Log in

View Full Version : eBay

AudioStorm
12-10-2013, 05:10 PM
Znam da ima vas dosta koji se koriste ovim odlicnim servisom za kupo-prodaju pa me jako interesuje da mi daju neke korisne informacije oko toga,da mi kazu kako su zadovoljni,iskustva i slicno.

Nasao sam bre dobrih stvarcica tamo i interesuje me koja je varijanta placanja,koliko se cekaju stvari,koliko je pouzdano,dali radi neki drugi servis za placanja posto od PayPal-a nema nista i to.Posto vidim da je u pitanju kao neka mala aukcija,ponudis neku svoju sumu (recimo stvar kosta 100 evra i vdim da treba ponuditi najamnje 101 evro da bi ucestvovao u kupovini.

Neko sa iskustvom kupovine-prodaje na ovom servisu bi mi puno znacio :)

alavuk
12-10-2013, 05:50 PM
paypal je izmisljen zbog ebay-a ;D

Nemania
12-10-2013, 07:49 PM
dali radi neki drugi servis za placanja posto od PayPal-a nema nista i to.

Neko sa iskustvom kupovine-prodaje na ovom servisu bi mi puno znacio :)

Ne razumem, kako mislis od pay pala nema nista?
Registrujes se na paypal najnormalnije.
Ja sam narucivao neke stvarcice..Npr narucio sam originalnu bateriju za galaxy note koja je kod nas 25e a u nemackoj 10, i nece te verovati stigla mi je za 5 dana, stim sto nisam platio postarinu, tj nista dodatno sto nije pisalo na sajtu.
Iz kine sam narucio nekog misa za racunar, on mi je stigao za 20 dana (kostao je 20 dolara) platio sam 400dinara postaru koji mi ga je doneo., a takodje iz kine sam narucio neke decije portikle u vrednosti od 4-5 dolara i nikada mi nisu stigle.
To je sto se tice sitnijih stvari, tvari preko 100e nisam narucivao.
Pozz

AudioStorm
12-10-2013, 09:10 PM
Ne razumem, kako mislis od pay pala nema nista?

Pa tako lijepo brate,pay pal ne radi u Crnoj Gori,zar u Srbiji radi ?

Super,znaci da to funkcionise ok,mogao bih da narucim neke stvari !A sta je sa ovim da nudis novac ,kao neka aukcija,to ne kontam ?

Drugo,evo kako slika pokazuje za ovaj Samsung Galaxy S2 da je za CG nesigurno?

Nemania
12-10-2013, 09:29 PM
Postoji opcija da ponudis novac, ali na odredjenim artiklima gde stoji ta opcija.Das svoju ponudu a prodavac ako mu odgovara prihvati ponudu.