View Full Version : Ipad
darkstar
30-12-2013, 12:23 AM
Posto nisam mnogo pismen na temu ipada u sluzbi sinta, ajd pomazite...o cemu se zapravo radi , koji ipad je dovoljan za rad, zbunjen sam ponudon ipad air ipad mini bla bla ...
Hvala.
Moritz
30-12-2013, 06:55 AM
Prostije nego sto ti deluje.
Kod iPad-a je isto kao i kod racunara- sto noviji model to je jaci pa samim tim potera vise stvari.
Mini i standardna velicina - zavisi za sta ces da ga koristis ali preporucljivo je da bude standardna zbog vise mesta na ekranu ..logicno
32 GB bi bio neki optimum a sad ako se ima kinte pucas na najjaci model ...opet logicno :)
3G tj sa SIM karticom je stvar licnog izbora i ne doprinosi ukupnom kvalitetu za bavljenje muzikom.
Pogledas ponovo thread na forumu (mislim da si ga ti i zapoceo) Koncept workstationa buducnosti jer su tu pisalo malo vise na tu temu a imas i linkova....mislim da je www.idesignsound.com sajt za iOS audio aplikacije i hardver.
darkstar
30-12-2013, 11:22 AM
Nisam hteo da trujem onaj thread jer je ovo cisto tehnicko pitanje, jasan mi je koncept nego nemam neki preterani budzet a ne bi da kupim nesto sto je underpowered...
Moritz
30-12-2013, 01:23 PM
Pa ispod iPad 2 nemoj ici sigurno a ako natrcis na polovnu 4-ku za razumne pare (do 300 eur) kupuj i ne razmisljaj.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.