Log in

View Full Version : hteli smo i dobili smo

spartakus
15-05-2014, 03:38 PM
Ljudi pa sta se ovo dogadja sa ovom kishom.ja misli da ona nikad nece.prestati.hteli smo beograd na vodi a dobili beograd u vodi.havarija shirom srbije ma nezamislivo..

NIelectroy
15-05-2014, 03:57 PM
Ako nista drugo barem je podstakla instant facebook komicare da stave po koji status u kisi na istom. :grin:

DzoniPFC
15-05-2014, 04:06 PM
...

branoy
15-05-2014, 04:07 PM
evo slika od mog kraja, dok mi nije nestalo struje najavili su za po sata. ko zna do kad, najveci val stize do mene veceras. u Samcu. mi smo zadnji, kad Bosna krene od Sarajeva pa sva okolna mesta i planine brda, to jest sa njih reke i recice se uliju u Bosnu, i prodje citavu Bosnu, i nema dalje, Samac najgore dobice!! uleva se Bosna kod nas na granici u Savu, al Sava vise nemoze primiti vodu pa vraca nazad, ja sam u krugu 3km. pa ti vidi !! poz ljudstvo!!

nemogu da smislim one koji se tome smijuuu, i stavljaju nekakve smajlice, .. uzas
slike ce vam sve reci.. zz

http://www23.zippyshare.com/v/50025163/file.html

LAMPASH
15-05-2014, 10:20 PM
Au brate mili, Brano jezive slike. Ja zivim pored Dunava ali srecom na brdu oko 2Km tako da sam miran, ali moji sugradjani nisu :(

alavuk
15-05-2014, 11:42 PM
sto bi jedan moj drugar iz vojvodine rekao "dobicemo opet panonsko more :) " , izvinite ali u ovom trenutku nije mi do kukanja ... mada znam da nije tako ali ... nadam se da nece ovde u skp neki slicni scenario ili jos nesto gore (kozjak ili matka) >.

NIelectroy
15-05-2014, 11:50 PM
lele jel ste gledali Vucic na tv kaze nekom u skupstini SEDI!!! i posle dodaje "ajde samo neka jos jednom zazvoni telefon"... tako nesto u tom stilu. Jebe kevu Vucela. Napusio ih posteno.

diviner
16-05-2014, 10:30 PM
Uh, treba prezivjeti nocas i sutra...nadam se da ce biti sve ok. Drzite se ljudi!

LAMPASH
16-05-2014, 10:52 PM
Da li se neko seca da smo imali ovolike poplave, mislim koje godine? Ja ne!
Au sine, i sutra KISA!

spartakus
16-05-2014, 11:29 PM
Totalna kataklizma,da nepoverujesh.sta je sledece zabe sa neba ili neshto slichno.jadni ljudi..

Era
17-05-2014, 09:53 AM
Gledam ovo ,stvarno prava katastrofa,drzi se kolega branoy,ako treba kakva pomoc javljaj da se mi forumasi nekako organizujemo !!!

Elf
17-05-2014, 10:00 AM
Ljudi, evo ga spisak gde sve mo?ete odneti pomoć u Srbiji!

http://poplave2014.wordpress.com/2014/05/16/17-5-2014-raspored-lokacija-za-prikupljanje-pomoci/

?erujte ovo,hvala!

Nemania
17-05-2014, 10:01 AM
Gledam ovo ,stvarno prava katastrofa,drzi se kolega branoy,ako treba kakva pomoc javljaj da se mi forumasi nekako organizujemo !!!
:thumbsup:

LAMPASH
17-05-2014, 05:06 PM
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/r2LNHMLwTng" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

E jadna Srbijo!

diviner
17-05-2014, 05:37 PM
Neke stvari se ne mogu predvidjeti, posebno ako na scenu stupi diletantizam i neznanje s kojima smo obdareni (sistemom negativne selekcije i partijsko-ortackog sistema avanzovanja na odgovorna mjesta). Tako da, to nam je sto nam je :( .

Ako je za utjehu (a ne bi trebalo da bude) u zadnje vrijeme (ko se sjeca) nagledali smo se slicnih scena i u evropskim razvijenim zemljama (pre koju godinu)...

