Log in

View Full Version : kakvo krljanje !!

DaBear
29-06-2013, 11:04 AM
opasno krljanje..im mega retro delova od polovine i sve radi opasno..a tek u klubu !!??

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/88tUS0tZ4gg?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

disco violence
29-06-2013, 01:09 PM
Dobro i bolesno,promenio je gomilu fazona u pesmi,ucinilo mi se kao da slusam miks 3 razlicite stvari.

alavuk
29-06-2013, 01:13 PM
zar nije ovo dvojac koji je bio u pendulum-u ?

Redding
29-06-2013, 01:32 PM
Jeste.

Lag
29-06-2013, 01:38 PM
Ne znam, meni je ovo odvratan mjuz. Koncentracija svega ?to ne valja u savremenoj elektronskoj muzici.

DaBear
29-06-2013, 02:11 PM
Ne znam, meni je ovo odvratan mjuz. Koncentracija svega ?to ne valja u savremenoj elektronskoj muzici.

Nije tvoj fazon UOPSTE, nemoj da se uzbudjujes...:D

ProkDu
29-06-2013, 02:38 PM
zar nije ovo dvojac koji je bio u pendulum-u ?

Nisam u toku, Pendulum prso (ne postoje vi?e) ili je ovo samo side project?

Nirvana/Silvana. Pendulum od punk benda do ovih 'krljanja'. Be?e mi simpatično videti Mengele Aleka (Bloodbath) za bubnjevima, sinoć na Cecinom koncertu. :)

Neću ni ja da se uzbuđujem. :)

DaBear
29-06-2013, 02:46 PM
Be?e mi simpatično videti Mengele Aleka (Bloodbath) za bubnjevima, sinoć na Cecinom koncertu. :)

Neću ni ja da se uzbuđujem. :)

Bio si na Cecinom koncertu / gledao si koncert na TV ??????!!!!:shock::shock::shock:

Lag
29-06-2013, 02:53 PM
Nije tvoj fazon UOPSTE, nemoj da se uzbudjujes...:D
Ja od kraja 90ih pratim mejnstrim skoro svakog ?anra. Dok su Nemci vodili mejnstrim sekao sam se na to, dok su Britanci vodili mejnstrim i to sam sve skupljao, dok su Francuzi vodili priču - najbolji komerc ikada. Od kako su Ameri preuzeli priču - ne mogu ni?ta da svarim.

Ovo u meni izaziva isti osećaj kao i Death Metal. Mnogo buke i mnogo truđenja oko nečega. 0 finese, 0 du?e i 0 originalnosti, da ne pominjem da sve zvuči kao megamix od 30 traka u jednoj.

Anthony
29-06-2013, 03:00 PM
jebena je stvar,Rob Swire je stvarno genijalac..cemu to generaliziranje na ameriku? ovo nema apsolutno veze s amerikom,amerika je totalno popu?ila sve ?ta je Europa dala...ovo je electro house koji se razvijo jo? iz francuskog housea i njegov dana?nji oblik je ovakav...za?to? zato jer mogu...jo? da netko sad ubaci skrillexa u ovu raspravu i za sve okrivi njega,to bi bilo predivno <3

ProkDu
29-06-2013, 03:07 PM
Bio si na Cecinom koncertu / gledao si koncert na TV ??????!!!!:shock::shock::shock:

Ma gled'o na TV-u oko 00h :) Vidim da mnogo njih hejtuje cert, pogotovo hipsteraja ekipa... skupite vi 100k ljudi pa pričajte... nego nije to tema ovde.

Pendulum svojevremeno uneo ba? lep sound i stav u drum 'n' bass priču. Ovo nisam po?eleo ponovo da preslu?am, za klub već druga priča.

ProkDu
29-06-2013, 03:13 PM
Kad smo već kod geografskih lokacija, Rob Swire i ekipa su iz Perth-a, Australija. Preselili se u Englesku čim se Pendulum priča zahuktala da bi bili ?to bli?e centru muzičkog biznisa tj. de?avanja.

Lag
29-06-2013, 07:24 PM
Pričam o zvuku. Ako neko ka?e "nemački tehno" misli se na zvuk koji se radi da dobro prolazi na tom području. Apsolutno je nebitno ?to je recimo Silent Servant iz Meksika i ?ivi u LA kad je tehno koji on radi - nemački.

disco violence
29-06-2013, 08:44 PM
Ovo u meni izaziva isti osećaj kao i Death Metal. Mnogo buke i mnogo truđenja oko nečega. 0 finese, 0 du?e i 0 originalnosti, da ne pominjem da sve zvuči kao megamix od 30 traka u jednoj.
Death metal je vrhunac svakog metalca,ko do njega docera skontao je celu pricu,to samo izgleda kao gomila buke,ali je najblize klasicnoj muzici.Ali da bi to cuo moras duboko uci u materiju.

disco violence
29-06-2013, 08:51 PM
Be?e mi simpatično videti Mengele Aleka (Bloodbath) za bubnjevima, sinoć na Cecinom koncertu. :)

Ja ga ne osudjujem,mora covek da prehrani porodicu,nije kriv sto je rodjen u zemlji u kojoj se ne moze ziveti od roken rola.On ce iz te price izaci kao jos kompletniji i bolji bubnjar,koliko god pljuvali po narodnjacima oni su nase okruzenje zato treba uzeti iz narodne muzike ono sto valja i iskoristiti to u svoju korist.:wink:

DADDY Z
29-06-2013, 10:02 PM
mućkalica

Igor
30-06-2013, 12:30 AM
Ja bih kapirao da ovo neko mo?e da slu?a i, nazovimo to, u?iva dok slu?a, a da mu je bar 2/3-ne mozga i srca nekakav sklop elektronike koji nadra?uju varijacije zvuka i bita, al' ovako...

