View Full Version : Fatboy Slim nova stvar - Calvin Harris remix KIDA !!!
DaBear
24-10-2013, 06:49 PM
Ovo je onaj slucaj kad remix ispadne bolje od originala i pocnu njega da vrte na radiju (kao ludi)..
Inace ovo u klubu na 30.000W K I D A ...hehehe
http://soundcloud.com/calvinharris/fatboy-slim-riva-star-eat
fosnex
24-10-2013, 06:54 PM
Ovo je onaj slucaj kad remix ispadne bolje od originala i pocnu njega da vrte na radiju (kao ludi)..
Inace ovo u klubu na 30.000W K I D A ...hehehe
http://soundcloud.com/calvinharris/fatboy-slim-riva-star-eat
Oh koji trash!:D
DzoniPFC
24-10-2013, 08:00 PM
Kida bubne opne koliko ovo ostro i praskavo zvuci (... ksh ksh ksh)
Everbeatz
24-10-2013, 09:11 PM
Ovo bas i nije tako 'novo', vec odavno ima reputaciju taj njegov RMX:)
DaBear
25-10-2013, 09:36 AM
Nije novo, ali je izplivalo iz klubova na radio...
Trash ili ne, bright ili ne..nije bitno...odlican club track koji radi posao i cak ce da udje u mainstream chart! Dosta...
(ko moze bolje - samo napred!)
alavuk
25-10-2013, 09:42 AM
nikada mi to nije bilo jasno , kad se nesto ju klubu prevazidje posle 6 meseci a nekada i posle par godina , onda krene hajp na radiju i tv-u , zar danas nije sve ista platforma ? tj promocija odjednom ... tj zar elektronski mediji tj radio/tv ne bi trebali da budu prvi pa tek onda ostali mediji ?
Redding
25-10-2013, 10:05 AM
To sam i ja primetio, pogotovo na domaćim radijima tipa AS, krenu da vrte neku pesmu posle 6 meseci od kad je iza?la i pro?ao sav hajp i onda se masa izlo?i najstra?nije, a osim toga i samozvani dj-evi je pu?taju bar dve sezone.
Jedno pitanje za DaBeara - da li ti ide? po klubovima kad zna? da ovo kida ? Po?to s vremena na vreme pročitam da to izjavljuje? :D
Inače pesma ni?ta posebno, jo? jedna generička bigroom traka sa catchy "lyrics" da bi 16-godi?njaci mogli da se lo?e i di?u ruke.:wink:
disco violence
25-10-2013, 01:29 PM
Očekivao sam više od fetboja,ali on već dugo nije napravio dobru stvar,otišao je u hard house vode,više mi se sviđalo kad je kombinovao rock i elektroniku.
VladaNS
25-10-2013, 03:06 PM
Kad bih bio serijski ubica i mucitelj ovo bih pustao svojim zrtvama da slusaju ceo dan dok su vezani
Kad bih bio serijski ubica i mucitelj ovo bih pustao svojim zrtvama da slusaju ceo dan dok su vezani
Sadisto!
Everbeatz
25-10-2013, 04:48 PM
Meni je super Calvin Harris, bas kida decko, ima hitove non stop. Citao sam neki interview sto se tice njegovog dolaska do toga gde je sad - posle toga mi je jos drazi :)
vasko
25-10-2013, 05:46 PM
fina melodija za budilnik
DaBear
25-10-2013, 07:11 PM
nikada mi to nije bilo jasno , kad se nesto ju klubu prevazidje posle 6 meseci a nekada i posle par godina , onda krene hajp na radiju i tv-u , zar danas nije sve ista platforma ? tj promocija odjednom ... tj zar elektronski mediji tj radio/tv ne bi trebali da budu prvi pa tek onda ostali mediji ?
sta ima da nije jasno? Klubovi su prvi testeri za dance muziku...day time radio ni u ludilu nece da pusta totalno nove ne-proverene pesme..??
Ispravka - internet prvo pa klub drugo...