DaBear
17-05-2014, 06:55 PM
Neke stvari se ne mogu predvidjeti, posebno ako na scenu stupi diletantizam i neznanje s kojima smo obdareni (sistemom negativne selekcije i partijsko-ortackog sistema avanzovanja na odgovorna mjesta). Tako da, to nam je sto nam je :( .

Ako je za utjehu (a ne bi trebalo da bude) u zadnje vrijeme (ko se sjeca) nagledali smo se slicnih scena i u evropskim razvijenim zemljama (pre koju godinu)...

Bile su u i Engleskoj skoro poplave..6 meseci se voda povlaci...a tek se ljudi oporavili od proslih poplava.
Naravno, nije ovako preterano kao kod nas....ali ista pitanja su se postavljala. Iz godine u godinu niko nista ne radi po tom pitanju (obezbedjenje od poplava) skresali su budzete sa vremenske nepogode i pomoc (stednja!!) ista politicka prica... samo bolje da plavi Engleze nego nas ! Ovde da nema one ludacke brane da stiti London..vec bi svi plivali po gradu ! Ta brana se spustala desetak puta u zadnjih 10-15 godina a samo ove godine su morali da je uposle vise od 25 puta !! Vreme se menja..svi smo najebali...

Nemania
17-05-2014, 09:52 PM
http://www.dejanlucic.net/sr/Ukljucen_HAARP_centar_i_u_Srbiji.html

Dushan_S
17-05-2014, 10:05 PM
Po?to je ovo forum sa ljudima koji bi, teoretski, trebalo da su u neku ruku "tehni?ka lica", tj osobe koje imaju koji molekul vi?e razumevanja za tehnologiju i tehniku od proseka, da li mo?emo da izbegnemo ovakve pri?e tipa haarp i sli?no, molim te. Jer nakon toga slede?i korak je pri?a kako je ovo potop, bo?ja kazna ili ne?to jo? gore. Neka razna religiozna li?na uverenja (a mislim da teorije zavere spadaju upravo u to) ostanu za pri?e van ovog foruma.

Nemania
17-05-2014, 10:31 PM
Po?to je ovo forum sa ljudima koji bi, teoretski, trebalo da su u neku ruku "tehni?ka lica", tj osobe koje imaju koji molekul vi?e razumevanja za tehnologiju i tehniku od proseka, da li mo?emo da izbegnemo ovakve pri?e tipa haarp i sli?no, molim te. Jer nakon toga slede?i korak je pri?a kako je ovo potop, bo?ja kazna ili ne?to jo? gore. Neka razna religiozna li?na uverenja (a mislim da teorije zavere spadaju upravo u to) ostanu za pri?e van ovog foruma.

Ja mislio da je "pricaonica" otvorenijeg tipa. Molekul vise razuma za tehniku..:rolleyes:

diviner
18-05-2014, 12:35 AM
Djelim misljenje sa Duletom... Naravno, moze da se diskutuje o tome, kao i do sada samo uz uslov da se ucesnici medjusobno uvazavaju, inace ide lock teme.

Jan
18-05-2014, 01:50 AM
Ja ne mogu da verujem da toliki broj ljudi veruje u te HAARP budalastine

Dushan_S
18-05-2014, 02:57 AM
Ja mislio da je "pricaonica" otvorenijeg tipa. Molekul vise razuma za tehniku..:rolleyes:?uj, evo ako ba? ?eli?, kao izraz po?tovanja sagovornika (ozbiljan sam, bez cinizma) da ti odgovorim:

Postoje racionalne teorije zavere. Kada se pri?alo da Ameri sve ?ivo prislu?kuju, pre nego ?to se nedavno saznalo da to zaista i rade u praksi, takva ideja je bila zasnovana na logi?noj postavci da postoje tehnolo?ke osnove da to rade. Postoje i mnoge istorijski dokazane teorije zavere, na primer, preru?eni nema?ki vojnici u poljskim uniformama koji su poslu?ili kao opravdanje da se napadne Poljska u drugom svetskom ratu. Postoje verovatno mnoge stvari koje se doga?aju tajno i svi mi ne znamo za njih ali kako je istorija pokazala do sada, one UVEK ispunjavaju odre?ene uslove:

1) Tehnolo?ki su ostvarive
2) Prakti?ne su - dakle ne postoji daleko lak?i i jednostavniji na?in da se uradi ista stvar od one koja je bila iskori??ena u zaveri
3) Logi?ne su organizaciono i direktno su isplative, dakle retko kad ne postoji jasno vidljiv interes iza njih.
4) Nije postojalo na desetine dokaza da su apsolutno svi navodi koji podr?avaju teoriju neta?ni.

