View Full Version : Analajzeri
Rhino
02-05-2014, 01:21 PM
S obzirom da zivim sa RME karticama vec duuugo, ne koristim nista osim Digicheck softvera u ove svrhe. Na njega sam jednostavno navikao i nisam pratio sto se desava u tom kutku Vst svijeta..
Sad sam trenutno u situaciji da nisam u svom okruzenju i treba mi preporuka za par imena pa da probam..
'Fala :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
elmirh
02-05-2014, 01:40 PM
Rhino,probaj ove:
Roger Nichols,Nugen Audio....:wink:
Za peak, rms, phase je dobar onaj waves Dorrough Stereo.....frekvencijske ne koristim odavno :(
Dexxy
02-05-2014, 03:07 PM
Roger Nichols
STUDIOTON
02-05-2014, 04:23 PM
Digicheck je nezamenljiv
Rhino
02-05-2014, 04:32 PM
Za peak, rms, phase je dobar onaj waves Dorrough Stereo.....frekvencijske ne koristim odavno :(
Da... Waves ima na ovom kompu, nisam se ni sjetio..
Rhino
02-05-2014, 04:33 PM
Digicheck je nezamenljiv
Meni takodje! Vidis da nemam pojma ni kako se zovu ostali :)
Moritz
02-05-2014, 05:56 PM
Digicheck uber alles ! ...sve ostalo (sem hardvera) mi je kao poluzavrsen proizvod za amatere.
Arthur
02-05-2014, 11:44 PM
ovde dugogodišnji korisnik i zavisnik od digichecka. NO u radu mi dosta pomaže analajzer na fab-pro-q ekvalajzeru, a skoro sam otkrio potpuno sulud paket plugova - Melda bundle. Oće čak da ti kaže i koja je nota ta frekvencija koju gledaš :da:
Ako je samo do FFTa, meni nema ništa bolje od analyzera u ApQualizr pluginu! Jedini koji elegantno daje da se zumira određeno područje. Ludilo kako to radi!
Granata
03-05-2014, 02:56 AM
Oće čak da ti ka?e i koja je nota ta frekvencija koju gleda? :da:
Ima dosta analysera, a chak i EQ-a koji pokazuju note :).
Po meni su trakasti analyzeri i oni sa smoothingom skoro beskorisni (osim kao ukras) ako na njima ne mozesh da vidish svaki harmonik i fundament i u bas frekvencijama.
Shto se spektruma tiche, Voxengov Span je moj favorit, ima dosta opcija za podeshavanje, visoku rezoluciju, pokazuje note a podrzava i multi-channel analizu.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.