Log in

View Full Version : Grant Nelson - Free Lexicon 480L IR

DaBear
14-04-2014, 03:17 PM
kome treba..Nelson se "otvorio" - 13.000 downloads do sad...!!

http://www.housecallfm.com/download-gns-personal-lexicon-480l

idvi
15-04-2014, 09:22 AM
kome treba..Nelson se "otvorio" - 13.000 downloads do sad...!!

http://www.housecallfm.com/download-gns-personal-lexicon-480l

Dali to radi i na ReLAb-ovom LX480 ?

Sky Net
15-04-2014, 01:06 PM
Meni ovo ne radi uopste. U big gee's lexicon 480l reverb folderu su mi svi fajlovi ''office data file', velicine 2KB. AKo je neko voljan da objasni sta se tu desilo, samo sam raspakovao rar, i dobio to.

DaBear
15-04-2014, 01:18 PM
Meni ovo ne radi uopste. U big gee's lexicon 480l reverb folderu su mi svi fajlovi ''office data file', velicine 2KB. AKo je neko voljan da objasni sta se tu desilo, samo sam raspakovao rar, i dobio to.

Nisi dobro "otpakovao". ja sam ga sad skinuo i on se sam "otpakovao" bez da ga otvaram sa nekim programom...
Imas dokument o instalaciji i dva foldera - jedan je pst (impulse format, valjda) a drugi aif - audio.
Nesto si pogresno uradio.. (Big G sve napravi kako treba)

Inace, secam se kad je to Radio, jos dok smo bili svi u Soho Studio podrumu..ima bogami podosta !!

Dushan_S
15-04-2014, 03:49 PM
pst je preset file za Logic Audio. Onome ko ne koristi Logic ne treba, samo aiff u bilo koji convultion reverb plugin.

drzox
15-04-2014, 04:50 PM
pst je preset file za Logic Audio. Onome ko ne koristi Logic ne treba, samo aiff u bilo koji convultion reverb plugin.

DA li se dobije potpuno ista stvar importirajuci samo impuls u bilo koji convolution reverb kao i kad se pozove preset u Logic-u,mislim da li je u Logicovom plug in jos nesto naknadno radjeno ili samo ubacen aiff file?

DzoniPFC
15-04-2014, 10:22 PM
Imam originalne AudioEase 480L impulse... Da l' postoje neke razlike zbog kojih bi trebao da imam i ove koje je Grant Nelson napravio?

Dushan_S
16-04-2014, 02:00 AM
DA li se dobije potpuno ista stvar importirajuci samo impuls u bilo koji convolution reverb kao i kad se pozove preset u Logic-u,mislim da li je u Logicovom plug in jos nesto naknadno radjeno ili samo ubacen aiff file?Iskreno - ne znam 100% jer nisam na mac-u a Logic sam napustio pre deset godina. Ali sudeći po veličini pst fajlova, verovatno odatle samo vuče preset a opet ti treba aif file. Ne znam kakva je arhitektura kod tog Logic-ovog reverba, verovatno aiff-ovi idu u jedan folder a preseti u drugi, taj fazon. Mo?da te i la?em, pitaj nekog ko radi u Logic-u.

alavuk
16-04-2014, 05:25 AM
kao sto je rekao dushan a i lepo pise u instalation.txt :)

Shot
16-04-2014, 10:15 AM
Ma to radi normalno i u Altiverbu!
Samo ga staviš tamo gdje su ostali impulsi od Altiverba i natjeraš ga da još jednom skenira impulse folder.
Ja friško instalirao Altiverb (nisam ga godinama koristio) i kako nemam drugih impulsa osim ovoga, samo sam mu rekao da gleda u folder gdje sam raspakirao Grant Nelson impulse. Uredno sve vidi, sve radi, sve pet...

STUDIOTON
16-04-2014, 10:42 AM
Dali to radi i na ReLAb-ovom LX480 ?

Lx480 ne radi sa impulsima

idvi
18-04-2014, 06:34 PM
Lx480 ne radi sa impulsima

..o budale :banghead: sad sam tek vidio ?to pisah:D