Na primer evo, teorija da farmaceutska industrija lobira da bi kontrolisala tr?i?te lekova, i da postoje tajni dogovori, kao i da se ko?i razvoj odre?enih lekova koji nisu profitabilni iako su bolja re?enja od postoje?ih. Nemam dokaze ali, ako pogledamo tehni?ki je ostvarivo, prakti?no je, i imaju direktnu korist - zara?uju vi?e. Da li imam dokaze? Ne. Da li je racionalno mogu?e? Da.

Haarp je kao ideja besmislen u svakom smislu:

1) Prvo sa tehni?ke strane, jer ?ove?anstvo ne samo da ne poseduje tehnologiju koja bi omogu?ila upravljanje klimom, nego banalno obja?njeno, ne poseduje ni predznanja koja bi omogu?ila rad na takvoj tehnologiji, zna?i vi?e koraka fali do te ta?ke. Jo? gora je varijanta te iste teorije zavere po kojoj se radi o metodu masovnog kontrolisanju uma, jer moderna psihologija, psihijatrija i neurohirurgija i dalje ne mogu zajedno da objasne ljudsku prirodu kako treba. Da je mogu? taj "psihohaarp", onda bi psihoterapija trajala tri dana, ne bi dobijao antidepresive ve? mali ure?aj koji bi ti zra?io dobro raspolo?enje, i psiholo?ka oboljenja bi se le?ila rutinski na dnevnoj bazi.

2) Amerika je kao sila pokazala odre?ene sheme u pona?anju: Tih informati?ki, obave?tajni rad i vrlo glasno zveckanje oru?jem. Da USA ima Haarp, kao i kad se radi o svakom drugom tehnolo?kom dostignu?u koje je dobilo upotrebu u vojnoj industriji USA, saznao bi to u velikom stilu, sa naslovnih strana novina. Nepobedivost USA armije i mogu?nost da upravljaju vremenom bi trebalo da utera strah u kosti potencijalnim protivnicima a propagandna ma?ina bi dizala u nebesa tehnolo?ku nadmo? najve?e sile na planeti. Talibani bi bili prvi koji bi u?ivali u tome da, radi test-a, odjednom pola Avganistana ima temperaturu -30 a novinari CNN-a bi sa lica mesta u perjanim jaknama javljali kako se preostali ratnici Al-kaide predaju jer ih napadaju beli medvedi. Tako je jednostavno uvek bilo do sada. Skriveno oru?je nema te?inu i funkciju, samo ono sa kojim mo?e da se ma?e i ostvaruje dominacija ?ak i pre nego ?to je povu?en oroz.

3)Tre?a i najbitnija stvar je minimum zdrave logike - Da imaju Haarp- da li bi Ameri dopustili onolike meteorolo?ke nepogode na njihovoj sopstvenoj teritoriji, od raznih uragana, do u?asne zime? Gde to ima smisla?

Kona?no, GROZIM se 99% teorija zavere jer seju defetizam, ideju da postoje nevidljive skrivene sile koje upravljaju ljudima, stvaraju utisak da je pojedinac nemo?an i da ?ta god uradimo "neko tamo" ima plan za sve nas. Teorije zavere su prikaz omniimpotente planete na kojoj smo svi topovsko meso i pioni. To mi je neprihvatljivo, izme?u ostalog i zato ?to iza napretka ?ove?anstva su uvek stajali izuzetni pojedinci, mnogo vi?e nego kolektiv.

Grozim se i ljudi koji ?ire takve teorije jer sa njima ne mo?e racionalno da se pri?a. Obi?no nemaju osnovnu kulturu dijaloga. Ni?ta argumenti, ni?ta logika, upita? ih ne?to normalno tipa "Brate, kako mo?e avion da prska otrov kad niti mo?e da se prora?una gde ?e to da padne jer bi vetar nosio ko zna gde, i kako mo?e to da stane u avion, treba ti xxx litara a u svakom avionu je teret ta?no prora?unat, itd itd, a ne dobije? obja?njenje nego ili krene neka pri?a o nebeskom narodu ili o Iluminatima, ili o tome da su svi aviomehani?ari i sve novine zajedno u zaveri ili te direktno napadnu (ako je online) da ti radi? za one koji truju narod... Kao religiozni fanatizam.