Kad nesto ispliva na internetu (Beatport ili sta vec..) pocne da se vrti po klubovima...
Ako nesto prolazi u klubu i uspe da se odrzi duze od par nedelja - onda postoji potencijal da se to zavrti i na radiju i TV-u (jer to kosta,,radio promocija itd..da bi te uzeli u obzir za radio, moras da kidas u klubu jedno par meseci).
Ako se zavrti na radiju i prolazi, onda ima potencijal da se proda (CD, download, sta vec...)
Niko, pogotovu danas, nece da baca pare unapred dok se neki track nije pokazao u klubu... svaki korak promocije kosta i te pare mora da se vrate i zarade nesto odozgo...
by the way, Koji su to ostali mediji posle radija i TVa???
Inace Calvin je docekao svjih 5 minuta...big time !! Naplatio je za sve one godine sto je radio u fabrici !!
UnderTheSun
25-10-2013, 08:49 PM
DaBear, brate mili uz svo poshtovanje, u zadnje vreme stvari shto postavljash nemaju veze sa muzikom koja prolazi kao kvalitet na danceflooru.
Konkretno ova stvar je "Mega" zato shto je Calvin stavio ime na to, ne zato shto je dobra...
To je prvi i jedini razlog shto je proshla sve fake chartove i doshla na radio, a ne zato shto su par hipstera mahali ruchicama i lozili se u klubu...
DaBear
25-10-2013, 08:58 PM
DaBear, brate mili uz svo poshtovanje, u zadnje vreme stvari shto postavljash nemaju veze sa muzikom koja prolazi kao kvalitet na danceflooru.
Konkretno ova stvar je "Mega" zato shto je Calvin stavio ime na to, ne zato shto je dobra...
To je prvi i jedini razlog shto je proshla sve fake chartove i doshla na radio, a ne zato shto su par hipstera mahali ruchicama i lozili se u klubu...
Ima razne "kvalitetne dance muzike" i raznih dancefloor-ova...
Ima vise stilova dance muzike nego bilo koje druge muzike...a samim tim i puno fanova kojima je njhov zanr "najbolji na svetu"..a sve ostalo je fake itd..
Ova stvar je mega zato sto ima sve instant trikove / rifove / sablone i zvukove da nalozi masu za manje od jednog minuta - TO se trazi na dance floor-u...nista vise.. OK?
UnderTheSun
25-10-2013, 09:13 PM
Mmmmm...ne bash.
Ne vidim kako se ova stvar razlikuje od brdo copy/paste electro house stvari na beatport top 10?
Uzmi zanrovski slichne stvari i formiraj set, ova stvar se nece istaci ni najmanje...
Da je bilo ko drugi stavio ime na ovo prolazak bi bio jako diskutabilan
Sa druge strane respect za sve shto je Calvin uradio do sad, ali da pricash da se promocija/prodaja formira na osnovu prolaska pesme u klubu je stvarno trivijalno, jednostavno je odlucheno da pesma bude hit i pre nego shto je izashla.
LACKY
26-10-2013, 01:04 AM
Ima razne "kvalitetne dance muzike" i raznih dancefloor-ova...
Ima vise stilova dance muzike nego bilo koje druge muzike...a samim tim i puno fanova kojima je njhov zanr "najbolji na svetu"..a sve ostalo je fake itd..
Ova stvar je mega zato sto ima sve instant trikove / rifove / sablone i zvukove da nalozi masu za manje od jednog minuta - TO se trazi na dance floor-u...nista vise.. OK?
Da, dance muzika stvarno ima najvise stilova. Ja bi na akademiju uveo dance muziku, studiralo bi se 4 godine, jedini predmet bi bio kako prepoznati stilove u dance muzici.
Cenim da bi to bio najtezi odsek na akademiji.
DaBear
26-10-2013, 01:56 PM
Mmmmm...ne bash.
Ne vidim kako se ova stvar razlikuje od brdo copy/paste electro house stvari na beatport top 10?
Uzmi zanrovski slichne stvari i formiraj set, ova stvar se nece istaci ni najmanje...
