PDA

View Full Version : Besplatni EVENTIDE Ultra Channel plugin za iLok korisnike

Moritz
10-06-2014, 07:41 AM
http://www.pro-tools-expert.com/home-page/2014/6/9/free-eventide-ultra-channel-plug-in-until-july-8th-with-code.html

Evo drugari, na zalost samo je za vlasnike iLok-a. Mada ako je plugin isti kao i sve drugo sto Eventide pravi vredi da ulozite 50e za iLok, jer ce po isteku promocije Eventide kostati 250$.

Moritz
10-06-2014, 10:45 AM
Moguce je i bez iLok dongle da se registruje, dovoljno je samo da imate iLok account

Jan
11-06-2014, 03:52 PM
Mnogo je dobar, bukvalno pokriva mi sve sto mi treba od channel strip-a, ali ne radi numericki upis vrednosti, i velika je CPU svinja

Moritz
12-06-2014, 07:59 AM
Ucinio sam kardinalnu gresku i skinuo demo verzije ostalih Eventide pluginsa.....letovanja ove godine nece biti :D. Najtoplije preporuke za Stereo Room i Black Hole, H3000 mi je fenomenalan ali je vrlo specifican.
Black Hole nema rezoluciju koju ima na H8000 (mislim na prisutnost, nije "u lice" kao na hardveru) ali je identican po svemu ostalom.

Sve u svemu upropastih se :D

alavuk
12-06-2014, 12:56 PM
ali ne radi numericki upis vrednosti

radi jan sam nema enter kad mu upises vrednost vec klik :)

Mnogo je dobar, bukvalno pokriva mi sve sto mi treba od channel strip-a, ali ne radi numericki upis vrednosti, i velika je CPU svinja

zavisi od konfiguracije do konfiguracije ...

Jan
12-06-2014, 03:26 PM
radi jan sam nema enter kad mu upises vrednost vec klik :)

zavisi od konfiguracije do konfiguracije ...

Kod mene ne radi, uopste se brojke ne pojavljuju kad ih kucam, kao da ne kucam nista, tako da klik nakon unosa ili enter, vrednost ostaje nepromenjena. Sta vise kad kliknem na neku vrednost i pritisnem backspace da je obrisem obrise mi se kanal u Cubase-u.

Od konfiguracije do konfiguracije trosi skoro kao SoundToys Decapitator, ja nisam jedini koji to kaze, ceo GS kaze da je CPU hog

alavuk
12-06-2014, 04:35 PM
i radijator od soundtoys-a je cpu hog kad ukljucis 20+ instanci :)

Bitch
12-06-2014, 05:52 PM
ima nedje pijacni radijator za AU?

alavuk
12-06-2014, 07:27 PM
trebalo bi da ima ...

STUDIOTON
12-06-2014, 08:08 PM
Ucinio sam kardinalnu gresku i skinuo demo verzije ostalih Eventide pluginsa.....letovanja ove godine nece biti :D. Najtoplije preporuke za Stereo Room i Black Hole, H3000 mi je fenomenalan ali je vrlo specifican.
Black Hole nema rezoluciju koju ima na H8000 (mislim na prisutnost, nije "u lice" kao na hardveru) ali je identican po svemu ostalom.

Sve u svemu upropastih se :D

Ahh. i moja slaba tacka.. zato ja vise demo ni iz radoznalosti ne uzimam.. bar dok ne prodje leto :)

A na sve ovo iz programa Eventide.. dodaj i relab, ako probas gotov si :) Pozdravi mi mog starog.. Noleta

Bitch
12-06-2014, 10:54 PM
ja ga ne nadjem pijacnog....

...a da, za H8000... razmisljam se da padne jedan u kompenz ovih dana, i dalje nisam nacisto ... :wink:

alavuk
13-06-2014, 09:46 AM
definitivno nema ...