Eto zato ne mo?e da se pri?a o tome.

Zato ?to nema racionalnih argumenata. A kad nema dokaza onda dolazimo u domen vere. Ponudi? nekom argument a on po?ne da pri?a u ?ta veruje, ne daje ti dokaz. A o veri se ne raspravlja, jer nema smisla, to je ne?iji subjektivni univerzum, ne?to ?to nije za racionalnu raspravu. To su emocije, to su neke druga?ije potrebe ljudskog bi?a.

I sve ovo ne ka?em kao neki hiper-racionalni oportunista ve? kao neko ko proveri jer ne voli da veruje u ne?to. Ako neko da racionalne dokaze i argumente ja promenim svoje mi?ljenje. Nemam stav izgra?en na ignorisanju informacija, jer mi se ne?to subjektivno, meni li?no ne svi?a, ve? na tome ?to sam se upoznao sa njima.

Za ?lag torte i kao obja?njenje za?to me ba? u ovom trenutku te pri?e o haarp-u nerviraju toliko da sam spreman napisati kilometarski post - ovde se upravo odvija prirodna katastrofa, ljudi stradaju, situacija je ozbiljna. Neko je to trebalo da spre?i, predvidi, organizuje da se obezbedimo protiv toga, itd - na ?alost do toga nije do?lo i sad pla?amo cenu. Sada nije vreme za upiranje prstom i pri?u o tome ko je i za?to odgovoran, svako poma?e i daje koliko ima i koliko mo?e dok se bar malo ne sredi situacija. Bar su me ljudi sa te strane prijatno iznenadili. Izgleda da smo kvalitetniji od na?ih sopstvenih lidera. Ali mislim da je ovda?nji balkanski nedostatak odgovornosti i sklonost da tra?imo neke bajkovite razloge za ne?to ?to su na?e sopstvene gre?ke oli?ena u ovoj lokalnoj implementaciji iracionalnog straha od izmi?ljenog haarp-a. Poplavljeni smo jer smo nespremni, siroma?ni, neorganizovani, lo?e vo?eni, naivni... Ne zato ?to neko zra?i sa neba nepostoje?om tehnologijom. Izmi?ljati takve pri?e je prebacivanje odgovornosti sa nas samih i na?ih politi?ara. U neku ruku, ?iriti takve pri?e je poticanje panike pa i mr?nje u ovakvoj situaciji i sve najgore mislim o web portalima koji koriste ovakvu situaciju da prave izmi?ljene, sulude tekstove sa bombasti?nim nazivima.

Kona?no, ?ak i kad se radi o religioznosti narod ima izreku "Ko sam sebi poma?e i bog mu poma?e". Da godinama ne ignori?emo mogu?nost da se desi ovakva nesre?a, ?ak i da postoji haarp, ovo nam se ne bi desilo i to i jeste poenta. Da radimo ono ?to treba da radimo a ne da izmi?ljamo mitove i legende da bi imali neke nevidljive krivce za na?e sopstvene gre?ke i propuste. I kako ?emo i?ta nau?iti ako nismo sami sebi krivi nego su nam krivi Ameri i nevidljivi talasi?

Toliko od mene, svaka ?ast onom ko izdr?ljiv pa je ?itao do kraja!

Jan
18-05-2014, 03:30 AM
3)Tre?a i najbitnija stvar je minimum zdrave logike - Da imaju Haarp- da li bi Ameri dopustili onolike meteorološke nepogode na njihovoj sopstvenoj teritoriji, od raznih uragana, do užasne zime? Gde to ima smisla?

E pa Dushane pojma nemaš 8-), vidiš Haarp je napravio Tesla, ali ga je napravio sa jednom začkoljicom, samo čovek sa Srbskim genomom može da upravlja njime, pa tako prvi put kad su amerikanci pokušali da nam bace magije prošle godine Haarp se "okrenuo" protiv njih i doneo im ogromnu zimu, međutim u međuvremenu su naučili kako da override-uju tu genetsku zaštitu i evo sad nas Amerikanci gađaju poplavama, a ko bi drugi nego Američki Haarp :D

Izvinite što se šalim, ali to su sve idiotske priče koje sam čuo od ljudi... Na žalost ne mogu da verujem koliki broj ljudi zaista veruje u to, plašim se da je racionalnih ljudi u manjini...

