View Full Version : Old School fazon - nova pesma RAZARA!
DaBear
03-07-2013, 08:38 PM
Ko nije do sad cuo - da skrenem paznju...old school vibe.
Vokal - do jaja
Melodija i refren - do jaja !
Minimalno i jednostavno upakovano - radi do jaja !!
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/3O1_3zBUKM8?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
na prvu (prva minuta) mi je djelovalo monotono. Ali kad sam cijelu posluso, mogu rec da je meni odlicna. Ali nista od velikog uspjeha, bar mi tako zvuci
DaBear
03-07-2013, 10:52 PM
na prvu (prva minuta) mi je djelovalo monotono. Ali kad sam cijelu posluso, mogu rec da je meni odlicna. Ali nista od velikog uspjeha, bar mi tako zvuci
he he ..pa ova pesma je skinula Daft Punk sa No.1 u UK pre mesec dana...malo li je? Inace, najbrze prodavaniji No. 1 singl u UK ove godine...150.000 u prvoj nedelji..malo li je?
Ma englezi su uvijek bili cudni :D necemo nista prognozirati, pricekat cemo. Samo mi ne zvuci kao pjesme koje se svide masi..nekako je jednostavna i minimalisticki, bas kako si rekao. Eto vidjet cemo hoce se prosiriti i van granica UK-a
i da jos jednom...meni je ovo pravo dobro :)
AudioStorm
04-07-2013, 01:56 AM
Spot je brutalno dobar,pjesma je odlicna,nekako bas ima dusu :)
Malo me podsjeca ovaj la-la-la fazon na Susan Vega "Tom's Dinner" :D Refren je toliko zarazan,rhytm vibe pravi old sql,ma super radi pjesmica
:thumbsup:
Danilo S
04-07-2013, 11:51 PM
Ma stvar je odlična, prelijepa, nema dalje. Nađe se u smeću official chartova i po koji biser.
ProkDu
05-07-2013, 07:18 AM
Ahhhh, melodija hookabilna, vrti se u glavi par sati posle slu?anja pesme, 2stepy ritam, chanty uspavanka sa Anda, vokal asocijacija Craig David, ...
Pretpostavljam da je ovo BBC radio vrteo do iznemoglosti (ljubavna pesma)... autori će biti fino isplaćeni. :)
Nisam mogao da skontam kraj spota pa nadjoh komentar od pre par sati na yt:
'The music video revolves around an oral Bolivian legend, dating to the early 20th century, which concerns a deaf boy who fled from his abusive home and found a stray dog that accompanied him since then. After living on the streets for undefined amount of time he discovers that he has special talent of perceiving people's troubles, which he can heal by screaming, which is said to be as loud as an earthquake and a tornado.'
Danilo S
05-07-2013, 09:12 AM
Da da, po mitu, legendi je rađen spot ali fenomenalno urađen. Gluma, kostimi, montaža... Intrigantan je i veoma zanimljiv... Lično, ja mislim da kraj nema posebnog smisla, nadrealan je, možda pomalo van cjelokupnog konteksta a meni to uopšte ne smeta. Kao kada sam gledao kod Ivana Ivanovića, Loša komentariše stihove "bolje biti pijan nego star". Parafraziram: "Refren je nadrealan, nema smisla uopšte", ali je eto odtpjevan milijardu puta.
ps. Pogledajte i making of za video, nećete izgubiti vrijeme
HeatMan
05-07-2013, 02:20 PM
odlična.
AudioStorm
05-07-2013, 03:05 PM
Genijalnost u jednostavnosti :)
La La,la la la la la na na na x3
Hush, don't speak
When you spit your venom, keep it shut I hate it
When you hiss and preach
About your new messiah 'cause your theories catch fire
I can't find your silver lining
I don't mean to judge
But when you read your speech, it's tiring
Enough is enough
I'm covering my ears like a kid
When your words mean nothing, I go la la la
I'm turning up the volume when you speak
Cause if my heart can't stop it, I find a way to block it I go
La la, la la la na na na
La la, la la la na na na
I find a way to block it I go
La la, la la la na na na na na
La la, la la la na na na
if our love is running out of time
I won't count the hours, rather be a coward
When our words collide
I'm gonna drown you out before I lose my mind
I can't find your silver lining
I don't mean to judge
But when you read your speech, it's tiring
Enough is enough
I'm covering my ears like a kid
When your words mean nothing, I go la la la
I'm turning up the volume when you speak
Cause if my heart can't stop it, I find a way to block it I go
La la la la la na na na
La la la la la na na na
I find a way to block it I go
La la la la la na na na
La la la la la na na na
I find a way to block it, oh
La la la la la na na na
La la la la la na na na
I've found a way to block it I go
La la la la la na na na
La la la la la na na na
Bome sam se zeznio ?to sam sumnjo da ce bit komercijalni hit. Počelo se i kod nas na radiu vrtiti ko blesavo, i drago mi je. Svako malo svira :)
AudioStorm
20-07-2013, 01:50 AM
Bome sam se zeznio ?to sam sumnjo da ce bit komercijalni hit. Počelo se i kod nas na radiu vrtiti ko blesavo, i drago mi je. Svako malo svira :)
Nek svira vala burazeru ! Zasluzeno :da:
Imam osjecaj da ce bas biti veliki hit ali pravi hit u godinama koje dolaze :)
ProkDu
20-07-2013, 03:19 PM
Sinoć... u kraju... iz stana u zgradi, neko odvrnuo pesmu... aaaaaaa :)
AudioStorm
28-10-2013, 08:19 PM
Dva ipo minuta lijece dusu :)
<iframe width="854" height="510" src="//www.youtube.com/embed/O23xIvuQtnM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
AudioStorm
28-10-2013, 08:31 PM
Potpuno sam se inficirao sa pjesmom,evo i uzivo on BBC Radiju :) Fenomenalno
<iframe width="854" height="510" src="//www.youtube.com/embed/RTlxHvDZsr0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
DaBear
28-10-2013, 11:46 PM
Odlicno !! Najezio sam se koja pesma i kako peva lik...
Eto..MINIMALNA SVIRKA, lepi akordi ALI M E L O D I J A pevanaj izuva...
SVE je u pevanju...SVE..jebo multiband, preampe, processore itd ...melodija rulez !
AudioStorm
29-10-2013, 10:08 AM
Haha,tako je Vrach,odlican komentar !
:)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.