View Full Version : Cubase 5 Cursor (sliders) pomoć!
..ne mogu se sjetit kako da promijenim boju i debljinu ..:confused:
...nitko:confused::confused::banghead:
Arthur
06-03-2014, 12:55 AM
aj pojasni na šta tačno misliš?
branoy
06-03-2014, 01:00 AM
jedno usput pitanje da ne otvaram novu temu kako u SX3 posto cita DX plugine i DXi , pokrenuti DXi instrument, ok DX efekte, insert kako god na kanal, i tu vidim i DXi instrumente kad ih podignem na audio kanalu gde i DX i FX ostale vide se rade, al ne vidim gde da ih ucitam da sviram pod midi kanal ih? posto u VSTi instuments ih nema, ne vide se , ? ako ko zna
ima dobrih iz cakewalk vide se , i tako jos starijih za instal , kako da ih sviram u cubesu sx3? Cubase 5 nema tu podrsku
Rhino
06-03-2014, 02:03 AM
Imas dx2vst shell, mozda nije 100% tako ime, ali tako je nesto, izgooglaj, ja sam koristio prije.
S njim ti i cubase 5 'regularno' cita dx instrumente...
Sent from my iPhone using Tapatalk
branoy
06-03-2014, 02:09 AM
jesi me dobro razumeo druze? ok DX (to su efekti to moze svuda preko tog sigurno) ali ja pricam o instrumentima DXi? ako i to moze onda to je to a
dadson
06-03-2014, 08:02 AM
..ne mogu se sjetit kako da promijenim boju i debljinu ..:confused:
Debljina cursora se mijenja u Preferences-Transport-Cursor width ako si na to mislio. Za promjenu boje ne znam.
Debljina cursora se mijenja u Preferences-Transport-Cursor width ako si na to mislio. Za promjenu boje ne znam.
Hvala na odgovoru! U međuvremenu sam to isčeprkao...a color ćini mi se da
ide automatski prema boji traka ..ako je žuta (intezivno) onda je on plavkasti itd. Ali u editu ostaje isti tj sivi.:confused:
PS.
Brany ..ti si mi stvarno drag dečko (al ne onako :)) ali brate ti ko ova kometa koja proleti pored nam jedine zemljice. Mi o kruškama a ti o automobilskoj gumi:)
damir23
06-03-2014, 01:46 PM
:)
Rhino
07-03-2014, 01:14 PM
jesi me dobro razumeo druze? ok DX (to su efekti to moze svuda preko tog sigurno) ali ja pricam o instrumentima DXi? ako i to moze onda to je to a
Moze i plugins i instruments
Sent from my iPhone using Tapatalk
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.