EDIT: Evo malog dokaza koji donekle potkrepljuje da ogroman broj ljudi zaista veruje u HAARP i te budalaštine, pročitajte samo komentare u ovom videu, stičem utisak da smo kolektivno lud narod, ili da smo toliko nepismeni i da nam je mozak toliko ispran

https://www.youtube.com/watch?v=vByNjXXfrcA

A pogledaj ovu maloumnost majke ti, na engleskoj wikipediji lepo pise:

HAARP is a target of conspiracy theorists, who claim that it is capable of modifying weather, disabling satellites and exerting mind control over people, and that it is being used as a weapon against terrorists. Such theorists have blamed the program for causing earthquakes, droughts, storms and floods, diseases...

A na našoj:

Osnovni ciljevi projekta su da se unisti neprijateljska zemlja poplavama ili raznim elementarnim nepogodama. Nalazi se sjeveroistočno od mjesta Gakona na Aljasci i odatle se upravlja haarpom i deluje na sve drzave u kojima je antena postavljena, a projektom upravlja Univerzitet Aljaske, US Air Force i Ratna mornarica SAD.

Sad moje pitanje, jel smo zaista toliki kreteni ili šta ?

Dushan_S
18-05-2014, 02:00 PM
Jbg, wikipedija je otvorena enciklopedija. Kad ima? manje ljudi koji se bave odr?avanjem kao kod nas i kad niko ne primeti da je neko svojeru?no odradio takvu stranicu, onda ona ostane da stoji takva kakva je. Ja kontam da je teorijama zavere doprinelo to kako se u tv serijama i filmovima ili u medijima prikazuje nauka. Nau?nik je obi?no prikazan kao modernizovana vrsta alhemi?ara koji uz pomo? elektronike samostalno ili u krugu malog broja saradnika otkriva ne?to neverovatno. Raja ne razume kako funkcioni?e nau?na metodologija, i da se danas naj?e??e radi u velikim timovima i da je nau?ni rad uvek nadgradnja postoje?eg a ne "put u nepoznato". Nerazumevanje je doprinelo prihvatanju ideja kao ?to su: "Znaju ti nau?nici ne?to ali ne?e da objave", "Imaju lek ali kriju", "Imaju takvo oru?je ali kriju", kao i spremnosti obi?nih ljudi da prihvate izmi?ljene naslove "grupa nau?nika otkrila lek za rak ali nikog nije briga". Sa druge strane nezadovoljstvo ?ivotom generalno i nezadovoljstvo zdravstvom je u?inilo da postanu privla?ne pri?e tipa "Soda bikarbona le?i rak". Kona?no, to sve negde govori i o tome kakav nam je obrazovni sistem, kad ima? i ?kolovane ljude koji veruju u gluposti. Interesantno je i da ljude zapravo ne interesuje ta?na informacija ve? biraju da veruju u onu koja im je privla?nija. Skoro uvek kad na Facebook-u vidim neki takav ?lanak, potrebno je bukvalno 20 sekundi google pretrage da se na?e npr ta?na informacija odakle je fotografija, da li postoji takvo istra?ivanje ili koja je bila ta?na vest. Ali jasno, onaj ko je oka?io takvu vest, on ne ?eli da proveri, jer mu se ne dopada ideja da sazna da vest nije ta?na.

AudioStorm
18-05-2014, 02:25 PM
Lijepo je cuti Dusane i Jan,da je svijet jedno predivno mjesto za zivot,prepuno dobrih ljudi,pogotovo onih na vrhu vlasti (ako smatrate da postoji ljudi na vrhu vlasti,drzavne,vojne,bezbjedonosne,ekonomske,relig iozne itd) koji cine sve da nam omoguce takav svijet,prepun ljubavi i idilicnog zadovoljstva u kojem svi zivimo u toplom,harmonicnom skladu :)

Dakle,ovo sve sto se desava napolju,to je sve apsolutno slucajno,to nema nikakve veze za tim finim cikama koji sjede na vrhu,i sve je super,nemamo nikakvog razloga za brigu :) Cak,stavise,mozda se ovo sve sto se desava,i uopste ne desava,to vjerovatno uobrazavaju,ovi idioti koji vjeruju i kojekave teorije zavjere i slicne gluposti ;)

A sad vas ne bih izdrzavao,idem da odnesem 2 kese garderobe,prekirvaca,carapa ,hrane i ljekova,da dam svoj skroman doprinos pomoci napacenoj braci u Srbiji i Bosni ! :(

Svako dobro !

