View Full Version : Opet kamaranje opreme - sad u Poljskoj!!
DaBear
14-04-2014, 10:18 PM
Ko sto rekoh...sad je jeftino ....evo i neki ludak u Poljskoj nakamarao svega i svacega !! :D:D
Ima veca slika na linku
http://www2.solidstatelogic.com/news/ar-ton-studio-uses-matrix-and-12-x-racks-construct-compact-ssl-studio?sector=Music
fix3r
14-04-2014, 11:07 PM
Pobednik takmicenja "najvise SSL-a po kvadratnom metru". Suludo.
Filip_
15-04-2014, 11:51 AM
E sad ako ne dobije "masan" i "svetski" zvuk nece nikada :rotfl:.
Ovaj tip je, izgleda, propali muzikant, koji leči neke ozbiljne komplekse...
Ako pa?ljivije pogledate slike, videćete da od svega ?to se po časopisima, forumima ikad pomenulo u kategoriji "High End" ima po jedan, najskuplji model.
Ovolika količina ulo?ene love se u muzici NE zarađuje, niti ovakvo ulaganje mo?e da se vrati... bar ne u Poljskoj.
Zami?ljam kupovinu:
- Dru?e, je l' valja ta neka "Lipinski" firma?
- Uuuu, brate, ludilo! Počeli su da prave i 500 module, ali njihove monitore ima Bob Katz! Čuo sam da...
- 'Alo, je l' to "Lipinski"? Dajte od svega ?to imate po dva komada!
Rhino
15-04-2014, 11:17 PM
Taman tako djeluje kako si predstavio kad pogleda covjek iz tog ugla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imao sam sreće da u Poljskoj radim i upoznam oozbiljne mačore iz posla - producente, snimatelje, svirače.
Ovoliki novac se u Poljskoj (u ?ou biznisu) ne vrti...
Dushan_S
16-04-2014, 02:03 AM
Ovaj tip je, izgleda, propali muzikant, koji leči neke ozbiljne komplekse...
Pa dobro, zar je za osudu voleti audio opremu i potro?iti novac na nju iako od nje nema? profit? Ima i ovde takvih, koji imaju sva?ta a mo?da im ne treba... bolje da tro?i na SSL nego na kokain ili skupe automobile :wink:
Pa dobro, zar je za osudu voleti audio opremu i potro?iti novac na nju iako od nje nema? profit? Ima i ovde takvih, koji imaju sva?ta a mo?da im ne treba... bolje da tro?i na SSL nego na kokain ili skupe automobile :wink:
Nije za osudu, naravno.
Malo je besmisleno, dodu?e...
Video sam u Usa, da postoje firme koje prave replike hi end analognih sprava,ali samo za popunu reka.Oko 50 dolara imate la2,pultec,1176 koji izgleda isto, cak i svetli kada se upali:rotfl:
BlasterMaster
16-04-2014, 01:57 PM
Bogami ljudi, kad se pogleda na prvu ispada ko da su mu legli milioni i da je otiso u thoman i reko: "kupljeno..."
ali salu na stranu ima bogami on i dosta opreme sto se ne vidja bas cesto, i neke vintadz spravice , ciljno odabrane, plus neke modove... stvarno zavidna kolekcija :shock:
mislim, oseca se negde i komplex daj mora ovo da bude ili ono, al ruku na srce, zar je to za osudu, mozda covek i ne radi za poljsko trziste, mozda mixa za holivudske filmove stagaznas... mozda je u startu milioner+istinski zaljubljenik u zvuk pa i ne cilja na novac... a mozda je vec sve to i isplatio stagaznas... pa iskreno koji zaljubljenik u opremu ne bi voleo da ima sve to... a mi pa odma pljujemo po coveku :D ee bre kak`i smo... :rotfl:i posle jos pricamo o komplexima... maa ajte molim vas gospodjo...
:rotfl:
od mene lik ima thumbs up, a vi kako `ocete...
kao da je na opremi u fabrici napisano "namenjeno samo multimilionskim kompanijama, nikako bogatom osobenjaku", iskreno kad mogu oni , sto ne bi i neki evridzh Dzho iz Poljske... i lepo rece neko bolje to nego droga i ostalo...
od mene aplauz i nek je ziv i zdrav... ima i vas nekih ovde kad vam pogledam slike studija pitam se sta ce mu to, a sa druge strane voleo bi i ja da barem 3put godisnje upalim tu spravu...
VladaNS
16-04-2014, 02:12 PM
bolje da tro?i na SSL nego na kokain ili skupe automobile :wink:
Ovo je vec diskutabilno... :D
fix3r
16-04-2014, 03:12 PM
mislim, oseca se negde i komplex daj mora ovo da bude ili ono, al ruku na srce, zar je to za osudu, mozda covek i ne radi za poljsko trziste, mozda mixa za holivudske filmove stagaznas... mozda je u startu milioner+istinski zaljubljenik u zvuk pa i ne cilja na novac.
Bice da je to zadnje - ima para i zesci GAS. Pogledaj mu sajt - lik je nepismen, i totalno ocigledno nije profi inzinjer.
awacs
16-04-2014, 03:19 PM
mozda je u startu milioner+istinski zaljubljenik u zvuk pa i ne cilja na novac... a mozda je vec sve to i isplatio stagaznas... pa iskreno koji zaljubljenik u opremu ne bi voleo da ima sve to... a mi pa odma pljujemo po coveku :D ee bre kak`i smo... :rotfl:
Pa dobro sad, jel zaljubljenik u zvuk ili u (firmiranu) opremu? :)
Pozdrav,
Vasa
DADDY Z
16-04-2014, 07:26 PM
Imao sam sreće da u Poljskoj radim i upoznam oozbiljne mačore iz posla - producente, snimatelje, svirače.
Ovoliki novac se u Poljskoj (u ?ou biznisu) ne vrti...
Pa vidi? da Vrač ka?e da je ovo sve jeftino, znači da je dostupno i poljskim mi?evima a kamoli mačorima:D
awacs
16-04-2014, 09:24 PM
Bice da je to zadnje - ima para i zesci GAS. Pogledaj mu sajt - lik je nepismen, i totalno ocigledno nije profi inzinjer.
Ajoj, da, tek sad sam pogledao :rotfl: Doduše, možda je pismen na poljskom :) Jebeš ga, ako je već rešio da se reklamira na engleskom mogao je da donira par € nekom prevodiocu.
Pozdrav,
Vasa
P.S. Dobre su mu reference i spisak klijenata.
Dushan_S
17-04-2014, 02:37 AM
Ajoj, da, tek sad sam pogledao :rotfl: Dodu?e, mo?da je pismen na poljskom :) Jebe? ga, ako je već re?io da se reklamira na engleskom mogao je da donira par ? nekom prevodiocu.
Pozdrav,
Vasa
P.S. Dobre su mu reference i spisak klijenata.Mo?da je tra?io isključivo nekog vintage prevodioca, pa ga nije na?ao! :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.