Da je bilo ko drugi stavio ime na ovo prolazak bi bio jako diskutabilan
Sa druge strane respect za sve shto je Calvin uradio do sad, ali da pricash da se promocija/prodaja formira na osnovu prolaska pesme u klubu je stvarno trivijalno, jednostavno je odlucheno da pesma bude hit i pre nego shto je izashla.
hehe..kao prvo ima MEGA naslov (koji je i glavni hook u pesmi) samo to (ponavljam - samo to je vec izdize iz mase identicnih pesama sa Baetporta..
"Eat, Sleep, Rave, Repeat" ! Naslov je hit...hit je u nalsovu !!
Drugo, zaboravljas - ovo nije Calvinova pesma, nego Fat Boy Slim-ova... Calvin je odradio remix (sigurno jedan od 3-4) i njegov je zaziveo po klubovima.
Niko i nigde nije odluceno da to bude hit !?? Kakva izjava???
To se nasi (losi) producenti teshe ..kao.."to je neko unapred odlucio da ce da bude hit...i mi nemamo sanse...bla bla.."
Na svu srecu - nije tako !!!
Da podvucem, ne pricamo o pesmama gde se peva, svira, Michael Jackson, Frank Zappa..sta vec.. NEGO samo o vrlo efektnom, prostom club tracku koji je jako dobro sklopljen i koji bi (tehnicki) svako sa foruma trebao da bude u stanju da sastavi...SAMO - sve treba da bude na svom mestu...a tu su svi slabi..
@ Lacky - da..hahahaha za odgovor !!
Everbeatz
26-10-2013, 02:44 PM
[quote=DaBear;351718] NEGO samo o vrlo efektnom, prostom club tracku koji je jako dobro sklopljen i koji bi (tehnicki) svako sa foruma trebao da bude u stanju da sastavi...SAMO - sve treba da bude na svom mestu...a tu su svi slabi..
/quote]
To deluje tj zvuci 'prosto', ali kad dodje do toga da to neko napravi vidi da nije bas lak posao :) U stvari je izazov napraviti minimalisticko zvuceci trek da zvuci kao da ga svako moze napraviti..koliko god delovalo da svako moze to da napravi ne slazem se s tim - mislim ne moze :)
A cinjenica tj argument da ima more istih trekova na beatportu, pa stoga ovo nije nista posebno mi isto ne stoji - i u rocku ima more isto-slicnih stvari, pa se neke izdvajaju..posebno sto rock, kao takav, ima vrlo definisan zvuk
silicon science
26-10-2013, 04:27 PM
Bas sam poslusao i nije mi se mrdnula ni dlaka u nosu :ups::ups:
awacs
26-10-2013, 04:49 PM
Mislim da je ljudima teško da prihvate da je za svaku, pa i dance, muziku potreban talenat. Iskreno, ja tu muziku nerado slušam, ali gajim ogromno poštovanje prema ljudima koji uspevaju da navedu par stotina (hiljada) ljudi da đipa po patosu.
Ko god ne shvata koliko je (i zašto) dance muzika ozbiljna disciplina verovatno ne bi trebalo da se bavi popularnom muzikom. To je jedini muzički izraz u kom ne možeš da se kriješ iza „pameti”, „autorstva”, „stava”... Jedino merilo je koliko klinaca će da ripi na podijum, pošto su posle pola prvog takta ukapirali da je to TVOJ sidechain/stab/wobble, a ne Mitrov ili Jovanov. A to uopšte nije lako.
Bas sam poslusao i nije mi se mrdnula ni dlaka u nosu
Nije se mrdnula ni meni, ali ima onih kojima se mrdaju dlake po celom telu.
Pozdrav,
Vasa
DaBear
26-10-2013, 06:43 PM
[quote=DaBear;351718] NEGO samo o vrlo efektnom, prostom club tracku koji je jako dobro sklopljen i koji bi (tehnicki) svako sa foruma trebao da bude u stanju da sastavi...SAMO - sve treba da bude na svom mestu...a tu su svi slabi..
