PDA

View Full Version : copy k800i sonyerricson??? brzooo

branoy
16-09-2013, 05:57 PM
ee ljudi postoji li sta da se kopira imenik, uzimam xperiu arc s sutra sigurno?
znaci najvazniji mi je imenik s bojevima da ga sacuvam i ubacim kasnije u arc s ,msm dal to moze? imam preko 500 sigurno, nema sanse da prepisujem :(

ostalo mi je lako, prebacim slike, i video preko bluetooth

awacs
16-09-2013, 07:00 PM
ee ljudi postoji li sta da se kopira imenik, uzimam xperiu arc s sutra sigurno?
znaci najvazniji mi je imenik s bojevima da ga sacuvam i ubacim kasnije u arc s ,msm dal to moze? imam preko 500 sigurno, nema sanse da prepisujem :(

ostalo mi je lako, prebacim slike, i video preko bluetooth

Koliko se sećam, SonyEricsson ima onaj softver za sinhronizaciju sa PC-jem, pa prebaci? imenik u MS Outlook, pa iz Outlooka eksportuje? .vcf fajl, pa onda taj fajl importuje? u imenik u novom telefonu. Davno je bilo kad sam imao k310i, ali mislim da ti je to jedini način.

Pozdrav,

Vasa

branoy
16-09-2013, 07:47 PM
aha odlicno, jbg nemam prostora na SIM kartici, ne znam sta je, pa moram ovako onda, znaci posto su ericsoni prepoznace noviji sve iz imenika, sto mi je i bitno, ostalo sve lako.

awacs
16-09-2013, 07:51 PM
aha odlicno, jbg nemam prostora na SIM kartici, ne znam sta je, pa moram ovako onda, znaci posto su ericsoni prepoznace noviji sve iz imenika, sto mi je i bitno, ostalo sve lako.

Ma, .VCF će svaki telefon da prepozna, nemaj brige.

Pozdrav,

Vasa

Arthur
17-09-2013, 02:47 AM
plus što androidi generalno imaju tu neku foru da im kažeš sa kojeg modela importuješ imenik i da će ga i sam skontati, jedan na jedan, vezano bluetoothom