View Full Version : David Guetta Masterclass
Nemania
17-01-2014, 08:55 PM
http://www.youtube.com/watch?v=DEfeh0bQ504
DaBear
17-01-2014, 10:42 PM
http://www.youtube.com/watch?v=DEfeh0bQ504
dobre bazicne informacije..zlatna pravila za one koji ne znaju...i iako nabada engleski, vidi se da kapira kako sve radi i zna o cemu prica.
Tri sounda (ali dobra) mogu da zvuce jako veliki ako su groove i melodija dobri!
Znaci nije majmun (kao sto svi misle)...
Ono sto je on uradio do sad nije mala stvar !!
darkstar
18-01-2014, 08:38 AM
A ko moze da misli da je bilo ko, ko je medju najboljima u svetu ( pa cak i zemlji) u BILO CEMU, majmun?
Vrlo cenim rad tog guette, iako takvu muziku ne slusam, ali mislim da se ovaj tip posteno naznojio onoliko godina da bi bio tu gde jeste.
alfom
18-01-2014, 04:46 PM
Dark, ovo je posao u kojem je lik producent 'da djelu'. Barem u ovom poslu to nije vi?e neko ko se samo pojavljuje na labeli albuma. I kod nas neko : komponuje, aran?ira, snima, dorađuje, miksa, masterizuje, ... , ...
Ovdje vidim stručnjaka za ovu vrstu posla koji zna znanje. Smijem se kladiti da, kada bi ga zaposlili u nekoj izdavačkoj kući da vodi odsijek ovakve muzike, da bi bio vrhunski producent.
A isto je, valahi, ko u muzici : nije svako ko za sebe ka?e da je pjevać - pjevač, svirač, kompozitor, aran?er, ...
Ja ovo ne pratim, a i ne sjeda mi ukupan zvuk, kao ni ideje, jer imam svoje mi?ljenje o 'razdra?ujućim' frekvencijama i količinama zvučne energije/uvu (organizmu).
Ali, i opet 'ali', svaka roba ima svoga kupca. Za potro?ačku muziku (čitaj : industriju za proizvodnju i prodaju muzičkih oblika), dokle god ima kupaca, biće i ovakvih proizvoda, a i tumačenja pripadnosti muzičkoj umjetnosti.
NIelectroy
18-01-2014, 04:54 PM
Daleko od toga da ovaj covek nema znanje, cak sta vise jedan je od retkih koji znaju nesto.
loscolorados
18-01-2014, 05:35 PM
dobre bazicne informacije..zlatna pravila za one koji ne znaju...i iako nabada engleski, vidi se da kapira kako sve radi i zna o cemu prica.
Tri sounda (ali dobra) mogu da zvuce jako veliki ako su groove i melodija dobri!
Znaci nije majmun (kao sto svi misle)...
Ono sto je on uradio do sad nije mala stvar !!
iskreno meni njegovi soundovi ne zvu?e "dobro" zvu?e mi ko glazba na auti?ima u lunaparku:wink:
DaBear
18-01-2014, 09:22 PM
iskreno meni njegovi soundovi ne zvu?e "dobro" zvu?e mi ko glazba na auti?ima u lunaparku:wink:
I njima isto tako zvuce....dosli ljudi u luna park !!! ( Guetta Rock in Rio - 1 sat in HD)
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/ylSOzDCLSvg?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
branoy
18-01-2014, 09:31 PM
hahahahahha umirem na luna park hahahahah!!!
:D
ljudi Electro-House muzika je broj jedan u svetu, tako brzo je preuzelaa svee, razvila se vrhunski!!
energijaaaa broj 1 !!
alfom
18-01-2014, 09:45 PM
http://www.youtube.com/watch?v=RbeMPR1CdNU
Redding
19-01-2014, 09:45 AM
Ipak se ne?to nauči i pored toga ?to ti svaku pesmu radi ghost producer. :D
DaBear
19-01-2014, 10:38 AM
Ipak se ne?to nauči i pored toga ?to ti svaku pesmu radi ghost producer. :D
nisu to "ghost produceri" - to su ko-autori i ko-produceri, deo tima. Produkcija uzima puno vremena a Guetti se vise isplati da ide okolo, testira i promovise sebe i svoju muziku a momci zavrsavaju / doradjuju pesme....:D
NIelectroy
20-01-2014, 07:21 PM
U pravu si Branoy druze jeste taj elektronski zvuk preovladao ali znaj kad se neki muzicki pravac toliko popularizuje i komercijalizuje to je pocetak kraja te muzike.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.