Log in

View Full Version : Kurzweil KDFX, ADAT.....?

OFF
22-08-2013, 09:37 PM
Znam da ima nekoliko vas koji poznaju Kurz k2xxx u sitna crevca..... ne uspevam vec danima da dobijem jednu prostu stvar....da mi se zvuk sa ADAT in ulaza pojavi na klavijaturi, tacnije na stereo outu . Model je k2661..... Zelim da zvucnu kartu od laptopa preko adata ubodem u kurtz..... da bih lakse layerovao farbe, eventualno dodavao efekte..... takodje, znaci mi da mi i Kurz i forte sa laptopa budu na jednom potu za jacinu.....

Postavio sam kurtz kao master, iz njega dolazi zvuk u zvucnu, ali iz zvucne nikako ne mogu da mu udjem u trag (kada ubodem na isti nacin u RME, naravno radi)

Hvala

http://sonikmatter.com/ :(

OFF
22-08-2013, 11:17 PM
Nashao!:)

Ima program fabricki koji rutuje sve kako treba.... on se odna ubaci u setup i radi..... samo moram jos malo da doteram nesto oko envelopa... verovatno.......cuje se neko pucketanje kad brzo sviram....

Inace - super nacin za integrisanje soft i hard sintija :grin:

darkstar
26-08-2013, 05:26 PM
Pa daj napisi ime programa i proceduru...nekome ce koristiti.

OFF
26-08-2013, 09:54 PM
Pa daj napisi ime programa i proceduru...nekome ce koristiti.

Nisam mislio na software, nego na sam program (farbu) u kurzweilu (mislim da je no 340) kod koga je ukljucen adat....

Problem mi je sto zvuk sa zvucne karte prolazi kroz kurz samo kada drzim neku tipku pritinutu....

Da li neko zna kako da postavim da zvuk samo prodje direktno sa ADAT in na analog out, ako je moguce...... ovako ulazi odmah posle pitch sekcije, i ponasa se maltene kao waveform.....