Log in

View Full Version : Bockie, dokle ces da zloupotrebljavas ...

Savest
03-11-2013, 10:28 PM
... polozaj moderatora?

Oglas: http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=44725

ponavljas svaki drugi - treci dan (konkretno 19.10., 21.10., 25.10., 1.11., 3.11.)

Izbrises prethodni (Aktuelno.), pa stavis ponovo isto (Aktuelno.) i mislis da noko nece primetiti i ni malo te nije :ups:

Kad neko drugi pokusa nesto slicno (mada niko do sada nije bio bas ovoliko bezobrazan) ti ga odmah opomenes i drugi put banujes, pa hoces li sad banovat samog sebe, bar na 7 dana?

awacs
03-11-2013, 11:22 PM
Pravo zbori?, neznani delijo.

Pozdrav,

Vasa

Bockie
04-11-2013, 10:19 AM
... polozaj moderatora?

Oglas: http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=44725

ponavljas svaki drugi - treci dan (konkretno 19.10., 21.10., 25.10., 1.11., 3.11.)

Izbrises prethodni (Aktuelno.), pa stavis ponovo isto (Aktuelno.) i mislis da noko nece primetiti i ni malo te nije

Kad neko drugi pokusa nesto slicno (mada niko do sada nije bio bas ovoliko bezobrazan) ti ga odmah opomenes i drugi put banujes, pa hoces li sad banovat samog sebe, bar na 7 dana?

Ok, nije problem što si ti zlonameran, to je ok, registrovao si se sa ciljem da probaš da učiniš štetu, ni to nije problem, to je tvoje pravo i to kapiram. Ali si ipak stavio u nick-name nešto što nemaš.

Jedino zbog čega mi je realno žao, je što ljudi koji MOGU DA VIDE, u ovakvom slučaju TREBA da vide ono što je obrisano, (a korišćen je "soft delete", sve ostaje što radim, baš zbog mogućnosti da se ovo desi!) dakle moderatori, sada tebi zahvaljuju na gnusnoj laži koju si izneo.

Dakle, zarad svih, ovo ispod su vremena i datumi za konkretan oglas i to može da se vidi!
17-09-2013, 03:25 PM
Manage
Bockie
This message has been deleted by Bockie.
View Post Old 22-09-2013, 08:27 PM
Manage
Bockie
View Post Old 29-09-2013, 07:05 PM
Manage
Bockie
View Post Old 05-10-2013, 04:59 PM
Manage
Bockie
View Post Old 12-10-2013, 09:48 AM
Manage
Bockie
View Post Old 19-10-2013, 03:39 PM
Manage
Bockie
View Post Old 25-10-2013, 10:39 AM
Manage
Bockie
Old
Svaki mod to može da proveri, a još ako zna da broji do 10, jasno je da sam oglas produžavao najranije SEDMI dan. U skladu sa time uređujem oglase i drugima, odnosno skrenem pažnju, čak i pošaljem koji PM sa savetima, kako ljudi da bolje iskoriste sve pogodnosti na forumu. Guess what? To ću i da nastavim da radim, jer sam ubeđen da je to ispravno i dobro za ovaj forum.

Jedino zbog čega brišem, je da bude pregledan oglas, da ne mora da se vrti skrol do prvobitnog posta. To je moje pravo, to radim i drugima, kada vidim da se nagomilalo cela strana "aktuelno" i slično.

Dakle ponavljam, ovo je GNUSNA , odvratna, prljava i pokvarena LAŽ!

Slobodno proverite SVAKI moj oglas. Sve što radim, sve proverite.

Nešto sam i naučio, hvala i za to.

Izvolite i uverite se (moderatori), zahvalite čoveku slobodno još jednom, a ostalo nek vam je na čast.

spartakus
04-11-2013, 10:40 AM
Ljudi cemu sve ovo..boki vam smeta(kao iskorishcava polozaj)a kada guverner narodne banke obeca svima po soma evra svi cutite..ali zaista je tako a kada odluce da promene jebeno ime i ambalazu bananici javi se 7000 ljudi sa pretnjama..

Bockie
04-11-2013, 10:43 AM
Ljudi cemu sve ovo..boki vam smeta(kao iskorishcava polozaj)a kada guverner narodne banke obeca svima po soma evra svi cutite..ali zaista je tako a kada odluce da promene jebeno ime i ambalazu bananici javi se 7000 ljudi sa pretnjama..

Da, samo što nisam zloupotrebio položaj, u pitanju je pokvarena, devijantna i bizarna laž!

Verujem da je po sredi neki banovani "povratnik", imam na umu baš jednog kojem je ovakvo ponašanje shodno.

hofmann
04-11-2013, 11:41 AM
Mene ne bi cudilo da covek i jeste iskoristio polozaj, ljudi smo na kraju krajeva.
Ono sto mene cudi je kako ista pravila ne vaze ni za sve korisnike a kamoli za korisnike i moderatore.

Naime kako je moguce da pravilo od maksimum 5 okacenih stvari u oglasu vazi za neke a ne vazi za neke druge korisnike?
Gde je logika da mi moderator kako on kaze pogleda kroz prste za 6. okacenu stvar a onda se zahvali korisniku koji je okacio 24 stvari u svoj oglas.

