Log in

View Full Version : UVI Sparkverb

branoy
27-09-2013, 04:36 AM
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/3KY9BrEQOPM?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

NIelectroy
27-09-2013, 11:52 AM
Ali gde je predelay? obecavam sebi samo cu jos ovaj reverb da probam i necu vise ni jedan, NI rc24 i 48, sve od 2caudio i ovaj, to bi bilo to sto se tice reverba.

branoy
27-09-2013, 03:25 PM
da bi ovako dobro radio morali su da izbace pre dileja !! heheheh, ,nem' pojma, , ovo od njeg je sasvim dosta, zaljubio sam se u hall ,, naravno UVI, nece ovo doci na pijacu, sve UVI je zasticeno znamo kako. steta. ne videh koliko je para.

NIelectroy
27-09-2013, 03:52 PM
Nema vise robe ko nekad na pijaci i standard je opao dosta. :cry:

awacs
27-09-2013, 04:37 PM
Staviš neki „beskarakterni” delay na SEND FX BUS između Senda i Reverba — i eto ti predelay-a. Svaki DAW ima neki svoj generic delay, koji ne troši bog zna koliko resursa.

Dobar je interfejs, što jes' - jes'. Dobro i zvuči, ali ja sam džiber — meni je i Waves TrueVerb dobar, a Redline i Valhalla su mi vrh brate ekstra u fulu.

Random i Mutate su odlične fore :)

Pozdrav,

Vasa

Jan
27-09-2013, 05:34 PM
Stavi? neki ?beskarakterni? delay na SEND FX BUS između Senda i Reverba ? i eto ti predelay-a. Svaki DAW ima neki svoj generic delay, koji ne tro?i bog zna koliko resursa.

Dobar je interfejs, ?to jes' - jes'. Dobro i zvuči, ali ja sam d?iber ? meni je i Waves TrueVerb dobar, a Redline i Valhalla su mi vrh brate ekstra u fulu.

Random i Mutate su odlične fore :)

Pozdrav,

Vasa

Valhalla je ekstra, ja kupio Vroom, a kupicu prvom prilikom i VintageVerb, jedino me kod Vintage Verba smara ?to je output malo ti?i, al to se da pojačati :D
Mada ja se ne slu?im reverbima toliko i u glavnom koristim relativno kratke reverbe u muzici koju radim...

awacs
27-09-2013, 06:47 PM
Mada ja se ne slu?im reverbima toliko i u glavnom koristim relativno kratke reverbe u muzici koju radim...

Generalno, ta priča sa ?dobrim reverbima? je odavno postala budalasta. To je imalo smisla u ono doba kad su (čak i skupi) studiji imali samo po dva-tri vremenska aparata (delay, reverb, chorus, flanger...).

Danas, svako ko ima volje i vremena mo?e da spakuje kakav god hoće prostor za svaki kanal. Niko nikoga ne sprečava da po?alje kratki reverb u chorus, pa sve to u neki delay sa lowpass feedbackom, i da se oba?ka igra automatizacijom senda i panorame. Reverb je najmanji među najmanjim problemima u produkciji zvuka :) Jebe? reverb, va?no je ?ta uop?te ?alje? u reverb, i za?to.

Pozdrav,

Vasa

Jan
27-09-2013, 11:24 PM
Reverb je najmanji među najmanjim problemima u produkciji zvuka :) Jebe? reverb, va?no je ?ta uop?te ?alje? u reverb, i za?to.

Potpisujem, amin