View Full Version : Vsti Sinhronizacija Ilya Efimov
Nemania
21-09-2013, 03:41 PM
Kako da sinhronizujem ILYA EFIMOV "The STRUM" sa aranzmanom u cubase-u.
Kada ukljucim virtuel guitarist on se odmah uklopi u tempo cubas-a, dok ovaj The strum tera po svom, ne ferma zadati tempo cubase-a.
Ne mislim da svira brze ili sporije vec se ne uklapa u metar..Na prvoj taktovoj dobi krene od polovine loop-a i sl...
Nemania
21-09-2013, 03:53 PM
....dok mi npr isto Ilya Efimof samo LP (electric guitars) radi normalno u tempu
branoy
22-09-2013, 01:41 PM
moras pitat cika iliju sta je zajebo dok je ga radio ahaha!
ne znam, mislim da sam imao vise problema na vecini tih, ili kasne nisu u tempu kad im nacrtam akord, pa moram sve pomerati par milimetara pre da bi se oni kao uklopili, ludilo
Mogli
22-09-2013, 05:01 PM
Kako da sinhronizujem ILYA EFIMOV "The STRUM" sa aranzmanom u cubase-u.
Kada ukljucim virtuel guitarist on se odmah uklopi u tempo cubas-a, dok ovaj The strum tera po svom, ne ferma zadati tempo cubase-a.
Ne mislim da svira brze ili sporije vec se ne uklapa u metar..Na prvoj taktovoj dobi krene od polovine loop-a i sl...
Meni se odmah uklopio u ritam, u Nuendu i savrseno ga prati pri svakoj promeni tempa.
Da nisi mozda sam editovao paterne, pa se nesto poremetilo?
Nemania
22-09-2013, 06:42 PM
Kazes da ti se uklapa Acoustic Guitar strum ili Electric LP?
Ma jok fabricke paterne. Koji kontakt player koristis?
Reko da nije mozda do toga, samo me nesto buni...Tako kaze da je za kontakt 4 i novije verzije, medjutim u kontakt 4 uopste nece da mi ucita, dok u petici ucitava ali kasni...
Imam i ilya nylon guitar (ne strum vec single notes), koja pucketa...Nijedan njegov plug mi ne radi dobro. A bas bih voleo da ih osposobim za rad jer mi se svidja zvuk..
Radim sad upravo neki aranzmancic, i posto nece da mi radi taj ilya AC strum, morao sam da ubacim Virtuel Guitarist stainberg, koji sam ranije koristio..Posle slusanih loopova i zvukova iz Ilya Efimov AC Strum, virtuel guitarist zvuci vise nego smesno (mislim na sam zvuk).
Mogli
23-09-2013, 12:54 AM
U pitanju je GuitarStrum i sve od te firme radi savrseno.
Ne koristim nikakve plejere, vec najnoviji Native.Instruments.Kontakt.5.v5.2.1
Virtual Guitarist zvuci kao prva Nokia :)
branoy
23-09-2013, 01:05 AM
nemojte sad tako po virtual guitaristu, 90 posto posla je zavrsavao svima na balkanu i zavrsava i dalje (vecinom pesme i onako ako se sta provuce traju dva meseca)) dovoljno VG. . :p
damir23
23-09-2013, 02:57 PM
dva skoro identična kompa
plagini skoro pa isti
rob papen
na jednom savr?eno na drugom nit blizu-pičio po svom
mo?da ga nekaj iz sistema hebe- mislim na strum--
Nemania
23-09-2013, 07:27 PM
Digao sam ruke,posle toliko zezanja posle neuspelog programiranja, zbog bagovitog plaga, odsvirao sam prave gitare. (da sam bio pametan da odmah to uradim).
I dalje ne znam o cemu se radi, ali instaliracu Ample Guitar, videh na youtube da je slicna stvar.
Jel ima neko mozda taj Ample Guitar M ili T, i kakva su iskustva?
awacs
23-09-2013, 07:41 PM
Digao sam ruke,posle toliko zezanja posle neuspelog programiranja, zbog bagovitog plaga, odsvirao sam prave gitare. (da sam bio pametan da odmah to uradim).
Ubuduće odmah budi pametan :)
Pozdrav,
Vasa
Nemania
23-09-2013, 07:58 PM
Ubuduće odmah budi pametan :)
Pozdrav,
Vasa
Vala :wink:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.