Log in

View Full Version : Aleksandar Stanojkovic - Zvezde

HeatMan
10-12-2013, 12:47 AM
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/YYZWDUZwqVw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

nova pesma! meni najbitnija na ovom albumu. ujedno je i poslednja koja će biti okačena na yt, dok se album ne nađe u prodavnicama.

Javite utiske!

Filip_
10-12-2013, 04:55 AM
Jako lepa numera, tekst mi bas legao (uz kafu gledam na grad kroz prozor, a 5 ujutro je :)) iako ne slusam cesto ovaj pravac (mada se vrlo lako i sam mogu pronaci u tekstu u nekoj proslosti...)

Mislio sam (iskreno) da ces udaviti pesmu kada sam cuo prvih 40-tak sekundi, ali si vesto napravio osvezenje u daljem izvodjenju. (cudno, cas se rastuzim, cas me puca na veselo ova stvar)

Refren je kao neka od numera za Little Miss Sunshine :D (takav "vibe" ima po meni ova numera).

P.S. - Da se javim, za onaj remix, juce kupih novi komp za rad (crkla mi ploca na starom pre 20-tak dana) , evo proslo 5h, ja jos ni pola VST-jeva nisam instalirao, a o optimizaciji i gasenju nepotrebnih stvari u Windows-u da i ne govorim), uskoro nastavljam sa radom, pa ti saljem :D.

awacs
10-12-2013, 03:16 PM
nova pesma! meni najbitnija na ovom albumu. ujedno je i poslednja koja će biti okačena na yt, dok se album ne nađe u prodavnicama.

Odlično. Mislim, ba? odlična pesma :thumbsup:

Jedino ne razumem za?to si imao potrebu da sahrani? glas toliko duboko u miks? Mislim, tekst u ovim strofama je va?niji od melodije, a onda ne sme? da tera? slu?aoca da se silno koncentri?e da bi ga pratio. Mislim, tome slu?i miks, da istakne ono ?to je va?no, jelda?

Ako si već pevao tako kako si pevao, u pola glasa, pojačaj ga. Ako mu skine? onaj boxy midrange koji si dodao da bi ga kao istakao imaće? dovoljno lufta da ga pojača?, a da i dalje bude deo pesme. I ako malo bolje bude? kontrolisao sibilante, naravno. I ne pipaj matricu, ona je odlična (IMHO).

Pozdrav,

Vasa

VladaNS
10-12-2013, 07:10 PM
Bas lepa pesma, prijatna, nepretenciozna. +1 za ovo sto je Vasa rekao.

HeatMan
12-12-2013, 01:19 PM
heh! hvala ljudi! drago mi je da vam se sviđa! :) sviđa mi se poređenje sa little miss sunshine, beše dobre muzike tamo! :)

@vasa: ovo nije finalni mix, izvinjavam se.. arturu sam baš pričao, okačio sam pesmu u afektu, nešto me je jako pogodilo (da ne pričam sad javno šta je u pitanju) i mislio sam da je trenutak sad ili nikad. a čuvao sam pesmu za spot, ali eto vidim da je pesma donekle i zaživela i bez spota :) mix je neki odokativni odrađen nakon snimanja cele pesme, štaviše ima i dosta grešaka u aranžmanu (jaje koje se uključi u jednom trenutku pa se ugasi) itd. ali nema veze, ljudi ipak gledaju suštinu a ne formu :)

pun mix će biti u spotu, sigurno. :)

uglavnom, drago mi je da vam se toliko sviđa! :)

diviner
12-12-2013, 02:05 PM
Evo jos jednog kome se pjesma bas svidja ;) ...

HeatMan
13-12-2013, 03:30 PM
ma to je do daw-a! :D
hvala! drago mi je da ti se sviđa! :)