/quote]
To deluje tj zvuci 'prosto', ali kad dodje do toga da to neko napravi vidi da nije bas lak posao :) U stvari je izazov napraviti minimalisticko zvuceci trek da zvuci kao da ga svako moze napraviti..koliko god delovalo da svako moze to da napravi ne slazem se s tim - mislim ne moze :)
A cinjenica tj argument da ima more istih trekova na beatportu, pa stoga ovo nije nista posebno mi isto ne stoji - i u rocku ima more isto-slicnih stvari, pa se neke izdvajaju..posebno sto rock, kao takav, ima vrlo definisan zvuk
Pa naravno..pesma zvuci (de)genericno, lako, "sklepao kompjuter za njega" za 5 minuta...svako ko je probao - zna o cemu se prica !!
I za drugo se slazem...ima puno iste muzike (koja zvuci isto) jer je lako napraviti nesto sto lici na 10 drugih pesama ali uvek ima neko ko iskace malo..to se trazi !!
Za pesmu je dovoljno da te natera na neku akciju.."djipanje" skakanje, sta vec..ja kad god cujem ovo - pojacam radio, napuni mi se baterija za 2 minuta..itd..znaci - postigao je nesto.
awacs
26-10-2013, 07:50 PM
Pa naravno..pesma zvuci (de)genericno, lako, "sklepao kompjuter za njega" za 5 minuta...svako ko je probao - zna o cemu se prica !!
Koji sam kreten, tek sad sam ukapirao da je lik maznuo Ekrema (Kuća — poso, poso — kuća). Samo je zajebo stvar, pa sve pada na pravu dobu u taktu... nema dušu.
Pozdrav,
Vasa
DaBear
26-10-2013, 08:06 PM
Koji sam kreten, tek sad sam ukapirao da je lik maznuo Ekrema (Kuća ? poso, poso ? kuća). Samo je zajebo stvar, pa sve pada na pravu dobu u taktu... nema du?u.
Pozdrav,
Vasa
hahaha..to je i moja zena rekla..(ja nisam primetio...:rotfl:)
silicon science
27-10-2013, 12:13 AM
Nije se mrdnula ni meni, ali ima onih kojima se mrdaju dlake po celom telu.
Pozdrav,
Vasa
Njih cemo nuklearnom bombom da pobijemo i nema problems. Vrlo uskoro, samo da se domognem PluRanijuma :wink:
LACKY
27-10-2013, 01:43 AM
I ja sam svestran,i meni je sve strano. Ali da nije DaBear-a ovo turpijanje do mojih usiju nikada nebi ni stiglo. Do duse mator sam, sutra i da umrem, mislim da nista nebi propustio, ali isto tako mislim da nebi cak ni oni kojima se ovo dopada!
Matya
27-10-2013, 02:21 AM
Kada neko duboko zadje u bilo koju granu umetnosti sigurno je da pocinje da prepoznaje vrednosti koje drugi ne vide, siguran sam da slikaru koji se bavi realizmom teze da se pronadje u apstraktnoj slici. Isto tako verujem da DaBear cuje ovde nesto jedinstveno, da pesma ima publiku i da trese na podijumu ne sumnjam ali i da je njesra, njesra je. Inace danas je muzika poslednje cime se pridobija publika.
DaBear
27-10-2013, 12:13 PM
Kada neko duboko zadje u bilo koju granu umetnosti sigurno je da pocinje da prepoznaje vrednosti koje drugi ne vide, siguran sam da slikaru koji se bavi realizmom teze da se pronadje u apstraktnoj slici. Isto tako verujem da DaBear cuje ovde nesto jedinstveno, da pesma ima publiku i da trese na podijumu ne sumnjam ali i da je njesra, njesra je. Inace danas je muzika poslednje cime se pridobija publika.
Ovo si lepo rekao..hvala..(smrc..dirnut sam kad neko prepozna...hehe)
Ozbiljno - tacno i ono posle.. ALI....