Vrlo nepravedno reklo bi se.
I cemu uopste budalastina o ogranicavanju stvari u oglasima.
Zasto ljudi ne bi mogli okaciti i 50 stvari ako rasprodaju studijo. Kome to smeta i koga to remeti?

spartakus
04-11-2013, 11:43 AM
Kao sto sam vec spomenuo nekako mi teshko kad krene neko da proziva staru ekipu(bocki,vasa,morz,sdushan,off,shot,psionic,bog y,laky,artur...itd..)dosta sam naucio iz njihovih postova i postujem ih,pa mi glupo kad se ovakva pricha razveze..ja mislim da boki nije koristio polozaj,ako neko hoce da mu se azuriraju oglasi ceshce neka cima divinera..pm i gotova stvar,a ne ovako(hocu reci na ovaj nacin)..totalno je ovako neshto bespotrebno...

Bockie
04-11-2013, 11:51 AM
Mene ne bi cudilo da covek i jeste iskoristio polozaj, ljudi smo na kraju krajeva.
Ono sto mene cudi je kako ista pravila ne vaze ni za sve korisnike a kamoli za korisnike i moderatore.

Naime kako je moguce da pravilo od maksimum 5 okacenih stvari u oglasu vazi za neke a ne vazi za neke druge korisnike?
Gde je logika da mi moderator kako on kaze pogleda kroz prste za 6. okacenu stvar a onda se zahvali korisniku koji je okacio 24 stvari u svoj oglas.

Vrlo nepravedno reklo bi se.
I cemu uopste budalastina o ogranicavanju stvari u oglasima.
Zasto ljudi ne bi mogli okaciti i 50 stvari ako rasprodaju studijo. Kome to smeta i koga to remeti?

Bravo! Ne znam da li je to konkretan slučaj, ali evo:

Čovek postavi da prodaje čitav studio...gomila sprava. E sad, ja nisam napisao pravilnik, ali tamo stoji da je max 5 oglašenih stvari. To je tako jer postoji i sekcija "komercijalni oglasi". Naime, tamo se može postaviti oglas za neku mizeriju para...mislim 500-tinak din mesečno. To se već dogovori sa Divinerom ili kako već i tada se postavlja oglas kakav god želiš. Mislim da ovo ima smisla, jer bi tako počeli veliki trgovci, da zatrpavalju oglase velikim brojem istih, pa bi "običan svet" koji prodaje svoje komade opreme bio zatrpan spamovima, kao na jednom poznatom sajtu za kupovanje i prodavanje. Tamo gotovo nema smisla bilo šta oglašavati jer u roku od sat vremena oglas ode na 8. stranu. Neki moji oglasi su tamo imali po 10 pregleda za mesec dana, što je smešno...
Ovako ipak može da ti oglas stoji par dana na relativno vidnom mestu, jer nije velika frekvencija itd.

E sad, u skladu sa tim sam i rekao čoveku koji je oglasio ceo studio, a svestan da čovek nije veliki trgovac, i da nema nameru da zloupotrebljava "besplatan mali oglas" da ipak, skloni te 24 sprave ili koliko već, jer nije ok, pa da navede samo par stvari, da nagovesti povoljnost, a za ostalo da se iskomunicira na pm. Čovek tako uradio i ja mu zahvalio.

Divno sam proveo letnji raspust.

diviner
04-11-2013, 11:51 AM
Cak i da je postovao svaki dan novi oglas, Bockie to moze da uradi jer je moderator (prosto, covjek je tu svaki dan da svoje iskustvo znanje nesebicno podjeli sa drugima i najmanje sto mozemo svi mi da ucinimo jeste da mu omogucimo da kao moderator (s obzirom da vec kao moderator ima odredjene obaveze i posao koji radi besplatno) uziva izvjesne privilegije ... Dodacemo to u pravilnik!

Cak i pored toga, covjek je uredno cekao 7 dana da bi obnovio oglas (to sto je radio tehnicki nesto malo drugacije, je samo zato sto on ima na raspolaganju editing opcije koje drugi obicni clanovi nemaju), sto samo potvrdjuje da se ovdje radi ili o klasicnom podmetanju nekoga ko je vec bio "uskracen za navedene privilegije", ili jednostavno nesporazumu... ZNACI NIJE NI U JEDNOM MOMENTU ISKORISTIO PRIVILEGIJU MODERATORA.

Sto se tice ostalih nepravilnosti, desi se da ponekad promakne poneki, jer boze moj, moderatori i administratori su zivi ljudi i imaju gomilu drugih obaveza, porodicu, prijatelje itd itd... Ponekad se svjesno dopuste neke stvari upravo kako ne bismo ispali rigorozni u slucaju ispunjavanja pravilnika oglasavanja....Nemojte zamjerati na tome...Hvala

Nema potrebe da se o ovome diskutuje dalje, model oglasavanja je najbolji moguci (sto govori i cinjenica da primjedbe na pravilnik oglasavanja nije bilo cjenim evo vec 2 godine)...A slicna se stvar praksa i na drugim forumima...znaci ne treba ismisljati rupu na saksiji! Brisem kasnije temu... hvala na razumjevanju!