PDA

View Full Version : Winery Dogs

nenad
08-11-2013, 01:37 AM
Osvezenje ... Album je za svaku preporuku ....

<iframe src="//www.youtube.com/embed/4qhxvnMDf2E" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>

disco violence
08-11-2013, 01:33 PM
Od ekipe sam prepoznao basistu Bilija,odličan mastan zvuk kao i svirka.Vokal podseća na Krisa Kornela što je dobro.

Dushan_S
08-11-2013, 01:51 PM
Dobar im je taj album. Kotzen je talentovan, i ovo se muzi?ki ne razlikuje toliko od njegovih albuma koje ina?e izbacuje, ali je interesantno koliko su ova dvojca digli stvari na daleko ozbiljniji nivo zajedno sa njim.

VukP
08-11-2013, 02:30 PM
Dobar im je taj album. Kotzen je talentovan, i ovo se muzi?ki ne razlikuje toliko od njegovih albuma koje ina?e izbacuje, ali je interesantno koliko su ova dvojca digli stvari na daleko ozbiljniji nivo zajedno sa njim.

A vidiš, meni mnogo kompaktnije zvuči njegov trio (Dilan Vilson / Majk Benet). Takođe mi je dvojac Kocen/Šijan bio sretniji sa Pet Torpijem za bubnjevima - i u Mr.Big i na Kocenovim solo izdanjima.

Tražim dlaku u jajetu, naravno, pošto mi je ovo omiljeno ovogodišnje izdanje. :)

Dushan_S
08-11-2013, 03:21 PM
Pazi, manja ili ve?a kompaktnost na stranu - autorski mi izgleda bolje. Njegovi albumi su meni kul, ali, bar u mom slu?aju imaju tu foru da ih pusti? i da nekako pro?u a da nisam popamtio pesme ili detalje. Mislim da je svirka ipak ne?to ?to treba da podr?i muziku a ovo mi je u principu bolje izdanje od Kocenovih solo ili svega ?to je Mr. Big izbacio od devedes' neke. To je negde bilo i Kocenovo prokletstvo svih ovih godina. Izuzetno svira, jako dobro peva, ima dobru energiju ali... Nikako da sastavim materijal koji izazove "Vau" kod publike koja to prati. Plus naravno ?to ovaj "Supergroup" format donosi ve?u medijsku pa?nju.

disco violence
08-11-2013, 03:33 PM
Sad sam preslušao 5-6 njihovih stvari,lepo je slušati ali mi ni jedna nije ostala u glavi manje više sve na isti fazon,dobra svirka,ali jednolična.Kad mi je do ovakvih bendova Audioslave je orjentir.

VukP
08-11-2013, 03:38 PM
Na to sam i mislio. Svirka je, po mom mišljenju, bolja u ovim drugim varijantama - ne pojedinačna, nego ukupna. A ovaj album je, stvarno, više "na prvu loptu" nego ostali albumi koje su pojedinačno snimili poslednjih godina. U suštini - super. Veseli me što postoje.

Usput, možda je hype u muzičkim krugovima u pitanju, ali imam utisak da je posle dužeg vremena bend koji zapravo ume da svira upao u spotlight. A siguran sam da im ne odmaže ni to što su, svako na svoj način, institucije odavno.

Everbeatz
08-11-2013, 07:08 PM
iskreno, zvuce mi ko Soundgarden wannabe :)