Pesma ? Nije pesma...club track..koji ce da se koristi 6-8 meseci i nestane...
Nazalost, danas je 99% muzike tog tipa. Jure se cifre, chart pozicije itd i svi su pod pritiskom "to deliver" tako da se puno toga izbacije...
Ali, ko sto rece Vasa ni to nemoze svako.
Ko prati, verovatno je cuo da je Calvin Harris usao u Ginisovu knjigu rekorda jer je pretekao Majkl Dzeksona kao artist sa najvecim brojem UK Top 10 singlova sa jednog albuma !!! (sve pesme su bile Top 10 :shock:)
http://www.digitalspy.co.uk/music/news/a512758/calvin-harris-overtakes-michael-jackson-in-new-guinness-world-record.html
Naravno, opet ko prati..nisu mu pesme ovakve (ovo je remix) ali i dalje je sve prosto i zarazno...
Matya
27-10-2013, 12:38 PM
Ko prati, verovatno je cuo da je Calvin Harris usao u Ginisovu knjigu rekorda jer je pretekao Majkl Dzeksona kao artist sa najvecim brojem UK Top 10 singlova sa jednog albuma !!! (sve pesme su bile Top 10 :shock:)
[URL="http://www.digitalspy.co.uk/music/news/a512758/calvin-harris-overtakes-michael-jackson-in-new-guinness-world-record.html"]http://www.digitalspy.co.uk/music/news/a512758/calvin-harris-ove
Respect!
Redding
27-10-2013, 04:43 PM
Pesma je hit zato ?to su je radili Fatboy i Calvin i zbog ničeg drugog. Generička bigroom traka kakvih izađe tona svaki dan.
DaBear
27-10-2013, 06:55 PM
Pesma je hit zato što su je radili Fatboy i Calvin i zbog ničeg drugog. Generička bigroom traka kakvih izađe tona svaki dan.
Ja nisam imao pojma ko je kad sam cuo na radiju..takodje i gomla klubera koji su prvi put odreagovali na pesmu u nekom klubu...niko ne najavljuje pesme po klubovima..:wink: a?
Samo krene muzika i kluberi odreaguju...u ovom slucaju pozitivno !!
Ja se kladim da 90% klubera nema pojma ko je iza koje pesme by the way...pogotovo sto DJ-i uglavnom miksaju po minut od svake pesme pa je jako zajebano potrefiti sta je sta...
A ta "tona koja izadje svaki dan" iz nekog razloga ne postane klub / radio hit..hh,mmmm..pitam se zasto?:D
A sad cu i da ti kazem - nemaju jak hook !!
Everbeatz
27-10-2013, 09:17 PM
Kolicina malodusnosti u nasem narodu me i dalje fascinira...moze nekom da se ne svidja, da misli da je to potpuno sranje, itd, ali treba imati bar respekta prema necijem uspehu...posebno kad neka neopravdana vrsta kriticizma dolazi iz ovog podneblja koji nema ama bas NIKAKVOG uspeha na nekom izvoznom tj svetskom nivou..pitam se zasto, verovatno sto su previse cool...
Samo se lozite hejteri :D, jako mi je to sve zabavno..
8-)
Matya
28-10-2013, 01:32 PM
Kolicina malodusnosti u nasem narodu me i dalje fascinira...moze nekom da se ne svidja, da misli da je to potpuno sranje, itd, ali treba imati bar respekta prema necijem uspehu...posebno kad neka neopravdana vrsta kriticizma dolazi iz ovog podneblja koji nema ama bas NIKAKVOG uspeha na nekom izvoznom tj svetskom nivou..pitam se zasto, verovatno sto su previse cool...
Samo se lozite hejteri :D, jako mi je to sve zabavno..
8-)
Ovde se oglasio bar jedan covek koji i te kako moze da prica o uspehu u svom poslu, e sad koliko je internacionalni ili nacionalni, on zna najbolje, ja samo mogu da kazem da sam imao cast da saradjujem sa njim, pa taman me pljunuo u facu bilo bi me sramota da se oglasim posle njega, a kamo li da merim njegov uspeh.
