View Full Version : STUDIOTON session
STUDIOTON
07-08-2013, 04:17 PM
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/4e-ZailS7DE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/QgtSwEMcxYI?list=UUU3GiLwu-TZgOrNsZYEO7Lg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Super...... Cipi loood ko i uvek:)
Bockie
07-08-2013, 07:26 PM
Ufff...Mega!
:thumbsup:
cipijazz
07-08-2013, 09:43 PM
Cast mi je da poznajem Ivana, volim njegov studio, ziveo bih u njemu! Kada smo se okupili u studiju, na dan snimanja, nisam imao pojma sta cemo snimati... Posle samo tri sata, projekat je bio gotov! Inspiracija je dosla od mog druga i brata Ivana Lekica i divnog ambijenta StudioTon-a. Znam samo jedno, snimacemo jos :rotfl: Ziveli! VM
VladaNS
07-08-2013, 11:55 PM
Strava! Ima dobrog zvuka u Srbiji
Bockie
08-08-2013, 12:07 AM
Strava! Ima dobrog zvuka u Srbiji
...na Rumskom maco...u Srbji slabije...:wink:
Cast mi je da poznajem Ivana, volim njegov studio, ziveo bih u njemu! Kada smo se okupili u studiju, na dan snimanja, nisam imao pojma sta cemo snimati... Posle samo tri sata, projekat je bio gotov! Inspiracija je dosla od mog druga i brata Ivana Lekica i divnog ambijenta StudioTon-a. Znam samo jedno, snimacemo jos :rotfl: Ziveli! VM
Mene Leka takodje inspirise.... uvek kad ga vidim pozelim 10 cevapa na kajmaku :)
Dexxy
08-08-2013, 10:42 AM
Bravo za ideju i realizaciju :jupi:
STUDIOTON
08-08-2013, 12:36 PM
hvala brate, bas mi je drago da si zadovoljan i da ono sto radim utice na tvoju kreativnost, sdruge strane, a ti znas to, da bez dobrog sviraca/umetnika nema dobrog zvuka i produkcije .. to je pola odradjenog posla :wink: , zadovoljstvo mi je da radim sa tobom, samo mi je zao sto si toliko daleko .. ali opet ni to nije prepreka da radimo(internet), tako da je i Njujork postao blizu :grin: Napravicemo jos nesto "balkanski" pre nego sto se vratis u NY :harmonikas:
Mene Leka takodje inspirise.... uvek kad ga vidim pozelim 10 cevapa na kajmaku :)
samo Jonuz off-e .. JONUZ :rotfl:
btw. Drago mi je da vam se svidja ovaj jednominutni intermezzo :) cheers :beer:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.