View Full Version : Ath - m50x
BlasterMaster
15-02-2014, 10:26 PM
nove M50ice...
taman kad se resih da uzimam naidjem na frku dal da uzmem sa ravnim ili telefonskim kablom, i evo pravog resenja izgleda...
<iframe src="//www.youtube.com/embed/y5DyEYuvF3o" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>
SomiKnight
16-02-2014, 07:12 AM
Dzek ima lock mehanizam, pa ne vidim nikakvu korist od takvog resenja, valjda onda moze da se naruci od njih drugi kabl ili sta vec, u svakom slucaju ne moze bilo koji kabal.
Jedina prednost je koliko vidim sto se dobiju 3 kabla, pa mogu da se menjaju.
Nije ni to lose, mada pitanje je koliko su skuplje od obicnih m50 i isplati li se to.
Usput, dok sam kupovao slusalice, odustao sam od m50 jer koliko sam shvatio nemaju vise flat karakteristiku, ako su je ikad imali, promenili su je malo u odnosu na prve verzije, tako da je upitno koliko su one vise best buy.
Koske
09-04-2014, 10:08 AM
Caka sa M50 modelom jeste sto je njihov odziv bio dovoljno shirok, da mozes da chujes sve sto bi inace cuo sa velikog zvuchnika.
:)
Imaju blagi hi-fi prizvuk, i to ih je cinilo jos privlachnijim, jer si mogao da ih koristis za sve (miks, uzivo, preslusavanje muzike). Ja sam ih koristio u radnji, da kupci na njima isprobaju klavijature, ritam mashine, plejere, chak i DI izlaze za pojacala. A od ljudi koji ih poseduju, ja nisam cuo ni jednog nezadovoljnog vlasnika.
Mrgud
30-04-2014, 12:19 AM
ja ih imam i mogu da kazem da sigurno nisu flat,nikad nebix nista mixao na njima,jedino za sta ih koristim je to da provjerim niske frekvencije jer imam monitore od 5 incha. Pogotovo nikakvu prostornost nemogu da cujem na njima,kao da su naglasene sa niskim frekvencijama a imaju i rupu nedje oko 10 khz neznam sad tacno! Po meni ko se kune u njih taj veze nema o mixu i produkciji! Pricam o starijem modelu a ne o ovom sa slike. Fine su za slusanje muzike :)
Bockie
30-04-2014, 08:55 AM
Evo ja se kunem u njih a imam veze o miksu i produkciji. 8-)
Nisu kraj sveta, ali vrlo dobro se na njima mo?e raditi.
Ne valja taj stav da ne?to izričito mora ili nikako ne mo?e.
Kad se tako ne?to iznosi, vi?e govori o onome ko to iznosi nego o stanju stvari... :wink:
Mrgud
30-04-2014, 10:24 AM
Ok kuni se koliko oces,tvoje misljenje je da imas veze o produkciji!
Svako treba da ima svoj stav,ja sam iznio svoje misljenje..
I naravno da kad se tako nesto iznosi govori o onome ko to iznosi,kako o meni tako i o tebi!:)
NIelectroy
30-04-2014, 11:06 AM
Ne svadjajte se, vi ste drugari.
Bockie
30-04-2014, 03:06 PM
Naravno, niko se ne svađa čika Ni'... :thumbsup:
...On je Mrgud, a ne ja...:wink:
Ja razmisljao da ih uzmem uskoro, nemam dobar amp za DT770, koristim onaj sa profire 2626 karte, a nisam bas tehnicki toliko potkovan da jurim te impedance itd, u svakom slucaju treba mi nesto da mogu i u telefon da ubodem kad idem na put i tako to...
MUzzY
30-04-2014, 08:49 PM
Evo i ja imam ath-m50 i tvrdim da se moze raditi na njima i vise nego dobro. Ne oslanjam se samo na paning jer imaju jako izrazen L/R momenat pa ne mozes dobro da odredis odnos centra mada se vezbom i to moze savladati. Vise mikseva sam uradio skoro iskljucivo na njima i sada uglavnom vokale doterujem prvo sa njima pa onda na monitorima.
Na ovogodisnjem MESSE-u sam pitao gospodu iz AudioTehnike koje su razlike ove nove X serije u odnosu na prethodnu i kazu da su menjali samo taj jack za kabl i materijal sundjera. Driver je navodno ostao isti kao na ath-m50.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.