Log in

View Full Version : Preporucite dobar vst za promenu tempa (bpm)

Nemania
22-03-2014, 08:28 PM
Uradio sam aranzman koji ukljucuje i zive instrumente, klavir, akusticne gitare itd..tj sve su to sada audio trake-vise-manje isproducirane.
Medjutim sada treba malo ubrzati tempo.
Cubase-ova alatka izoblicuje i to dosta zvuk, pa me zanima znate li mozda za neki vst koji moze da menja tembo audio trake bez izoblicavanja, krckanja i sl..?
Naravno menjao bih tempo po audio trakama, ne kompletne matrice

DigitalMan
23-03-2014, 02:10 AM
Prosoniq Time Factory 2, ako uspe? da pronadje?...i ni?ta ekstremno, naravno :wink:

Arthur
23-03-2014, 02:11 AM
može i cubase to bolje da odradi al mora da se podesi detaljnije algoritam time stretcha. A inače Elastic Audio od ProToolsa je doktor za tu situaciju.

silicon science
23-03-2014, 07:02 AM
Ko sto Artur kaze, s tim sto bi bilo super da u sto vecem sample rate-u imas trake..Tj, da su usnimljene pod vecim rate-om.. Nemoj se muciti da "vestacki" dizes, nista neces dobiti time

damir23
23-03-2014, 08:17 PM
sorry mo?da se mije?am gdje ne treba tim vi?e ?to sam amater ali
reaper to radi ko kod cubasea midi npr. promjenom tempa mijenja se i tempo audio trake
u nekim manjim promjenama ja ne vidim razlike u zvuku no vjerojatno pro uho to čuje drugačije:banghead:

spartakus
07-04-2014, 07:39 PM
Ako imash vremena uvezi trake u ableton,necesh se pokajati.pre abletona jedino mi je sound (sony)forge uspevao da bez ikakvog izoblichenja odradi posao..