PDA

View Full Version : Spectrasonic Omnisphere - instalacija

woldman
26-01-2014, 08:20 PM
Moze li mi neko reci kako da instaliram Omnisphere na Windows 7 Ultimate 64?
Unapred hvala :)

Srdan Durden
26-01-2014, 09:32 PM
Kao i svaki drugi program ili plug in... kad pokrenes instalacioni disk udjes u folder za windows i pokrenes setup fajl.. posle sve ide standarno...
Koji ti je problem konkretno, ovo je i suvise lako da ne bi znao :)

NIelectroy
28-01-2014, 09:08 PM
ja sam instalirao na win7 x64 i najmormalnije ide instalacija kao i na ostale sisteme, odaberes jedan STEAM folder i to je to. :)

woldman
29-01-2014, 04:43 PM
Da, nisam detaljno opisao sta se desava prilikom pokretanja instalacije... Evo, ukratko... Disk broj jedan je unutra, otvaram foldere, nadjem Windows folder, otvorim, klik na setup i pojavljuje se sledeca poruka

"The version of this file is not compatible with the version of Windows you`re running. Check your computer`s system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher. "

Koristim Windows 7 Ultimate x64

woldman
29-01-2014, 04:43 PM
Da dodam jos i ovo... Pokusao sam da pokrenem instalaciju i kao administrator, ne moze ni onda...

NIelectroy
29-01-2014, 07:20 PM
isti sistem imam i ja, ja instalirao i 32 i 64 bita jer mi treba tako, samo ti je cela poenta da sve stavis u isti STEAM folder.

woldman
30-01-2014, 02:31 PM
Izgleda opet nisam bas detaljno obrazlozio problem... Idem ispocetka :)

Ukratko - ne mogu uopste da pokrenem instalaciju, tako da ne mogu ni doci do odabiranja jednog foldera za sve... Cim kliknem na setup.exe pojavi se poruka koju sam naveo u prethodnom postu....

damir23
30-01-2014, 02:54 PM
radi li se o robi s placa..
mo?da neka starija verzija
znao sam naletjeti na softvere koji su bili zapakirani u "omote" primjerice H2O koji su radili samo i isključivo na određenom OS-u..
za bilo koji drugi os dobio sam sl.poruke.
e tu ba? pomoći nije bilo osim jednom kad sam nekim setup-extractom ili tako ne?to "izvadio" defaultni setup iz te ko?uljice...i onda je radio bez pardona
ka?em mo?da :banghead:

woldman
30-01-2014, 06:23 PM
Ovo je narodna verzija...:wink: