Log in

View Full Version : Farbe za Line 6 Xt Live

tomaesp
27-11-2013, 12:06 AM
Pozdrav ljudi..Jel ima neko farbe dobre za ovaj procesor..malo se mucim sa pravljenjem dobre distorzije za tezge.

Bockie
27-11-2013, 12:48 AM
'leba preko motike..a?

E ne dajte mu farbe...!

Jesam drzak?

Za spravu staru...Bog zaboravio koliko....?!?

Sedi i drndaj spravu, ispitaj, vidi dokle može to što si polovno kupio verovatno, pa sad na mufte bi...uh, tezgaroš jedan!!! :mad: Sad ću ja na Forum...oni znaju...a?

Ej, ne ljutim se, zezam se, ali stvarno šefe, jbt, pa ko je pametan da kaže šta valja?
Daj, napravi svoju "ikad ever" farbu, imaš spravu, drugi neki je možda sanjaju...nije fer...a? :wink:

Khan
27-11-2013, 10:43 AM
'leba preko motike..a?

E ne dajte mu farbe...!

Jesam drzak?

Za spravu staru...Bog zaboravio koliko....?!?

Sedi i drndaj spravu, ispitaj, vidi dokle mo?e to ?to si polovno kupio verovatno, pa sad na mufte bi...uh, tezgaro? jedan!!! :mad: Sad ću ja na Forum...oni znaju...a?

Ej, ne ljutim se, zezam se, ali stvarno ?efe, jbt, pa ko je pametan da ka?e ?ta valja?
Daj, napravi svoju "ikad ever" farbu, ima? spravu, drugi neki je mo?da sanjaju...nije fer...a? :wink:
:rotfl: +10

O.K. sad ozbiljno:

Ima na internetu...

tomaesp
27-11-2013, 12:30 PM
Ok ok,nisam se lepo izrazio...imam ga 2 godine...2 seta..jedan za LTD ec-1000 i prezadovoljan sam kako radi set....drugi je za strat koji sam uzeo pre mesec dana...konstantno cackanje...i jos uvek nisam zadovoljan ni sa jednim distom...pomoc neka,predlog?
izvinjavam se jos jednom. ;)

Matya
27-11-2013, 05:56 PM
Mozda je do strata? Mozda ti ne lezi gitara ili si navikao na ton tog LTD-a pa podsvesno juris isti ili slican rezultat. Uz malo tvikovanja bi trebalo da ti prorade ti preseti koji su ti radili na LTD-u i na stratu.

Na ovom forumu ljudi bas vole da se igraju sa svojom opremom, tesko da ce ti iko reci idi tamo skini presete i cepaj, ovde bas i ne verujemo u presete... Imas odlican setap, imas referencu sta ti dobro radi, potrudi se malo i dobices ton.