Jan
18-05-2014, 02:32 PM
Lijepo je cuti Dusane i Jan,da je svijet jedno predivno mjesto za zivot,prepuno dobrih ljudi,pogotovo onih na vrhu vlasti (ako smatrate da postoji ljudi na vrhu vlasti,drzavne,vojne,bezbjedonosne,ekonomske,relig iozne itd) koji cine sve da nam omoguce takav svijet,prepun ljubavi i idilicnog zadovoljstva u kojem svi zivimo u toplom,harmonicnom skladu :)

Niko od nas to nije rekao, i daleko je od toga. Ali Haarp kakav ga Srbi zamisljaju ne postoji.

Dushan_S
18-05-2014, 02:34 PM
AudioStorm, nije lepo ?atro odgovoriti ljudima a da se ?ak nisi potrudio da pro?ita? ?ta su napisali, nekulturno je. Kao ?to je i ovakva vrsta sarkazma u kojoj se, umesto argumenata ismeva mi?ljenje drugog tako ?to se pravi karikatura i govore stvari koje ta osoba nije rekla. Po?to niko ovde pre tvog post-a nije rekao ni?ta nalik ovome iz tvog pasusa, mogu samo jo? jednom da ponovim da je ipak lepo pro?itati post koji komentari?e? i normalno odgovoriti na njega.

A to ?to daje? pomo? to je lepo, i treba. Ali nisi jedini, ?isto da se razumemo po?to bi se tvoja napomena mogla ru?no shvatiti da insinuira? da neko drugi to ne radi. A to sigurno ne ?eli? re?i, jel da?

AudioStorm
18-05-2014, 03:00 PM
AudioStorm, nije lepo ?atro odgovoriti ljudima a da se ?ak nisi potrudio da pro?ita? ?ta su napisali, nekulturno je. Kao ?to je i ovakva vrsta sarkazma u kojoj se, umesto argumenata ismeva mi?ljenje drugog tako ?to se pravi karikatura i govore stvari koje ta osoba nije rekla. Po?to niko ovde pre tvog post-a nije rekao ni?ta nalik ovome iz tvog pasusa, mogu samo jo? jednom da ponovim da je ipak lepo pro?itati post koji komentari?e? i normalno odgovoriti na njega.

A to ?to daje? pomo? to je lepo, i treba. Ali nisi jedini, ?isto da se razumemo po?to bi se tvoja napomena mogla ru?no shvatiti da insinuira? da neko drugi to ne radi. A to sigurno ne ?eli? re?i, jel da?

Dusane dragi,odakle ta doza negativizma kod tebe?Ja te smatram jako ok likom,mozes li mi samo reci gdje vidis i po cemu si zakljucio da sam ja ista lose rekao?

Zasto bi se moja napomena mogla shvatiti pogresno?Ja sam fino rekao da idem da dam svoj doprinos pomoci,i to je sve.Odkud takav stav da ja zelim reci da to neko drugi ne radi,to ne razumijem? :)

Drugo,pazljivo sam procitao svaki post prije ovoga,tako da ti komentar ne stoji,ti si izneo samo svoje misljenje,u kontra prilog "TZ" i nista vise od toga.To je samo tvoj stav i ja ga postujem.Ako mislis da su to neki relevantni dokazi za isto,bojim se da bih pomislio da si malo naivan.A to sigurno nisi.
No hard feelings :)

Ono sto je vaznije brate,jako velika katastrofa je zadesila vase zemljake,a nasu bracu,sestre,komsije,prijatelje,mislim zaista da nema mjesta nekim ovakvim stvarima,slozices se?
Bitka je sa svime,sa nabujalim rijekama,vremenom,nedostatkom opreme,ljudstva,vozila,hrane,ljekova,dajmo nas maximum.

Sto se tice teme odakle je i krenula neka diskusija,rado cu se odazvati da sukobimo misljenja/argumente ali nekom drugom prilikom i na nekom drugom mjestu,

Zivio !

Bockie
18-05-2014, 03:08 PM
I to je to. Lock.