Stvarno ne razumem ?ta to konkretno pronalazi u ovome osoba kojoj se ovo sviđa? Mislim, da izuzmemo razumevanje producentskog umeća. Gomila svega i svačega, a u stvari jedno veliko ni?ta.

AudioStorm
30-06-2013, 01:25 AM
Death metal je vrhunac svakog metalca,ko do njega docera skontao je celu pricu,to samo izgleda kao gomila buke,ali je najblize klasicnoj muzici.Ali da bi to cuo moras duboko uci u materiju.

Disco,da znas da to nisam nikada mogao da shvatim,iako sam pokusavao da mislim na death metal nacin,a ovo sto si rekao nije me uopste iznenadilo,jer to je visecenijska (sada vec,auuu :confused:) diskusija izmedju nas i jednog naseg drugara koji je u tome citav zivot i koji upravo to govori,ovo sto si ti sada :)

Bas mi to djeluje interesantno skroz,ozbiljan sam,kako to mislis da je to najblize klasicnoj muzici??

Na koji nacin,idejno??Tematski??
:confused:

disco violence
30-06-2013, 11:27 AM
U death metalu instrumenti se koriste punim kapacitetom,malo je jedan bas bubanj,bas gitara ima vise od 4 zice,a el. gitara i do 8 zica.Mogu ti poslati na pp da cujes kako zvuci kvalitet,vec sam slao ovde ali mi je izgleda neko obrisao post.

DaBear
30-06-2013, 11:45 AM
Uvek ista prica - nekome se nesto ne svidja i onda mu nije jasno kako se nekome svidja i pocne da ubedjuje ostale da je nesto (sto on slusa) "bolje" od onoga sto drugi slusaju...i onda se ode totalno van svega..

Ja sam ovo okacio kao interesantan i pametan primer spoja nekoliko stilova koji rade dobro (pogotovo u klubu) i skrenu paznju na zadnju "mutaciju" stilova..
a stigosmo do death metala. :confused::confused:

silicon science
30-06-2013, 12:42 PM
Ja nemam nista protiv ovakvih akcija u muzici, sta vishe volim hibridiziranje :grin:
Odmah me asocirala pesma na ovo, s tim sto ovi Izraelci to rade vrlo maestralno, mada i ovi sto je DaBear okachio yebu kewu

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/WxhTbxMSvT0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A i ovo je zlo kolko je doyaya

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/C7xjJm8bUEA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lag
30-06-2013, 01:06 PM
Uvek ista prica - nekome se nesto ne svidja i onda mu nije jasno kako se nekome svidja i pocne da ubedjuje ostale da je nesto (sto on slusa) "bolje" od onoga sto drugi slusaju...i onda se ode totalno van svega..

Ja sam ovo okacio kao interesantan i pametan primer spoja nekoliko stilova koji rade dobro (pogotovo u klubu) i skrenu paznju na zadnju "mutaciju" stilova..
Diskusija i to na forumu - the horror. :)

ProkDu
30-06-2013, 01:38 PM

Opu?teno. Koliko puta je tvoj thread oti?'o u ovom pravcu?! Koliko puta si skretao pa?nju na to?! hehehe :) Čak i ako se ode u offtopic, opet se čuju različita mi?ljenja i ne?to novo. Tvoj input (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=32347&highlight=Won%27t+Go+Quietly) ove a i druge vrste na forumu je uvek bio i biće dragocen (kao i ostalih članova foruma), svidelo se to nekom ili ne. 8-)

@ontopic
Koliko čujem ima nekih 'citiranja' prodigievskih farbi. Meni je najjači deo build up sa semplovima ma?ina, 'say hello to the robots', i deo koji kida posle toga. :)

Igor
30-06-2013, 04:48 PM
Cenim očigledan trud i talenat i verujem onima koji ovo prate i deklari?u kao inovativno jer to i čuju, samo, eto, meni se ne sviđa, po?to ni?ta od prethodnonabrojanog ne mogu lično da osetim i da razumem.

Zapravo, problem je mo?da i druge vrste... A to je činjenica da ovo nerazumevanje poku?avam sebi da objasnim, ili, da budem banalan, pitanje koje postavljam sebi je - koji mi to emotivni ili mentalni "receptori" fale zbog kojih se u mom slučaju ne de?ava bilo kakva reakcija?
I onda počenem da razmi?ljam, da sam sebi projektujem zaključke o ljudima koji ovo kapiraju, a to je najveća gre?ka, priznajem. I ujedno se izvinjavam ?to skrećem temu, namera nije bila niti će ikada biti da raspravljamo o ukusima. Ali o su?tini, mislim da je čak i po?eljno. :wink:

Sky Net
02-07-2013, 12:27 AM
Puno desavanja, puno raznolikosti, agresivno..po meni, sve je sjajno ''glued''. Svidja mi se.