View Full Version : opet Guetta...he he
DaBear
10-02-2014, 08:17 PM
evo malo Guette opet..inspirisao se starim samplom od Nancy Sinatra (Audiobullys su iskoristili ovaj sample odavno i to dobro..) ALI Guetta stavlja
njegov pechat na sve !! ORANJE !!!
<iframe width="640" height="390" src="//www.youtube.com/embed/yCdtmaIxmOY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
UnderTheSun
10-02-2014, 09:56 PM
Meh, predvidivo...
Nikad necu zaboraviti kakvo sam lozenja imao kad je Marco V odradio remix ove stvari tamo negde 2004...jezivo :D
peroni_di_bulina
11-02-2014, 03:13 AM
ovaj zanr ce da prsne jos malo...all goin back to the source.... :D
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/91V0Cqx9TzM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
LA-2A
11-02-2014, 01:24 PM
ovaj zanr ce da prsne jos malo...all goin back to the source.... :D
>
upravo to, opstace jos celu ovu godinu, a za dalje nisam siguran, najverovatnije ce se pojaviti nesto jos jednostavnije i gluplje sto ce prejebati ovaj juro trens (ping pong) nazovi elektro zvuk :)
DaBear
11-02-2014, 03:45 PM
upravo to, opstace jos celu ovu godinu, a za dalje nisam siguran, najverovatnije ce se pojaviti nesto jos jednostavnije i gluplje sto ce prejebati ovaj juro trens (ping pong) nazovi elektro zvuk :)
dance muzika je kao virus...stalno se krece po svetu, mutira i prilagodjava se novim uslovima zivota...ponekad zkaci i neki stari DNK od nekog starog stila. pa i njega modifikuje u nesto novo-a-staro !!
Nema brige..Guetta ce biti tu jos dugo...:D
wladymeer
13-02-2014, 07:21 PM
Svidja mi se, house producenti naučili kako da uključe triplet u DAWu - prvo Animals, sad Guetta - sjajno, uvek sam više voleo 1/4 ili 1/8 triplet nego 1/16 :D
I inače, ja ovde ama baš nigde ne čujem Guetta pečat.
Everbeatz
13-02-2014, 08:46 PM
Svidja mi se, house producenti naučili kako da uključe triplet u DAWu - prvo Animals, sad Guetta - sjajno, uvek sam vi?e voleo 1/4 ili 1/8 triplet nego 1/16 :D
I inače, ja ovde ama ba? nigde ne čujem Guetta pečat.
Ne bas sto se tice tripleta:)
Mozda je Garix najpopularniji sto se tice tripleta, ali je to dosta ranije krenulo - sto se tice popularizacije u komerc smislu rekao bi da je deadmau5 prvi krenuo s tim, onda dutch ekipa, a triplet se odavno koristi u house-u, tako da niko nije tu nista 'novo naucio' :wink::).
Trenutno je triplet 'passe' jer vec ima previse stvari koje ga koriste
NIelectroy
14-02-2014, 09:40 PM
Imam dojavu da se ceo EDM pravac vraca na 80-te. Pravi krug ponovo. :)
Posle toga se vraca na Italo disco. Muzicki ce biti veoma slicno sa tim vremenima s' tim sto ce tekstovi da budu u duhu modernog vremena. Znaci klasika, ponavljanje mantri o dj-u koji kaze masi da dize ruke gore, yolo, swag. Pojave jedinog crnca u spotu koji ima rep deonicu gde kaze kako deflorise neke klinke dok u pozadini debele crnkinje twerkuju.
Everbeatz
15-02-2014, 12:20 AM
Mora tako, brzo ljudima sve dosadi :) To je sve najnormalnija pojava
I na kraju krajeva sto da ne takav hip hop kakav je i bio kad je krenuo? krenulo je kao pozitivan stav i pravac, a vremenom se pretvorilo u gangsta i obracune...nemam nista protiv da krenemo ispocetka sa krajnje naivnim 'get this party started' i 'hands in the air and wave em like you just don't care' :)
AudioStorm
15-02-2014, 11:20 AM
Imam dojavu da se ceo EDM pravac vraca na 80-te. Pravi krug ponovo. :)
Em Aj Six,a? ;)
Volio bih da si u pravu,ali bas.Makar za ovaj dio o osamdesetim :)
silicon science
15-02-2014, 01:21 PM
Nikako ne uspevan da spojim zajedno ovaj sempl od Sinatrice i ovaj cigla malter beton bit i taj neki juro trip sint... Da je barem podvukao ispod sempla bilo sta nesto (mozda taj kik il otkud znam sta..) pa bi zvucalo kao celina. Ovako mi je kao neko dzinglovanje radijska montaza priloga dok se najavljuje retro Sinatra party na stanici gde se pusta tekno :wink: Bolji mi je bio Geta pre nego sad
Everbeatz
15-02-2014, 02:20 PM
Nikako ne uspevan da spojim zajedno ovaj sempl od Sinatrice i ovaj cigla malter beton bit i taj neki juro trip sint... Da je barem podvukao ispod sempla bilo sta nesto (mozda taj kik il otkud znam sta..) pa bi zvucalo kao celina. Ovako mi je kao neko dzinglovanje radijska montaza priloga dok se najavljuje retro Sinatra party na stanici gde se pusta tekno :wink: Bolji mi je bio Geta pre nego sad
Sad je neki fazon da sve zvuci ko hardstyle - kick, a i sve ostalo u nekom distu - cekam moment kad ce sve da zvuci ko Ministry :D
alavuk
19-03-2014, 05:37 AM
slusni uk top 40 sve zuci tako ...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.