PDA

View Full Version : Bravo!

Bockie
25-01-2014, 01:25 AM
Što je najgore...pesma je odlična!

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/buIlkJ-zw-M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Synclavier
25-01-2014, 02:08 AM
Mocno, nema sta, videh pre par dana... :)

I, da, pesma je sasvim ok, jedino mi je onaj klavir na pocetku, nekako,... nikakav...:rolleyes:

branoy
25-01-2014, 02:16 AM
ee ljudi i ja sam ovo video pre par dana, a koji je ovo program? i radi li to sve ovako u njemu u real tajmu, nema veze sto se ona pomera?
cudan mi program a nemam ga

NIelectroy
25-01-2014, 09:15 AM
Mislim da ovo nije program neki vec je sve lepo editovano posle, cini mi se na kraju kad vraca pola pola original sliku fali ona bratela sto je skinuo na pocetku.

DaBear
25-01-2014, 10:14 AM
ee ljudi i ja sam ovo video pre par dana, a koji je ovo program? i radi li to sve ovako u njemu u real tajmu, nema veze sto se ona pomera?
cudan mi program a nemam ga

Ma kakav program, pa jos real-time ??? Na ovome su se naradili momacki, Photoshop, i jos ko zna sta, pa posle ozbiljni edit i morphing..
Ko god je jednom otvorio Photoshop - zna koliko treba znanja da se to uradi (brzo) a ovde se jos ona mrdi...

Inace pesma - klasicna Evropsko-Francuska mid tempo pesma...vec sam je zaboravio..

Bockie
25-01-2014, 12:38 PM
Inace pesma - klasicna Evropsko-Francuska mid tempo pesma...vec sam je zaboravio..

I ja sam mislio da su francuzi...

Pazi staff:

Chief VFX artist: Bal?zs S?nta
Director: N?ndor Lőrincz, B?lint Nagy
DOP: B?lint Nagy, D?niel Szőke
Production manager: Zolt?n P?lmai
VFX artists: Andr?s Bodor, ?kos Kiss, Marcell Andristy?k, K?lm?n Dulity
Supervisor: Zolt?n V?rfoki "Zoulu"
Post production @ Studiolamb

Focus puller: Attila Kov?cs
Make-up artist: Ricsi Fazekas
Make-up assistant: Eszter Galambos
Hairdresser: B?lint Alm?ssy
Composers: Bogl?rka Csemer "BOGGIE", ?ron Sebesty?n
Lyrics: P?ter Dorozsmai
Tom Tom Records 2013
tomtom.hu

branoy
25-01-2014, 02:27 PM
pa znam Bockie :D koristim i PS oduvek, i kad sam video ovo, vidim neke nove plaete, ona se krece oni skidaju dodaju, reko sta je ovo jebote!! gde kasnim? nikad video , a ja se mucim po PS :D

ne znam kako su uradili video da bude tako realistik, sve sto su uradili da je to kao da stvarno rade realtime dok se ona cima levo desno gore dole:D

yoloko
26-01-2014, 01:23 PM
kombinacija ozbiljne sminke, frizera, eksperimentisanje sa svetlom.....uz editovanje u After Effects programu

edit: + Da Vinci software za kolor korekciju