu.

Arthur
24-06-2014, 10:43 AM
činjenice? mnogo jaka reč za internet.

Obrati pažnju na jezik i ton, i niko ti neće ništa u životu zamerati, čini se da nisi ovakav samo na forumu. Ovde se takav rečnik koristi uglavnom u šalama, i tu mu je jedino mesto.

A da, ja tvoje konstruktivno mišljenje o bilo čemu na ovom forumu još nisam zapazio. Ili si i njega izbrisao?

"putuj igumane..."

awacs
24-06-2014, 03:09 PM
Uglavnom, činjenice stoje, a vi me banajte koliko hočete.
Ujebali ste forum, otjerali večinu foruma?a i jo? sprdate one koji su ostali i slučajno imaju mi?ljenje.

Kolega, bilo bi dobro kada bi va?e mi?ljenje bilo malo ?ire od puke konstatacije. Odnosno, kada biste učinili ne?to da forum bude bolji umesto da se zadr?avate na tome da obja?njavate koliko je lo?. Od toga niko nema vajde, pa ni vi.

Pozdrav,

Vasa

Tiki the Boyler
25-06-2014, 09:27 AM
test... test... testis...

hofmann
25-06-2014, 02:03 PM
Mast,massst!

Massssni cvarak, 357, GORNJI MILANOVAC !!! BECICI !!!!

Ma radi ovo sasvim lepo dodaj mi samo malo masti u monitor, onako da se cuje s mudima.

Sta prica bre ovaj ko je usro forum nista mi nije jasno nije najbolji forum na svetu ali mozes da iskopas i korisne informacije.

I da naravno oglasna sekcija moja omiljena stranica za dobro jutro :)

ajde priznajte ko je jos imao fazu sa oglasima uz jutarnju kafu ???

spartakus
25-06-2014, 03:36 PM
E pa ovako zovem coveka u vezi pojacala,kaze prodato,zovem za slushalice kaze prodato,zovem za tc powercore kaze prodato..pa sto ne napishu da je prodato..ja bih uveo naplatu na sve oglase..e toliko o oglasima..inace rumski ko forum po meni extra..