Log in

View Full Version : Oduzimanje instrumenta bendovima...

Filip_
25-11-2013, 02:13 PM
http://www.mondo.rs/a636331/Zabava/Muzika/Bojkot-muzicara-nezaposleni-jeli-diplome.html

Tuzno, strasno, a i smesno. Vest je stara nekoliko dana, a juce na Tv-u videh i plavce neke glavne po N.Sadu koji pricaju da ce im mozda instrumenti biti i trajno oduzeti...:banghead:

awacs
25-11-2013, 03:14 PM
http://www.mondo.rs/a636331/Zabava/Muzika/Bojkot-muzicara-nezaposleni-jeli-diplome.html

Tuzno, strasno, a i smesno. Vest je stara nekoliko dana, a juce na Tv-u videh i plavce neke glavne po N.Sadu koji pricaju da ce im mozda instrumenti biti i trajno oduzeti...:banghead:

Ma, pla?e mečku re?etom. Ne postoji zakonski osnov po kom bi mogli da im trajno oduzmu privatnu imovinu zbog najobičnijeg prekr?aja. Isto kao ?to nemaju pravo da ti oduzmu auto ako si vozio prebrzo.

Skroz je OK ?to su se skupili da protestuju, po?to je dobro da se skrene pa?nja na pandursku bahatost, ali do sada su već mogli da se dogovore pa da iscimaju nekog advokata koji bi im vratio instrumente. Ali, kao ?to inače biva sa muzikantima, najte?e je dogovoriti se između sebe kako da se neki problem re?i. Lak?e je da se kuka. ?Mi smo ljudi Cigani, sudbinom prokleti.?

Pozdrav,

Vasa

spartakus
25-11-2013, 03:17 PM
Sramota shta se radi,na kraju ce muzicari biti krivi za globalno zagrevanje..

spartakus
25-11-2013, 03:19 PM
E vaso pa ja se tog naseg zakona nagleda i naslusha,sa moje tachke gledishta sve je moguche..

awacs
25-11-2013, 04:15 PM
I ja se nagledah i naslu?ah, ali ima jedna stvar: ako ima? problem, najbolje je da poku?a? da ga nekako re?i?.

Javni protest bi trebalo da bude poslednje sredstvo za re?avanje problema, onda kad si iscrpeo sve ostale mogućnosti. Problem je u tome ?to se u ovm krajevima javni protest do?ivljava kao PRVO I JEDINO sredstvo. Pa je onda velika inflacija, pa te niko vi?e ni ne uzima za ozbiljno.

To da nam je dr?ava u?asna znaju svi, pa i dr?avnici. Oni i računaju na to da će neko da galami na ulici, pa će da ode u kafanu kad mu se osu?e usta od galame, po?to tako vazda biva.

Vratiće im instrumente, naravno, samo će pre toga da ih drkaju, jer im se mo?e. A mo?e im se jer znaju s kim imaju posla. Bezbedno je.

Pozdrav,

Vasa

Khan
25-11-2013, 04:40 PM
Evo par zanimljivih komentara od nekih ljudi 'sa lica mesta', radi sire slike. Glupost i primitivizam su ipak bili s obe strane, kako to vec ide...