View Full Version : Aleksandar Stanojkovic - To je ljubav (spot)
HeatMan
07-06-2013, 05:31 PM
Prvi spot za pesmu "To je ljubav" sa predstojećeg albuma "Anđela"! Javite utiske!
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5Lk5A1U7B5k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Bockie
07-06-2013, 06:17 PM
Ba? lep mjuz. Svaka čast.
poz'
ProkDu
08-06-2013, 11:58 AM
Super pesma. Odmah ?aljiv start: 'samo 2 gradska prevoza i 25 stanica'. :)
Bez zamerki. Pozitiva.
grada27
08-06-2013, 01:24 PM
Odlicno, samo par zamerki i to sitnih, sto opet uzmi sa rezervom. Meni je dobos preagresivan i vokal malo jak inace u ref je ok nego moje zamerke mozda poticu od toga sto slusam na nekim plastikanerima od zvucnika, preslusacu na boljim kutijama :wink:
Aleksandre svaka čast, ovo je savr?eno. I pored toga ?to su snimci koje si ovde postavljao bili sve bolji i bolji ipak je iznenađenje da si do?ao do ovoga!
Zvuk električne gitare je predivan. Pitam se, pitam se, kakvu si kompresiju koristio za solo deonicu (attack, ratio, treshold...)?
HeatMan
09-06-2013, 03:52 PM
hvala puno svima! drago mi je da vam se svima sviđa! :)
što se tiče gitare: pravu kompresiju sam odradio samo paralelno. ny stil, 1176 i fatso. da mu ubijem dinamiku, ali podvukao ispod clean kanala na kom je spor attack i brz release sa ratiom od 1:1.2 npr. možda malo saturacije preko čisto da ne bude nekih nepredviđenih peak-ova.
:)
@grada: malo ga je yt našiljio na srednjim, ali vokal u sv sl jeste glasan dok ide samo uz akustaru.. ipak je popić, pa nisam hteo previše da zavlačim vokal jer je ionako praznjikav mix (osim refrena)
to je ukratko to :)
Hvala svima još jednom! Baš mi je drago da vidim da ste svi zadovoljni :)
Ilija Ilic
09-06-2013, 04:58 PM
Pozitiva totalna i sve prolazi :wink:
HeatMan
10-06-2013, 12:28 PM
hvala puno!
ako neko ima još koje pitanje, samo pucajte! :)
spidermusic
10-06-2013, 04:13 PM
Lepo, lepo, komsija... Fino to svirucka. Sta bi sa zivim bubnjevima? Radimo?
HeatMan
14-06-2013, 03:09 PM
hehe. hvala komšo! radimo radimo, će se čujemo i izdogovoramo oko svega još. ;) u drugoj sam priči trenutno skroz.. :)
hogarstrasni
14-06-2013, 10:22 PM
Evo da se pridruzim komplimentima.Lepa,vesela ,letnja (a moze i zimska:) pesma. Ne razumem se u strucno-tehnicke detalje ali bih voleo da znam kako se dobio vokal u refrenu(uprosceno:) Da li je to tvoj glas i prateci pa si ga nesto budzio? Ili ima vise pratecih ?
MUzzY
15-06-2013, 10:47 PM
Ja sam vec 2x sherov'o i lajkov'o i svasta nesto, dosta :D Necu i ovde da ti tepam :P
HeatMan
17-06-2013, 10:29 PM
Ja sam vec 2x sherov'o i lajkov'o i svasta nesto, dosta :D Necu i ovde da ti tepam :P
i hvala ti jo? jednom! :*
Evo da se pridruzim komplimentima.Lepa,vesela ,letnja (a moze i zimska:) pesma. Ne razumem se u strucno-tehnicke detalje ali bih voleo da znam kako se dobio vokal u refrenu(uprosceno:) Da li je to tvoj glas i prateci pa si ga nesto budzio? Ili ima vise pratecih ?
pa ne znam ?ta te sve interesuje? ako je do muzičke strane priče, tri vokala pevaju unisono lead, i ima jo? ja mislim 3 različite linije vokala (snimljene po 2 puta) koji pevaju neke intervale uz lead..
ne znam da li si to hteo da pita?? ako te interesuje jo? ne?to, slobodno pucaj! :)
Rhino
18-06-2013, 12:16 AM
Tek sad cujem. Fino, fino :)
Pesmu svakodnevno pu?taju na radiju B92 i produkcijski sasvim se dobro dr?i u okru?enju svetskih hitova. HeatMan postao HitMan.
Mogli
03-09-2013, 10:12 PM
Tu je trebao potpuno drugi snar da ide, i kompletna matrica treba da je malo mekanija.
HeatMan
03-09-2013, 11:19 PM
Pesmu svakodnevno pu?taju na radiju B92 i produkcijski sasvim se dobro dr?i u okru?enju svetskih hitova. HeatMan postao HitMan.
Da da, čujem od ljudi da pu?taju i na radiju S.. izgleda da se moj gerilski marketing isplatio, ipak. :) Pro?le nedelje je na pop ma?ini bila na mestu broj 4, ?to mi ba? puno znači. :) pogotovo ?to nisam nikoga cimao za rukav i smarao da me pu?taju i ubacuju na top liste :)
Hvala na pohvalama! :)
ProkDu
21-09-2013, 09:18 PM
Jo? malo za ulazak na listu Domaćice ili...?
http://www.mtv.rs/top-liste/domacica
HeatMan
22-09-2013, 05:43 PM
to je tako već nedeljama... :) i ništa da se desi
Rhino
22-09-2013, 06:03 PM
Nisam pratio domacicu i nisam znao.. Evo imas glas od mene. Stvar objektivno zasluzuje da se nadje tamo, nema veze s tim sto smo virtualni drugari :-)
HeatMan
20-12-2013, 12:49 AM
Malo obaveštenje (i možda bespotrebni bump)
Singl "To je ljubav" je ubačen na B92 sajt u izbor za najbolji domaću pesmu godine
glasati, ako želite, možete ovde:
http://www.b92.net/radio/najveci_hitovi_2013_domaca_lista.php
hvala svim kolegama od srca za dosadašnju podršku i pomoć! :) ulepšali ste mi godinu, svakako. :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.