Zato sto sam jedini pomenuo ''sranje'' nadjoh se prozvanim, pa cisto da kazem da se upravo zahvaljujuci uspehu u svojoj zemlji sada nalazim bas u inostranstvu gde se do duse ne bavim trenutno muzickom produkcijom vec konstrukcijom i izradnjom muzickih instrumenata i podrskom za Korg USA. Izvini sto nisam stavio facebook link u potpis kako bih dao do znanja da li imam ili ne uspeha u inostranstvu.
E jbg, nisam do sad napravio club track, ali kao osoba i muzicar imam pravo da kazem da li mi je nesto sranje ili ne, kao sto sam i napisao da imam apsolutni respekt ka radu i uspehu i DaBeara i Fat Boya i Calvina.
A mene recimo fascinira da u nasem narodu postoje administratori i moderatori koji iz cista mira mogu recimo da napisu: ''Samo se lozite hejteri :D, jako mi je to sve zabavno...'' i naprave od jedne konstruktivne razmene misljenja i stavova totalni picvajz i odvedu temu u pravcu koji moze samo da vodi ka banu ili locku.
Everbeatz
28-10-2013, 04:20 PM
A mene recimo fascinira da u nasem narodu postoje administratori i moderatori koji iz cista mira mogu recimo da napisu: ''Samo se lozite hejteri :D, jako mi je to sve zabavno...'' i naprave od jedne konstruktivne razmene misljenja i stavova totalni picvajz i odvedu temu u pravcu koji moze samo da vodi ka banu ili locku.
Opusti se, to je poenta, pricamo o muzici, a ne o tome koga cemo da gadjamo nukearnim raketama, nema razloga za nekom preteranom emotivnoscu i ostrascenoscu te vrste...
awacs
28-10-2013, 04:29 PM
Zato sto sam jedini pomenuo ''sranje'' nadjoh se prozvanim,(...)
Ja nisam primetio da je iko ikoga prozivao ? niti si ti nekoga, niti je neko tebe :confused:
Svako ima pravo da ka?e da je neka pesma (ili dance track) sranje. I meni je ovo bez veze, ali ima onih kojima je do jaja. Ali, uop?te se ne radi o tome da li je ne?to (po tvom, mom ili Vračevom mi?ljenju) sranje ili MEGA, nego da li je postiglo cilj. I kako.
Pozdrav,
Vasa
Matya
28-10-2013, 04:34 PM
Cool, nego ucinilo mi se da je bas bilo upuceno meni jer sam ja cini mi se samo rekao da je ''njesra'', pa onda ovo za hejtere i sprzio sam se, sorry...
wladymeer
28-10-2013, 05:13 PM
Obrni okreni, pustio sam je jednom pre par dana i sad pogledam temu i ostalo mi u glavi - Eat Sleep Rave Repeat - dakle, pesma definitivno ima hook.
A to da li je nešto uspešno na internacionalnom nivou - daj taj isti novac, veze i kontakte kojim raspolažu ljudi u V. Britaniji/USA ovde i tvrdim da bi barem jedan bend uspeo na tom nivou. Nije slučajno da baš Rudimental i Jessie J imaju istog menadžera i da oba benda rade i MTV live actove i udju na svetsku scenu. Naravno da imaju neki kvalitet, ali nemojmo se lagati i pričati da su isključivo zbog toga tu gde jesu.
A isto da se razumemo, Grand je ovo isto samo za naše podneblje. Gadja tamo gde treba i to je to. Svakome svoje. Nisu sad oni krivi što nama treba nešto drugo za mainstream.
Redding
28-10-2013, 09:44 PM
Ja nisam imao pojma ko je kad sam cuo na radiju..takodje i gomla klubera koji su prvi put odreagovali na pesmu u nekom klubu...niko ne najavljuje pesme po klubovima..:wink: a?
Samo krene muzika i kluberi odreaguju...u ovom slucaju pozitivno !!
