View Full Version : Aleksandar Stanojkovic - Ne verujem sebi (acoustic) + NAJAVA
HeatMan
01-11-2013, 01:56 AM
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/LzYJHF_MldE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
PETAK 8. NOVEMBAR, BO?IDARAC. Eva Braun, Baobab, i Aleksandar Stanojkovic nastupaju u okviru festivala "Vračar Rocks" vidimo se tamo!
Super. Ovo kad bi se uradilo u fazonu U2 bilo bi moćno.
HeatMan
01-11-2013, 01:45 PM
hvala! :) pa postoji.. i baš je u2 sa ovim delayom na gitari.. :) s tim što moram ponovo da je snimim
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/fFIYR3FxyqY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
hvala! :) pa postoji.. i ba? je u2 sa ovim delayom na gitari.. :) s tim ?to moram ponovo da je snimim
Da, eto i tebe je povuklo na tu stranu.
?to se tiče ponovnog snimanja... Za sedam dana svira? sa Evom Braun. Njihov frontmen mi nedavno reče da od osamdeset objavljenih pesama nijednu nije snimio u dve verzije. A ja snimio pedesetak verzija pesme "Avenija" i jo? je nisam objavio. Mislim da je njegov pristup mnogo pametniji.
HeatMan
01-11-2013, 03:07 PM
i ja isto tako funkcionišem, pa se pitam da li to da radim uopšte.. ali s obzirom na to da izdajem prvi album, trebalo bi sve na mestu da bude. :) jer kako bajaga kaže (parafraziram) "za prvi album imaš ceo život a za drugi već pet godina. kome je prvi album loš, taj neka se zapita"
:)
"za prvi album ima? ceo ?ivot a za drugi već pet godina. kome je prvi album lo?, taj neka se zapita"
Da, ali isto tako ovde na forumu neko reče da za jedan dobar album treba prvo da upropasti? dva. Taj strah od lo?eg prvog albuma je definitivno kočnica koja je mnogima pojela godine. Ponekad mislim da se treba namerno truditi da prvi album bude ?to gori.
Filip_
05-11-2013, 05:34 PM
mislim da se treba namerno truditi da prvi album bude ?to gori.
Ne vidim smisao :).
Da li to vazi i za ostale profesije (samo za umetnost ili i ostale radne ljude?)
Doktoru prvo da riknu 2 pacijenta pa tek onda da pocne da leci? :rotfl:
Slikar prvo da slika levom nogom (uz flasu vinjaka) prve slike za izlozbu, pa tek za drugu, trecu da pocne da zaista slika kako zna i ume?
itd, itd.
:D
P.S. - Vecina glumaca ne vidi vise od jednom (premijera) svoj film, uvek se nadje mesta za poboljsanja, mnogi muzicari ne slusaju svoje pesme (isti razlog)...glavno uzivanje traje dok traje i proces stvaranja (analogno tome, proces zavodjenja zenske osobe uvek budi najvise adrenalina, posle kad ujutro u krevetu zapalis pljugu i nije ti nesto cela prica :D).
Ne vidim smisao :)
Ti si ukino smisao
tako ?to si prvu reč
u mojoj rečenici zbrisao.
Arthur
06-11-2013, 02:54 AM
Vidimo se tamo, i ja i moja Midas Venice F24 dolazimo :)
HeatMan
07-11-2013, 03:32 PM
hehe.. vidimo se sutra! :)
što se tiče ove rasprave, oba pogleda su sasvim legitimna. ali zavisi od osobe do osobe.. Ja npr se ne osećam kao da mi je ovo prvi album, iako to u ovom žanru muzike jeste.. tj nemam tu potrebu da podelim sa ljudima nešto što je ishitreno i nedovršeno..
valjda je do toga što sam već izbacio par albuma u drugim muzičkim vodama, i nemam potrebu da se dokazujem nikome osim samom sebi :)
awacs
07-11-2013, 05:23 PM
valjda je do toga ?to sam već izbacio par albuma u drugim muzičkim vodama, i nemam potrebu da se dokazujem nikome osim samom sebi :)
Pa sad, publici uvek mora? da se dokazuje? ispočetka. Čak i kad si Pol Makartni. Imam gomilu prijatelja koji nad jednom pesmom bdiju po ?est meseci i stalno ne?to kao popravljaju, ustvari komuniciraju sa samima sobom umesto sa publikom. A komunikacija sa publikom je smisao pop muzike, ili se u međuvremenu ne?to promenilo, a mene niko nije obavestio :wink:
Jb? album, daj drugi singl, pa onda treći. Album ionako niko neće da kupi, a i ako ga skine za D? izabraće dve ili tri pesme zbog kojih bi platio kartu da te čuje u?ivo. Ostale pesme mu garantovano nisu va?ne, a i na osnovu neke tri mo?e da pretpostavi u kom si fazonu.
Pozdrav,
Vasa
Filip_
07-11-2013, 09:47 PM
Album ionako niko neće da kupi, a i ako ga skine za D? izabraće dve ili tri pesme zbog kojih bi platio kartu da te čuje u?ivo.
Zavisi od izvodjaca :), mada i vise od samog slusaoca.
HeatMan
09-11-2013, 10:23 PM
malo atmosfere sa sinoćne svirke:
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/nwT5efA6klI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/1xKzBf38z2Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
snimci su očaj, kamera je snimala 5.1. probao sam bar mao da sredim neki šatro stereo zvuk da bi moglo da se kači na yt.
što se tiče ove priče, uvek moraš da se dokazuješ. tačno. ali ja nisam rekao da neću da se dokazujem. rekao sam da nemam potrebu da se dokazujem nikome drugome osim samom sebi. jer prosto, nisam klinac koji bi da se dokazuje, nego sam dovoljno zreo da bih da radim lepu muziku koja će živeti. a ja sam najzadovoljniji kada je publika zadovoljna, sa druge strane moram da ispunim neke svoje kriterijume. naravno, i taj neki paul (ko god to bio hehe) je više gledao svoje srce prvo da namiri a publika je tu bila da shvati, i nije joj bilo teško jer je čovek već pravio prelepe pesme:
http://youtu.be/DJIdW2vST0M
nisam siguran da je to rađeno samo da bi se dokazao publici.. pa nisu beatless-i kiss, pobogu.. :)
eeediiiit: ograđivanje: nisam se poredio sa bitlsima! :)
Arthur
10-11-2013, 10:53 AM
imaš plug steinbergov mix convert 6to1 koji ti može pomoći oko sređivanja stereo podmixa. kolko kontam, najbolje je da ugasiš rear kanale :)
HeatMan
10-11-2013, 03:30 PM
ugasio. ali kad je u tom modu onda jako čudno prima zvuk kamera, ne znam šta radi i kako, ali jbg. zvuk sa bine se jedva čuje, čuje se samo buka otpozadi... mada par drugara mi je reklo da smo bili pretihi.. a i sa tom jačinom je dolazilo do one mikrofonije. moramo da nađemo neku ozvuku, definitivno. :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.