View Full Version : Kontakt 5 / Berlin woodwinds problem
Berlin woodwinds radi regularno kada otvorim Kontakt standalone ali kada je Kontakt otvoren u Cubaseu prijavljuje "This patch was generated by a newer version of the application. Please upgrade your copy to load the patch". Da nema neko ideju gde je zapelo?
Rhino
19-05-2014, 01:56 PM
Apdejtuj kontakt na zadnju verziju, i meni se desavalo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Apdejtovan je. Vst radi kad je kontakt standalone. Ne radi kada je u Cubaseu.
Rhino
19-05-2014, 03:48 PM
Ja istina to nikad ne koristim u standalone modu, ali svaki put kad mi se tako zalio apdejt je odradio stvar..
Probaj jos vidi u readme fajlu banke koji su mu system requirements.. Mozda trazi lupam v 5.23 a ti imas 5.14?
Imam 5.3 a on traži minimum 5.2. Poenta je da radi samo van sekvencera. U standalone varijanti ni meni ne znači baš mnogo.
Rhino
19-05-2014, 06:52 PM
Pfff, ne znam onda..
DzoniPFC
21-05-2014, 05:51 PM
Mo?da VST koji DAW koristi nije overen na 5.3. Ja sam imao sli?nih problema da se DAW zaglupi i koristi stari/pogre?an Kontakt VST. Re?io sam brisanjem (mo?e i prebacivanjem u neki drugi folder) i zatim pokretanjem instalacionog setupa koji ponovo kreira/ubacuje VST u folder VSTplugins.
damir23
21-05-2014, 08:11 PM
nešto slično bilo je sa CHHC i znam da sam nekaj moral brisat u registriju ali...jbga zaboravio
ili pogledaj ovo
http://www.native-instruments.com/forum/threads/kontakt-5-unexpected-data-chunk-file-corrupt.218228/
Hvala drugari. Rešen problem. U vst folderu sekvencera nije registrovan apdejt pa sam morao manuelno da zamenim drajvere i to je to.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.