Ja se kladim da 90% klubera nema pojma ko je iza koje pesme by the way...pogotovo sto DJ-i uglavnom miksaju po minut od svake pesme pa je jako zajebano potrefiti sta je sta...
A ta "tona koja izadje svaki dan" iz nekog razloga ne postane klub / radio hit..hh,mmmm..pitam se zasto?:D
A sad cu i da ti kazem - nemaju jak hook !!
Ta pesma (original) je oficijelno izašla pre 4 meseca (doduše ovaj remix je sad, ali eno preview stoji na soundcloud od jula meseca), a bar isto toliko pre njenog izlaska ju je vrteo svaki mainstream dj, a tek posle da ne pričam (razni Tomorrowland, Ibica i slični festivali) tako da su ljudi (koji prate to, a ne čekaju da nešto počne da se vrti na radiju da bi čuli za pesmu) itekako bili upoznati sa dotičnom. Što se tiče kluba/festivala, taj bigroom i jeste pravljen da izazove takve reakcije i kad pustiš bilo koju pesmu u tom fazonu, na nekom open air festivalu, sa dobrim ozvučenjem, naravno da nastane haos. To govorim kao neko ko je 5-6 godina slušao isključivo to, i u starijem i u ovom novom obliku, a i bio sam na zadnjih pet Exita tako da sam ispratio celu evoluciju te scene i znam kakva reakcija bude kad se nekakav ovakav tip trake pusti. Što se tiče "hooka" (ako sam ja razumeo, to je taj neki "catchy" deo, tipa tog lyricsa, neka me neko ispravi ako grešim), u zadnjih godinu dana jeste izašla TONA takvih traka sa nekim vokal semplovima na dropu npr. Martin Garrix - Animals je isto hit. I još gomila takvih koje izađu na Spinnin Records i odmah odu u Beatport top 10. Upravo zbog takvih generičkih traka sam i prestao da slušam taj fazon, sad uglavnom slušam neki deep/tech.
Mislim, kad imaš ovakva dva imena - Fatboya koji je 20 godina u vrhu svetskog didžejinga i koji je i pre ovoga imao hitova i hitova i Harrisa koji je na vrhuncu popularnosti, pa oni da izdaju trek koji je samo white noise i kick i to bi bio hit.
DaBear
29-10-2013, 08:21 AM
evo ga sad i OFICIJELNI video..super su se inspirisali starim takmicenjima za dance, gde se igralo do iznemoglosti !!! :D
A juce je record label pustio u promet celu accapellu (preko 12 minuta) na Soundcloudu (free download) - tako da ce sad da navale sa bootlezima na sve strane..
evo linka..
http://stoneyroads.com/fatboy-slim-gives-away-acapella-of-eat-sleep-rave-repeat/
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/NIcW36J-h7Q?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
DaBear
30-10-2013, 04:01 PM
kao sto predpostavih...
Mid Week Chart rezultati za ovu nedelju na Official UK Top 40 listi -
NOVITET na mestu broj 2 - Eat Sleep Rave Repeat (Fatboy Slim, Calvin Harris Remix)...
:D:D
disco violence
30-10-2013, 06:16 PM
kao sto predpostavih...
Mid Week Chart rezultati za ovu nedelju na Official UK Top 40 listi -
NOVITET na mestu broj 2 - Eat Sleep Rave Repeat (Fatboy Slim, Calvin Harris Remix)...
:D:D
Zbog ovakvih stvari često razmi?ljam da prestanem da pravim muziku,onda se setim da mi je muzika hobi pa teram dalje.:wink:
DaBear
30-10-2013, 07:29 PM
Zbog ovakvih stvari često razmi?ljam da prestanem da pravim muziku,onda se setim da mi je muzika hobi pa teram dalje.:wink:
a mene bas nateralo da pocnem ozbiljno da razmisljam da ponovo pocnem da radim muziku....:D
spartakus
31-10-2013, 10:28 AM
Da pesma bash podize,meni je extra i crystal method ima neki novi singl..poslushajte..
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.