View Full Version : Novi instrumental
MUzzY
16-05-2014, 04:15 PM
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/149841810&color=ff5500&auto_play=false&hide_relate d=false&show_artwork=true"></iframe>
Posle jako dugo vremena dobih neku inspiraciju.
Nazalost pokrentu zbog generalno losih emocija sto na privatnom sto na ovom trenutno nesrecnom stanju al' dobro, ventil ne bira.
Kemper Amp + basic Telecaster (hvala Sale).
awacs
16-05-2014, 05:42 PM
Odličan komad, a ona L/R gitarska tekstura od 1:10 do 1:45 je skoro fantastična. Malo je šteta što je uvod u glavnu temu, onaj C-A, na 1:45, pa do početka same teme, smiksan previše unutar matrice (i prostorno, a vala i po izboru oktave), pa umesto utiska „ohoho, evo događaja” imam utisak „aha, dobro, evo sad će verovatno i tema, samo da sačekam još četiri takta”. Malo sam konfuzan, ali to te valjda ni ne čudi :)
Sve skupa je prilično filmično parče, a svako malo se ovde pojave slični radovi. Zato često i pomislim kako na ovim prostorima ima više potencijalno dobre filmske muzike nego dobrih reditelja.
Pozdrav,
Vasa
alek019
17-05-2014, 09:19 AM
Dobar je MuZZy, ba? dobar...
Dushan_S
17-05-2014, 10:00 PM
Odli?no ti je ovo. Jedino ?to sam nekako o?ekivao neki "B" deo da razbije za trenutak tok pa da se vrati pesma nazad i to ?to je rekao i Vasa oko miksa, da su neke stvari pretihe npr ta solo gitara.
Goran B
18-05-2014, 12:20 AM
Pogodi me sa ovim hornama na kraju :)
Meni lično se dopada što si odlučio čitavu formu razvijati od početka do kraja bez nekih naglih kontrasta, onako izliveno iz jednog komada, pa je i sama kompozicija poprimila neki zamišljen i utonuo šmek, a ako ti to nije bilo na umu, nije ni bitno, jer kako reče jednom jedan umjetnik "Umjetnost nikada ne podbaci da oslika stanje svijesti umjetnika" :)
Sve u svemu meni se vrlo dopada.
Keep up with good work ;)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.