Log in

View Full Version : Voja Be?ić

Znak
21-08-2013, 11:35 PM
Ovo mi je lepo iznenađenje. Zdrav zvuk, bar po mom ukusu:

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/XZusNxK17uA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

DaBear
30-10-2013, 08:08 AM
Melodijski, pesma nije losa..tekst - dobra ideja,,ali kao i svi nasi tekstovi, moze bolje da sedne na melodiju. Da se tekstopisac malo pomuci i nadje neke reci koje se lepo rimiju, i bolje sede..a ne da se reci razvlaci da bi sele na melodju.
Drugo, refren krene tek na minut i po...mnogo kasno..ja mislio da nema refrena u pesmi..
I najvaznije - video :( . Da su se ova dvojica (matorana?) sklonila i pustila samo nju, bilo bi 100 puta bolje !!
Ovako spada u onu "klovnosku varijantu" sto rece Dusan_S...

awacs
30-10-2013, 10:29 AM
E, sad tek vidim da je neko odavle kačio ovo. Odlično je. ?to ka?e DaBear, sve je dobro osim spota. Ja pak ni tekstu ni formalnom planu ni?ta ne zameram.

Pozdrav,

Vasa

Znak
30-10-2013, 10:57 AM
Dopada mi se taj koncept jakih kontrasta. Retro zvuk u kombinaciji sa cyber love tekstom, brundajući muški glas uz ženski glavni vokal, dobra dinamika u svirci. I u spotu se to vidi - komplementarne boje, razlika u godinama učesnika u spotu, živahni ples matorca Branka Isakovića, pokreti učesnika u odnosu na potpuno statičnu kameru, itd. Ovim su, pretpostavljam, samo nagovestili za šta su sposobni i verovatno možemo očekivati još dobrih ideja od Voje Bešića i njegove ekipe.