PDA

View Full Version : Neverovatno - kakva masta !!!

DaBear
22-05-2014, 01:21 PM
Ono sto je najgore - ovo su Novosti objavile,....nije neki DIY web sajt... e boze svasta:shock::shock::shock::shock:

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:489434-Stize-nas-Titova-kletva

fix3r
22-05-2014, 05:37 PM
Jel' ostalo ista od novinarstva u Srbiji, ili se sve pretvorilo u tabloide? Posto je ovo gore od tabloida, ovo je vidovita zorka na kub.

awacs
22-05-2014, 06:35 PM
Ostala samo „Politika”. Druge novine nisu ni za potpalu.

Pozdrav,

Vasa

alfom
22-05-2014, 08:12 PM
Kada bi se od ovoga rezimea napravio film u Holivudu, mo?da bih ne?to i skontao. Ovako, ne ide u moju tintaru ni?ta. E, sva?ta! Ne radi mi kontač danas.

Ogi
23-05-2014, 12:30 AM

Pozdrav,

Vasa

Od dnevnih novina ni "Danas" nije za potpalu, a od nedeljnih izdanja - "Nedeljnik"...
A zaboravili ste (ili niste znali) da je D. Lučić bio vedeta "Trećeg oka".

awacs
23-05-2014, 01:55 AM
Od dnevnih novina ni "Danas" nije za potpalu, a od nedeljnih izdanja - "Nedeljnik"...

Šta ga znam... „Danas” mi ponekad prođe kroz ruke... otprilike tako zamišljam glasilo novinarskog smera na Fakultetu političkih nauka (na primer) :)

Pozdrav,

Vasa

fix3r
23-05-2014, 11:51 AM

Aj da overim i te kad budem u Srbiji. Ja iz nekog razloga uvek uzmem NiN na aerodromu i malo mi je vec muka od kombinacije cinizam + apatija + intelektualac.

Sto ne naucismo neke druge stvari od Engleza, nego samo kako da pisemo tabloide. Daily Mail ili onaj nas Kurir, k'o da ih isti ljudi pisu.

LAMPASH
25-05-2014, 02:06 AM

Pozdrav,

Vasa
Slazem se potpuno!

Elem, kletva ide dakle ovako:

"Po Jugoslaviji vam svako dobro bilo, od svakog iz sveta novce dobijali, a cveće i vence svojoj deci nosili, dok od mene sva zla zaboravili ! Vatreno kolo igrali. Cigane dobili, iz aviona vam poklone bacali, stranci vam komande izdavali, vojsku nemali, dok od mene sva zla zaboravili, a u zvezde me kovali. Četrdeset godina se svi jadom napijali i mene - priziivali!"

:shock::shock::rotfl::shock::shock::rotfl::shock:

e hebote, ugusih se hahahahaha!

Ovaj baja "skida" takve kletve ko dobar dan:D:

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/P7WpOfDfD8s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>